Cara Menghilangkan Tanda Air Filmora Dengan Mudah, Percuma & Kekal

Bingung bagaimana membuang tanda air Filmora? Jangan risau, periksa panduannya di sini. Dijamin percuma dan kekal!

Bagi anda yang suka mengedit video, sudah tentu anda biasa dengan perisian ini. Dinamakan Wondershare Filmora , perisian ini terus meningkat memandangkan pelbagai ciri menariknya .

Malangnya, Filmora sendiri mempunyai kelemahan. Sekiranya kita memasangnya secara percuma, maka kita akan menemui tanda air pada video yang dibuat. Jadi, bagaimana anda menghilangkan tanda air Filmora ? Tenang, Jaka akan membimbing anda bagaimana. Ayo, perhatikan!

 • Kod Pendaftaran Filmora Terkini
 • Cara Menghilangkan Tanda Air Filmora Percuma & Kekal di PC / Laptop
 • Cara menghilangkan Tanda Air Filmora

  Sumber gambar: Filmora

  Wondershare Filmora mempunyai pelbagai kelebihan jika dibandingkan dengan perisian atau aplikasi penyuntingan video yang lain . Bermula dari ciri-ciri yang lebih pelbagai dan penggunaan RAM yang lebih kecil, Filmora adalah impian kerana sangat ringan untuk dipasang pada komputer riba murah yang berkualiti tinggi .

  Sebagai tambahan, jika dibandingkan dengan perisian penyuntingan video percuma , Filmora jauh lebih mesra pengguna. Tidak hairanlah Filmora disyorkan untuk banyak pemula.

  Nah, Jaka akan memberitahu anda cara membuang tanda air Filmora terbaru, termasuk Filmora 9 di PC secara kekal dan percuma. Perlu diingat bahawa apa yang Jaka sampaikan hanyalah maklumat. Sekiranya anda boleh, tetap hormati hak cipta Filmora!

  Kenali Karakteristik Filmora Anda Masih Versi Percuma

  Sumber gambar: Edi Saputro | Blog

  Pertama, anda mesti mengetahui ciri-ciri perisian Filmora yang dipasang pada PC atau komputer riba anda masih merupakan versi percuma. Ciri-ciri tersebut adalah:

  1. Terdapat teks yang TIDAK DAFTAR di sudut kanan bawah. Ini bermaksud, perisian Filmora yang anda gunakan masih belum didaftarkan secara rasmi dan masih menggunakan versi percubaan.
  2. Kemudian apabila anda mengeksport video, kotak dialog akan muncul yang mengundang anda untuk membeli versi penuh perisian ini.
  3. Apabila anda cuba menyesuaikan video eksport, anda akan menonton video anda disertakan dengan tanda air Filmora

  Sudah tentu tanda air ini sangat mengganggu penampilan video anda yang harus dipaparkan dengan sempurna. Oleh itu, panduan berikut membuang tanda air Filmora yang mesti anda lakukan!

  Kod Pendaftaran Filmora Terkini

  Jaka tidak menjamin keamanan atau dampak negatif dari penyalahgunaan cara ini. Artikel ini dibuat sebagai sarana edukasi semata

  Untuk menghilangkan tanda air Filmora, anda memerlukan kod pendaftaran khas . Nanti kita akan menggunakannya bersama dalam panduan yang diberikan Jaka selepas ini.

  Kod Pendaftaran Windows

  Berikut adalah kod pendaftaran khas anda yang menggunakan PC Windows atau komputer riba. Inilah senarai!

  E-mel berlesen : [email protected]


  Kod pendaftaran : 10403029cf3644154841651af141e800

  E-mel berlesen: [email protected]


  Kod pendaftaran : fb9694298253b5154e70d22b3033808

  E-mel berlesen : [email protected]


  Kod pendaftaran : 510b3c20a9e54e0ff1d2fc28bad1220e

  E-mel berlesen : [email protected]


  Kod pendaftaran : 35706e040c63ee00e377911bb9a3b30

  E-mel berlesen : [email protected]


  Kod pendaftaran : d772be0279afe60af0e1d2109ca89a19

  Kod Pendaftaran Mac

  Berikut adalah kod pendaftaran khas anda yang menggunakan Mac atau iPad. Inilah senarai!

  E-mel berlesen : [email protected]


  Kod pendaftaran : 1C670A76D88EAA0945B8762F4B4A2B1A

  Sekarang kita tahu kod pendaftaran, sudah waktunya untuk menghilangkan tanda air Filmora bersama-sama!

  Cara Menghilangkan Tanda Air Filmora Percuma & Kekal di PC / Laptop

  Kerana ramai yang menggunakan versi terbaru, Jaka akan memberitahu anda cara membuang tanda air Filmora 9 secara percuma dan kekal tanpa pendaftaran sama sekali. Inilah langkahnya!

  Langkah - 1 : Pertama, anda mesti mematikan sambungan internet pada komputer riba atau PC anda. Ini penting kerana tanpa anda mematikan, proses pendaftaran akan gagal sepenuhnya dan tanda air Filmora tidak dapat dihapuskan.

  Langkah - 2 : Setelah anda memastikan sambungannya mati, buka aplikasi Wondershare Filmora . Kemudian, anda akan mendapat pemberitahuan di awal bahawa Filmora yang anda gunakan adalah versi percubaan. Tutup pemberitahuan sahaja.

  Langkah - 3 : Kemudian, anda akan pergi terus ke halaman penyuntingan video dengan pelbagai ciri di dalamnya.

  Yang perlu anda lakukan, sila pergi ke bar Menu di kiri atas, kemudian klik Bantuan> Pengaktifan Luar Talian / Aktifkan Filmora 9 .

  Sumber gambar: Simply Tech

  Dalam beberapa versi, anda juga dapat mencari pilihan Daftar di Bar Menu, jadi anda tidak perlu bersusah payah mencarinya di menu Bantuan.

  Langkah - 4 : Setelah mengklik Aktifkan Filmora 9, anda akan mendapat pilihan untuk log masuk melalui akaun Filmora anda. Abai.

  Di bawah ini, anda melihat dialog untuk mengklik pautan yang disediakan sekiranya anda sudah mempunyai kod pendaftaran. Cukup klik pada Klik Di Sini .

  Sumber gambar: Simply Tech

  Langkah - 5 : Kemudian, terus masukkan e - mel berlesen dan kod pendaftaran yang telah ditulis oleh Jaka di atas. Selepas itu, klik Aktifkan secara langsung .

  Sumber gambar: Simply Tech

  Selesai! Oleh itu panduan menghilangkan tanda air Filmora. Jaka mengingatkan sekali lagi bahawa apa yang dinyatakan di atas hanyalah maklumat. Cuba terus membeli Filmora sambil menghormati hak cipta!

  Itulah cara untuk membuang tanda air Filmora secara percuma dan kekal. Bagaimana, sangat mudah bukan?

  Sekiranya anda mempunyai cara lain, anda boleh menulisnya di ruangan komen di bawah. Ikuti penulisan Jaka yang selebihnya!

  Baca juga artikel mengenai Tech Hack atau artikel menarik lain dari Diptya .

  Artikel Berkaitan