Android Tauhu Cheat Cheat, Kumpulkan Wang Dengan Lebih Cepat

Ingin mengumpulkan wang dengan lebih cepat dalam permainan Know Round Android? Berikut adalah cheat Round Tofu yang boleh anda gunakan di Android untuk menjana wang dengan lebih pantas.

Game Know Round adalah salah satu pembangun permainan Android yang menjadikan Indonesia berkembang pesat sejak kebelakangan ini. Tujuan permainan Round Tofu ini adalah untuk menjadi penjual Round Tofu yang paling berjaya. Anda boleh menaikkan harga tauhu atau barang-barang lain untuk membuat pengumpulan wang lebih cepat.

Cara mengumpulkan wang dalam permainan Know Round adalah dengan mengetuk layar di bahagian atas. Semakin cepat anda menekan, semakin banyak wang yang anda kumpulkan. Ternyata ada cara lain yang dapat digunakan untuk mengumpulkan wang dengan lebih cepat tanpa perlu menekan skrin. Di sini saya akan memberi anda Cheat Tofu Bulat yang boleh anda gunakan untuk mengumpulkan wang dengan lebih pantas!

BACA JUGA
 • Menipu dan Menipu untuk Bermain Slither.io
 • Petua dan Pertandingan Menipu Mari Mari Kaya

Cheats Tauhu Pusingan Android

Sebelum anda mula menggunakan cheat permainan Tofu Round, anda mesti membuat root Android terlebih dahulu. Untuk root Android, anda boleh menggunakan salah satu kaedah berikut:

 1. Cara Mudah untuk Root Semua Jenis Android Tanpa PC dengan Framaroot
 2. Cara Root Semua Jenis Android dengan Towelroot
 3. Cara Mudah untuk Root Semua Jenis Android dengan KingoApp
 4. Cara Mudah untuk Root Android Lollipop 5.1 Tanpa PC
 5. Sekiranya masih tidak dapat, anda boleh mencari kata kunci di Google: " Cara Root xxxx ")

Cara mengumpul wang lebih cepat dalam tahu bulat

Sekiranya Android di-root, anda boleh mula menggunakan cheat Round Tofu berikut. Cheat ini boleh digunakan tanpa memerlukan APK APK Round Tofu MOD. Cheat Round Tofu ini akan membantu anda mengumpulkan wang dengan lebih cepat tanpa perlu menekan skrin.

 • Pastikan anda menggunakan versi APK Tahu Tahu terkini . Trivia Games Milik DOWNLOAD
 • Muat turun aplikasi HiroMacro dan pasangkannya seperti biasa pada Android anda. Aplikasi Produktiviti ProHiro.com MUAT TURUN
 • Buka aplikasi dan kemudian masukkan menu Tetapan .
 • Pilih menu Makro ActionKey kemudian pilih Tambah butang di skrin .
 • Klik butang Mula . Apabila butang terapung muncul, anda boleh meneruskan ke langkah seterusnya.
 • Buka permainan Round Tofu, kemudian tekan butang Makro.
 • Klik butang Rakam . Apabila Rakaman ditekan, ia akan merakam semua sentuhan yang berlaku di skrin. Dalam permainan Tofu Round, anda dapat menyentuh layar dengan cepat untuk membawa banyak wang. Setelah selesai merakam sentuhan, anda boleh mengklik butang Makro untuk menamatkannya.

 • Sekarang cara untuk menjalankan rakaman. Klik butang Makro dan kemudian pilih hasilnya. Tukar Masa: Infiniti , Selang: 0Sec dan Kelajuan: 1.0x . Sekiranya anda telah mengklik butang Main, secara automatik, sentuhan yang anda rakam sebelumnya akan berjalan dengan sendirinya.

Untuk mengakhirinya, anda boleh mengklik butang Makro. Itulah Android Round Tofu Cheat yang boleh anda cuba. Sekiranya anda masih keliru, anda boleh bertanya di ruangan komen. Semoga berjaya!

Artikel Berkaitan