10 Permainan Berbilang Pemain LAN Android Terbaik 2016

Berikut adalah 10 permainan berbilang pemain yang menggunakan LAN pada Android 2016 terbaik, permainan yang boleh anda mainkan dengan rakan anda. Caranya, mari muat turun.

Bermain permainan memang menarik, tetapi lebih menarik lagi apabila bermain dengan rakan menggunakan LAN. Oleh itu, anda memerlukan permainan HD berbilang pemain terbaik. Nah, jika sebelum ini Jaka telah membincangkan 10 permainan berbilang pemain Bluetooth, kali ini Jaka akan membincangkan mengenai koleksi permainan berbilang pemain yang dimainkan menggunakan LAN untuk Android 2016 terbaik.

Dalam permainan di bawah, anda boleh bersenang-senang dengan rakan anda. Ditambah pula dengan grafik yang tinggi, tentunya akan menambahkan kegembiraan ketika bermain dan permainan yang lebih nyata. Segera, berikut adalah 10 permainan atau permainan Android berbilang pemain WiFi tempatan terbaik yang boleh dimainkan secara dalam talian / luar talian di WiFi tempatan dengan hotspot atau rangkaian wayarles tempatan.

BACA JUGA
  • 16 Permainan Perlumbaan Kereta 2020 Terbaik untuk Semua Platform, Memacu Adrenalin!
  • 7 Laptop 6 Juta Terbaik & Terkini 2020, Sesuai untuk Permainan!

10 Permainan LAN berbilang pemain terbaik untuk Android 2016

1. Ops kritikal

Ops Kritikal membawa genre FPS dengan ciri permainan berbilang pemain dengan LAN seperti Counter Strike tetapi tersedia untuk platform mudah alih dengan grafik yang lebih tajam dan permainan yang lebih lancar. Bagi anda peminat Counter Strike pasti tidak akan keliru dengan permainan dalam Critical Ops. Para pemain akan dibahagikan kepada dua pasukan untuk saling menembak dan menyelesaikan misi.

Pelbagai misi Counter Strike khas juga telah disiapkan seperti menjatuhkan bom, bertempur dengan cepat untuk menamatkan pasukan lawan, dan sebagainya. Selain itu, ciri utama Critical Ops adalah platform silang. Jadi, tidak kira platform apa yang anda gunakan, anda boleh bersaing dan bersaing antara satu sama lain. Ini bermaksud bahawa pengguna PC boleh bermain dengan rakan yang menggunakan telefon pintar atau tablet. Dan permainan ini adalah permainan berbilang pemain android terbaik.

2. Asfalt 8: Udara

Asphalt 8: Airborne buatan Gameloft , sekali lagi, Jaka mengesyorkannya kepada anda, kali ini bukan kerana kualiti grafik, tetapi juga kerana ciri-ciri yang termasuk dalam permainan perlumbaan terbaik. Tindakan lumba yang anda mainkan sama sekali tidak realistik. Tetapi inilah yang membuat sensasi berbeza, di mana anda boleh melalui pelbagai landasan, melompat, dan kemudian terbang di udara.

Gameloft Racing Games SE DOWNLOAD

Anda akan dibawa ke pelbagai negara, dengan koleksi kereta di dunia nyata. Perkara grafik, perincian dan kesan visual yang dipaparkan di trek dan bangunan di sekitarnya kelihatan sangat mengagumkan. Setelah menggunakan gas, anda akan ketagih. Tidak hairanlah permainan ini masuk ke dalam kategori permainan berbilang pemain LAN terbaik pada tahun 2016.

3. Mari Golf! 3

Mari Golf! 3 adalah permainan sukan golf dengan kualiti grafik yang sangat terperinci dan indah. Lets Golf 3 membawa golf ke tahap keseronokan yang baru. Grafiknya sangat berwarna dengan paparan 3D yang sangat baik. Permainan berbilang pemain ini adalah freemium. Jadi, anda akan membeli barang-barang untuk bermain golf sepenuhnya, dari tongkat, bola golf hingga aksesori lain. Setiap tingkat naik, anda juga dapat memperuntukkan status untuk menjadikan pemain golf anda lebih baik. Pasti akan lebih menggembirakan jika bermain dengan rakan-rakan.

