Cara Sihir Facebook Menjadi Telus Tanpa Rooting

Adakah anda bosan dengan penampilan Facebook? Anda boleh menukar Facebook menjadi telus menggunakan aplikasi Facebook lutsinar yang anda tahu! Inilah cara memuat turun dan menggunakannya.

Sebagai salah satu rangkaian sosial yang paling popular, Facebook mempunyai banyak ciri menarik. Tetapi, pernahkah anda merasa bosan dengan latar belakang atau paparan latar Facebook yang kelihatan seperti itu?

Walaupun akan menjadi lebih menggembirakan jika latar belakang Facebook dapat diubah atau bahkan dibuat telus. Ya, anda boleh menggunakan aplikasi Facebook lutsinar yang anda tahu! Jaka seterusnya akan memberitahu anda bagaimana.

BACA JUGA
  • Cara Memuat turun Video Facebook di Android 2018
  • Inilah Cara Memadamkan Semua Foto di Facebook Secara Kekal
  • Cara Bisukan Alay di Facebook Tanpa Blok dan Berkawan

Cara memuat turun dan menggunakan aplikasi Facebook lutsinar di Android

Anda boleh menukar rupa Facebook menjadi telus. Dengan kata lain, latar belakang Facebook, yang biasanya hanya berisi warna biru dan putih, dapat diubah dengan latar belakang yang berisi foto atau gambar sesuai dengan selera anda.

LIHAT ARTIKEL

Anda hanya memerlukan aplikasi Facebook yang telus . Aplikasi ini adalah Latar Belakang Facebook yang Telus. Untuk mengetahui mengenai aplikasi, cara menggunakannya, dan ciri-cirinya, rujuk ulasan lengkap di bawah.

Muat turun Aplikasi Facebook Telus (Latar Belakang Transparan FB)

Latar Belakang Transparan Facebook adalah aplikasi Facebook lutsinar Android yang dibuat oleh pembangun bernama Styawane21 yang boleh anda pasang secara percuma di Play Store atau dengan menekan butang muat turun di bawah.

Aplikasi Sosial & Pemesejan Facebook DOWNLOAD Lutsinar

Setelah dipasang, anda boleh segera memasukkan aplikasi. Seperti menggunakan Facebook secara umum, anda perlu log masuk terlebih dahulu dengan memasukkan e-mel atau nombor telefon yang anda gunakan untuk membuat akaun Facebook, bersama dengan kata laluan.

Ciri-ciri Aplikasi Telus Facebook (Latar Belakang FB Transparan)

Sesuai dengan tujuan awal anda, Facebook Transparent Background adalah aplikasi yang mampu mengubah Facebook menjadi telus. Setelah anda log masuk, maka paparan Facebook anda menjadi baik _feed _ dan halaman profil anda akan kelihatan telus seperti gambar di bawah.

Bukan hanya itu, paparan lain seperti pemberitahuan ke peti masuk mesej juga kelihatan telus. Dengan kata lain, keseluruhan paparan latar belakang Facebook dapat disesuaikan mengikut selera dengan aplikasi ini. Tenang, semua ciri Facebook masih boleh beroperasi seperti Facebook biasa.

Itulah cara memuat turun dan menggunakan aplikasi Facebook yang telus untuk mengubah latar belakang Facebook anda menjadi lebih menarik. Ketahui dan ikuti perkembangan trik Facebook lain yang menarik dari JalanTikus, okey?

Baca juga artikel mengenai aplikasi atau artikel menarik lain dari Reynaldi Manasse .

Artikel Berkaitan