Permainan MMORPG Terbaik pada tahun 2019 yang Harus Anda Mainkan

Cepat dan muat turun permainan MMORPG terbaik 2019 ini. Beberapa malah diberikan secara percuma, jadi anda tidak perlu membayar menggunakan CC atau memotong kredit.

Mendengar istilah MMORPG, pasti anda sudah biasa dengan genre permainan ini, bukan?

Genre permainan yang mempunyai ekstensi Peranan Mainan Bermain Multiplayer Dalam Talian , permainan ini nampaknya masih merupakan salah satu genre permainan yang cukup banyak dimainkan oleh pemain.

Sebut saja DragonNest, World of Warcraft, Ragnarok , dan banyak tajuk permainan lain yang berjaya memikat pemain untuk memainkannya secara berterusan.

Nah, bagi anda yang gemar memainkan genre permainan , berikut adalah beberapa tajuk permainan MMORPG yang berada dalam kategori terbaik tahun ini, dan anda boleh memuat turun dan bermain secara langsung sekarang. Inilah ulasannya.

Permainan MMORPG terbaik untuk PC

1. Gurun Hitam

Black Desert Adalah permainan aksi orang ketiga yang dikembangkan oleh Game Developers dari Gingseng. Sebagai permainan MMORPG, kita ditugaskan untuk melakukan eksplorasi dalam menjalankan misi, mengalahkan segala rintangan atau musuh yang menyekat.

Kisah latar belakang permainan ini tidak menyebut peristiwa sebenar, aka khayalan atau fiksyen. Permainan ini pertama kali muncul dalam versi Xbox sejak 2018 di bawah Lesen Microsoft. Untuk memuat turunnya, mungkin anda memerlukan kuota internet yang cukup besar dan pasang Internet Download Manager di PC anda, supaya tidak terputus kerana isyarat internet naik dan turun.

2. Lord of the Rings Dalam Talian

Lord of the Rings Online adalah permainan MMORPG yang dibuat oleh Standing Stone Games . Permainan ini pada mulanya dibayar, tetapi kemudian menjadi percuma untuk dimainkan, jadi anda dapat memainkannya secara percuma . Walau bagaimanapun, anda boleh membeli kawasan untuk membuka kunci, atau anda juga boleh melanggan.

Walaupun begitu, sistem permainan percuma dalam permainan ini masih sangat adil. Anda boleh membuka kunci bupati dengan mudah hanya dengan bermain permainan , tanpa perlu mengeluarkan wang. Walau bagaimanapun, anda mungkin masih memerlukan sedikit usaha untuk mengumpulkan pencarian agar dapat membeli bupati berikutnya. Semuanya masih dalam tahap yang munasabah tanpa harus membuat anda terpaksa mengeluarkan wang.

3. Perang Persekutuan 2

Walaupun usia permainan ini sudah mencecah 5 tahun , masih banyak pemain yang memainkan permainan yang satu ini. Pada awal rilisnya, terdapat banyak perubahan yang dapat dijumpai dalam permainan ini dan bukan pada permainan MMORPG lain, yang menggunakan mekanisme baru dan jauh dari MMORPG lain, terutama yang diluncurkan pada tahun yang sama atau tahun-tahun sebelumnya. Contohnya Rising Force, Ragnarok, World of Warcraft , dan lain-lain.

Dalam permainan ini, anda tidak akan berjaya hanya dengan menggunakan smashing butang, jadi anda harus bertarung secara mekanik, yang bukan hanya menghancurkan tombol. Tempur mesti berfikir, berlari sambil bertarung, berputar, dan mesti mempunyai masa yang tepat untuk menyerang , sehingga menjadikan permainan ini lebih intens dan sepertinya permainan aksi dalam talian yang sibuk.

4. Hawa Dalam Talian

Permainan ini mempunyai konsep perdagangan di luar angkasa , di mana pemain dapat membuat syarikat mereka sendiri atau memohon pekerjaan kepada syarikat besar yang telah dibuat oleh orang. Anda juga mempunyai kekuatan untuk membuat syarikat mengikut kehendak anda sendiri, menjadi CEO , merekrut orang untuk menambang dan kemudian menjualnya semula, atau menyertai syarikat besar yang sudah ada.

Pada hakikatnya, permainan ini mempunyai sistem ekonominya sendiri, anda boleh menjadi tentera upahan atau bahkan lanun yang merampas barang yang telah dilombong oleh pekerja. Sekiranya itu berlaku, anda akan menjadi sasaran syarikat dan pesawat anda akan musnah. Di samping itu, anda juga boleh menjadi penguat kuasa , iaitu mereka yang membasmi perampas . Dan sebenarnya ada banyak lagi yang boleh anda lakukan dalam permainan ini.

5. Star Wars: Republik Lama

Star Wars: The Old Republic adalah permainan yang dibuat oleh Bioware . Permainan ini mempunyai banyak permainan sosial yang sangat baik dan di dalamnya juga terdapat jenis pertempuran dan jalan cerita teka-teki yang sangat keren. Dalam permainan ini, anda akan mempunyai masa, pesta untuk menyelesaikan pencarian. Terdapat granding, tetapi tidak membosankan, harus kembali ke tempat kerana diserang, dan juga naratif cerita yang berat.

Walaupun dibezakan dari langganan dan percuma, perbezaannya tidak terlalu jauh sehingga tidak kompetitif. Main bebas masih dalam had yang munasabah dan senang dimainkan.

Nah, itulah beberapa MMORPG untuk tajuk permainan PC yang boleh anda cuba sekarang.

Artikel Berkaitan