4. Saudara dalam Senjata 3

Brothers in Arms 3 adalah permainan bertema Perang Dunia II dengan permainan penembak taktikal yang lebih kuat dan menarik. Anda akan memainkan peranan tentera Amerika yang mesti mengusir tentera Nazi di barisan depan. Dengan ciri berbilang pemain yang luar biasa, Brothers in Arms 3 layak menjadi permainan bertema Perang Dunia II yang mesti anda mainkan bersama.

Permainan Menembak Gameloft DOWNLOAD

5. Doodle Army 2: Militia Mini

Dengan Doodle Army 2: Mini Militia , anda boleh bermain 6 pemain sekaligus dalam talian atau 12 pemain menggunakan WiFi tempatan. Jelas kelebihan permainan ini sangat ringan dan pastinya mengasyikkan. Seronok bermain bersama. Mini Militia adalah salah satu permainan berbilang pemain terbaik yang mesti anda mainkan.

6. 6 mengambil!

6 pengambilan adalah permainan kad unik yang sebenarnya diilhamkan oleh permainan papan legenda Wolfgang Kramer . Sekiranya anda suka bermain kad dengan rakan, anda boleh mencuba permainan ini. Anda boleh menjemput pemain lain untuk bergabung melalui WiFi tempatan.

7. Aksi untuk 2-4 Pemain

Seperti namanya, permainan Action for 2-4 Players ini adalah permainan yang boleh dimainkan antara 2 hingga 4 pemain dengan menghubungkan melalui LAN. Permainan ini mempunyai permainan yang sederhana. Semua mengenai menembak, memukul, dan bermain dengan senjata. Tentunya sangat menggembirakan ketika bermain bersama untuk mendapat skor mangadu dan menjadi yang terbaik.

8. Tanah Bad

Badland adalah salah satu permainan yang mempunyai visual yang paling menawan. Anda dapat mengawal penghuni hutan dengan hanya mengetuk layar untuk membuatnya berguling di hutan yang kotor dan gelap yang penuh dengan rintangan dan bahaya. Selain mod pemain tunggal, berbilang pemain juga disediakan bahawa anda boleh bermain tanpa sambungan internet. Terbang dan selamat melalui terowong, dengan pelbagai rintangan. Dalam versi percuma, ada 40 tingkat yang tersedia dan dalam versi berbayar anda akan ditambah 40 tingkat lagi.

DOWNLOAD Permainan Frogmind Arcade

9. Battle Slimes

Battle Slimes adalah permainan yang dapat dimainkan bersama dengan sentuhan aksi perang antara sesama Slime , yakni makhluk berupa gumpalan lendir. Anda boleh memainkan permainan berasaskan sistem berbilang pemain tempatan ini dengan tiga rakan anda dalam satu alat pada satu masa.

Alat kawalan yang tersedia untuk setiap pemain hanyalah butang lompat tanpa kawalan tambahan. Setiap Lendir akan menyala secara automatik dan akan berubah arah ketika memukul dinding. Matlamat anda dalam Battle Slimes adalah untuk saling menjatuhkan antara Slime.

10. Bebas Catur

Bagi anda peminat catur, anda mesti memasang permainan Percuma Catur ini . Catur mesti dimainkan oleh dua orang, sedangkan jika anda melawan komputer terasa kurang menyeronokkan. Baiklah, ajak rakan anda untuk bermain bersama, berkat sokongan ciri permainan berbilang pemain LAN, anda boleh bermain di setiap alat.

Itulah 10 permainan berbilang pemain LAN android 2016 terbaik yang boleh anda mainkan bersama rakan anda. Sangat menggembirakan, bermain permainan bersama dan kemampuan bersaing. Sekiranya anda mempunyai permainan berbilang pemain LAN tambahan, tambahkannya di ruangan komen.

Artikel Berkaitan