Cara Membuat Clan Clash Royale di Android dan iOS

Ingin membuat Clan Clash Royale dengan Mudah? Kaedah berikut akan membantu anda membuat Clan Clash Royale di Android dan iOS

Clan adalah tempat berkumpul untuk pemain tertentu. Di Clash Royale , sudah ada fitur Clan yang dibuat dan digunakan sebagai tempat berkumpul. Sekiranya Clan Clash of Clans digunakan untuk permintaan sembang, perang dan sumbangan, di Clan Royale ada beberapa perkara yang dapat dilakukan.

Perkara-perkara yang dapat dilakukan di Clash Royale Clan termasuk: Sembang, kad Permintaan dan sesama anggota Klan Duel. Sekiranya anda berminat membuat Clan Clash Royale, anda boleh menggunakan kaedah berikut:

BACA JUGA
  • Clash Royale VS Clash of Clans, Mana Yang Lebih Menyeronokkan?
  • Cara Bermain Clash Royale di Android dengan Versi APK Terkini
  • Rasmi! Jadual Pelepasan Clash Royale Android dan iOS Seluruh Dunia

Buat Clan Clash Royale

Sebelum mula membuat Clan Clash Royale, pastikan anda mempunyai 1000 Emas . Kerana untuk membuat Clan Clash Royale berharga 1000 Emas. Juga, pastikan tahap akaun Clash Royale juga telah mencapai tahap 3 .

Cara Membuat Clash Clash Royale

Muat turun versi terkini Clash Royale Android:

DOWNLOAD Permainan Strategi Supercell
  • Buka Clash Royale dan pilih Buat . Tentukan nama Klan, logo Klan, dan perkara lain. Sekiranya anda memilih Buat , anda akan menggunakan 1000 Emas secara automatik.

  • Ini adalah Clash Royale Clan JalanTikus rasmi ( # QU29C ).

Itulah cara membuat Clan Clash Royale dengan mudah. Sekiranya anda pemain Clash Royale, jangan lupa untuk menyertai JalanTikus Clan ( # QU29C ).

Artikel Berkaitan