10 Cara Membuat E-mel Palsu dalam hitungan Detik

Adakah anda malu dengan e-mel spam atau maklumat yang tidak perlu kerana pendaftaran di pelbagai laman web atau aplikasi? Ia tidak akan berlaku sekiranya anda mempunyai e-mel palsu. Jaka mempunyai petua bagaimana membuat e-mel palsu dengan mudah.

Selain bertukar-tukar pesan, sebenarnya akaun email juga mempunyai banyak fungsi seperti pertukaran data dan dokumen penting atau sebagai tempat untuk mengesahkan pembayaran.

Tidak sedikit orang yang sering merasa terganggu dengan jumlah spam yang sering masuk ke dalam e-mel mereka.

Terutama sekarang bahawa hampir semua laman web atau aplikasi selalu meminta pengguna untuk log masuk menggunakan akaun e-mel peribadi.

BACA JUGA
  • Cara menghantar e-mel rahsia ke semua jenis e-mel, rasakan ejen rahsia!
  • 5 Perkhidmatan E-mel Paling Selamat yang Biasa Digunakan oleh Penggodam
  • MENYUKAI! Inilah Cara Menghantar Emel Ke Nombor Telefon Bimbit

10 Cara Membuat E-mel Palsu dalam hitungan Detik

Tenang saja, kali ini Jaka akan memberi anda penyelesaian yang merangkumi tidak selamat untuk memberikan maklumat mengenai e-mel peribadi.

Inilah Jaka memberikan petua mengenai sepuluh cara untuk membuat e-mel palsu dalam beberapa saat. Jangan percaya? Cubalah sepuluh laman web di bawah.

LIHAT ARTIKEL

1. 10 Minit Mel

Anda boleh menggunakan 10 Minit Mail untuk membuat e-mel palsu yang hanya akan bertahan selama sepuluh minit!

Ya, dalam sepuluh minit tersebut, anda boleh menerima e-mel masuk, membaca dan bahkan membalasnya. Sangat berguna untuk anda yang ingin mengesahkan pendaftaran permohonan tertentu, bukan?

Muat turun: 10 Minit Mel

2. Penghantar surat

Mailinator adalah penyedia alamat e-mel yang umum. E-mel itu khusus untuk anda gunakan di mana-mana laman web yang meminta alamat e-mel.

Selepas beberapa jam, e-mel yang masuk ke peti masuk anda akan dihapus secara automatik.

3. MailDrop

Laman web ini yang dibuat oleh Heluna tidak hanya menyediakan e-mel palsu untuk anda. Ya, MailDrop juga mempunyai ciri penapis spam. Fungsi ini dapat menyekat e-mel yang ditunjukkan sebagai spam.

4. AirMail

Juga menyediakan perkhidmatan akaun e-mel percuma yang boleh anda gunakan alias sementara. Perbezaannya, AirMail akan memberi anda alamat e-mel secara rawak tetapi tetap dengan fungsi dan penggunaan yang sama seperti e-mel pada umumnya.

5. MyTrashMail

Setiap laman web yang meminta anda memasukkan alamat e-mel untuk mengirim buletin atau apa sahaja, anda boleh menggunakan perkhidmatan yang disediakan oleh MyTrashMail.

Tanpa perlu mendaftar atau memasukkan kata laluan, anda boleh menggunakan alamat e-mel palsu dengan domain aktif.

Muat turun: MyTrashMail

6. Boleh guna

Dispostable adalah laman web yang juga menyediakan perkhidmatan untuk membuat e-mel palsu. Anda bebas memilih nama pengguna e-mel tetapi mesti diakhiri dengan @ dispostable.com.

Dengan penampilan yang sederhana, laman web ini mudah digunakan untuk anda yang hanya ingin menggunakan e-mel palsu untuk sementara waktu.

7. Buang.email

Memiliki penggunaan yang hampir serupa dengan laman web sebelumnya, Discard.email juga menyediakan perkhidmatan e-mel palsu untuk Anda gunakan jika anda tidak mahu alamat e-mel peribadi anda diketahui oleh orang lain.

Tanpa pendaftaran dan banyak klik, anda akan mendapat e-mel palsu anda.

8. Mail Catch

Sama seperti MailDrop, laman web ini tidak hanya menyediakan perkhidmatan pembuatan e-mel palsu. Mail Catch juga mempunyai fitur penapis spam yang pasti akan membuat anda tidak lagi merasakan pesan spam di peti masuk anda.

Bagi anda yang ingin menjadi lebih 'serius' dengan e-mel palsu anda, Mail Catch juga menyediakan ciri premium, anda tahu.

9. Penjana Mel Palsu

Laman web ini serupa dengan 10 Minute Mail yang juga menyediakan e-mel palsu untuk waktu yang singkat.

Walaupun hanya untuk waktu yang singkat, anda boleh menggunakan e-mel palsu di Fake Mail Generator untuk pelbagai perkhidmatan dan log masuk ke pelbagai tempat.

Muat turun: Penjana Surat Palsu

10. Surat Yop

Percuma, pantas dan banyak ciri, itulah tiga kelebihan yang boleh anda gunakan jika menggunakan Yop Mail sebagai perkhidmatan e-mel palsu anda.

Sama seperti laman web lain, laman web ini juga akan menghapus e-mel yang dimasukkan dalam jangka masa tertentu setelah anda membaca.

Itulah sepuluh cara mudah untuk membuat e-mel palsu hanya dalam beberapa saat. Dengan menggunakan sepuluh laman web di atas, anda tidak perlu lagi risau atau bimbang bahawa e-mel peribadi anda akan penuh dengan spam.

Selain itu, menggunakan e-mel palsu juga dapat mengurangkan risiko diretas. Yang paling penting, jangan gunakannya untuk perkara negatif.

Baca juga artikel mengenai Fake atau artikel menarik lain dari Reynaldi Manasse .

Artikel Berkaitan