Cara menyingkirkan Windows 7 Not Genuine Warning tanpa perisian

Cara menyingkirkan Windows 7 Not Genuine Warning tanpa perisian yang mudah dipraktikkan dan telah terbukti berjaya

Kertas dinding desktop anda tiba-tiba bertukar menjadi hitam dan di sebelah kanan bawah skrin terdapat amaran muncul Windows 7 tidak Asli ? Ini biasanya disebabkan oleh fakta bahawa anda telah mengesan Windows 7 masih dalam versi percubaan atau bahkan dikesan menggunakan windows cetak rompak. Selepas itu, tentu ada banyak cara untuk menyingkirkan Windows 7 yang tidak asli dari skrin komputer, dari kaedah manual hingga perisian. Kali ini JalanTikus akan membincangkan cara menyingkirkan Windows 7 yang tidak asli tanpa perisian.

BACA JUGA
  • Cara Memperbaiki Rearm 0xc004d307 Ralat di Windows
  • Cara Mengemas kini Pemacu Audio di Windows 7 dan Windows 8

Cara menyingkirkan Windows 7 Not Genuine Warning tanpa perisian

  • Pertama, tentu saja, jalankan command prompt dengan memilih Mula dan kemudian ketik cmd . Selepas itu akan klik kanan pada cmd.exe kemudian klik Jalankan sebagai pentadbir .

  • Seterusnya pada skrin cmd ketik perintah ini slmgr rearm , kemudian masukkan.

  • Tunggu sehingga skrin kecil muncul untuk menghidupkan semula komputer atau komputer riba anda.

  • Sekiranya PC telah dimulakan semula, teks Windows 7 yang tidak asli akan hilang.

Untuk mengelakkan berulang, anda harus mematikan ciri kemas kini automatik Windows . Dan jika cara untuk menyingkirkan Windows 7 tidak asli tanpa perisian tidak berfungsi pada komputer atau komputer riba anda, maka anda cuba menggunakan perisian seperti Windows Loader Activator atau Chew WGA . Dengan mematikan ciri ini, ia tidak akan mempengaruhi perkakasan dan perkakasan komputer anda. Semoga berjaya.

Artikel Berkaitan