15 Permainan RPG Android Paling Seronok pada tahun 2017

Pelbagai kisah dan kegembiraan yang ditawarkan oleh permainan RPG yang boleh dimainkan di telefon pintar. Di sini Jaka mempunyai cadangan 15 permainan RPG tegang untuk Android yang dijamin akan membuat anda menyesal jika anda tidak memuat turun!

Role Player Game (RPG) adalah salah satu genre permainan yang sangat diminati oleh para pemain. RPG itu sendiri adalah permainan di mana pemain memainkan peranan watak khayalan dan mengikuti kisah yang dipaparkan oleh permainan. Pada masa lalu, permainan RPG hanya dapat dimainkan di PC atau PlayStation , tetapi seiring berjalannya waktu, permainan RPG saat ini dapat dijumpai dengan mudah di Play Store untuk dimainkan di Android.

Pelbagai kisah dan kegembiraan yang ditawarkan oleh permainan RPG yang boleh dimainkan di telefon pintar. Di sini Jaka mempunyai cadangan 15 permainan RPG tegang untuk Android yang dijamin akan membuat anda menyesal jika anda tidak memuat turun!

BACA JUGA
  • 5 Cara Berkesan Untuk Menjadi PRO Semasa Bermain Permainan RPG
  • 20 Syarat Dalam Permainan MMORPG yang Perlu Anda Ketahui
  • 10 Permainan RPG Terbaik di Android yang Harus Anda Cuba

15 Permainan RPG Android Paling Seronok pada tahun 2017

1. Battle of Rings-Cross Server Battle

Permainan RPG pertama yang menyeronokkan, tegang, dan memalukan untuk anda ketinggalan adalah War of Rings-Cross Server Battle . Permainan ini mempunyai banyak mod permainan dan sistem permainan yang unik seperti sistem senjata percuma, sistem perdagangan percuma, sistem sosial yang kuat dan sebagainya. Permainan ini berlaku di dunia makhluk seperti bunian, kerdil, gnome, orcs, dan siklops.

2. Raid Raja

Permainan ini dengan grafik yang baik mengundang pemain untuk membuat pasukan mereka sendiri untuk melawan bos jahat dan musuh yang kuat. Sudah tentu tidak mudah untuk mengalahkan begitu banyak musuh . Memerlukan kemahiran dan ketepatan masa untuk menang. Dengan kisah hebat dan pertempuran yang mencabar, permainan RPG ini sangat sesuai untuk pemain sejati.

3. RPG Tindakan Soulcraft

Pemain akan bertindak sebagai tentera untuk menyingkirkan pembunuh dan membersihkan kota dari kejahatan. Dalam permainan aksi tegang ini, pemain sepertinya adalah malaikat yang mesti menghadapi syaitan dan menjadi pahlawan di bumi. MobileBits GmbH sebagai pemilik permainan ini terus berkembang untuk meningkatkan kepuasan para pemain.

4. SOL: Batu Kehidupan EX

Oddy Arts menawarkan permainan RPG yang bergaya dan boleh dimainkan di luar talian. Stone of Life EX meletakkan pemain di penjara bawah tanah yang tidak berkesudahan. Terdapat cabaran yang tidak terhad untuk pelbagai misi yang mendebarkan. Pemain dicabar untuk mendapat skor tinggi dengan taktik dan strategi yang berbeza. Akan ada banyak musuh untuk ditangani seperti gergasi berkuasa dengan senjata mematikan.

5. Dungeon Quest

Dungeon Quest adalah permainan RPG dari Shiny Box yang membawa pemain dalam perjalanan untuk mencari harta karun terbaik dan mengalahkan semua musuh. Reka bentuk grafik yang baik melengkapkan kegembiraan dalam pertempuran yang akan dihadapi. Permainan ini benar-benar menguji kemahiran dan taktik dan strategi untuk mencapai kemenangan.

6. Eternium

Permainan dari Making Fun ini menawarkan permainan dengan grafik yang menakjubkan. Pemain dijemput untuk meneroka gua dan ruang bawah tanah yang gelap , hutan, kampung dan kubur. Perjalanan panjang ke bulan untuk membunuh makhluk aneh antara kawah dan lembah. Pemain akan menjalani jalan cerita yang tegang, penuh dengan intrik, dan pertempuran yang menarik.

7. Pemburu Dungeon 5

Lebih daripada sepuluh juta orang telah memainkan permainan RPG yang satu ini. Pemain akan bertindak sebagai wira yang melawan penyamun dan raksasa yang menyebabkan kekacauan dan keganasan yang dahsyat. Raksasa, kesatria jahat, pelayan jahat, penyihir jahat dan musuh lain boleh didapati di pelbagai tempat dengan grafik permainan yang menakjubkan.

8. Legenda Kegelapan

Legend of Darkness adalah permainan RPG sederhana yang sesuai untuk dimainkan oleh pemula. Sebagai wira, pemain mesti berjaya membunuh monster untuk mencapai tahap teratas. Kemudian bunuh pelbagai jenis bos yang bersembunyi di tempat-tempat tertentu. Terdapat banyak peralatan yang dapat diperoleh dari membunuh monster yang kemudian dapat digunakan untuk membunuh monster dan bos lain yang mesti dihapuskan.

9. Chroisen 2

Kingkong Games Inc. menjamin bahawa pemain akan mendapat semua kegembiraan bermain permainan RPG melalui Chroisen 2 . Selepas kejayaan siri pertama pada tahun 2009, Chroisen sekali lagi mengundang pemain untuk mengambil bahagian dalam bermain peranan dengan pelbagai watak dan senjata yang unik . Tugas pemain adalah membunuh musuh dengan senjata yang telah diperoleh. Permainan ini telah dimuat turun lebih dari 1 juta kali dan mendapat banyak penghargaan dari para pemainnya.

10. Legenda Iron Bladen-Medival

Demon Lord Baal kembali untuk mencuba menuntut dunia ini. Pemain mesti menjadi pahlawan untuk menyelamatkan seluruh umat manusia dari kekekalan di neraka. Kalahkan ancaman tanpa batas dengan melawan kekuatan jahat dan menghilangkan gerombolan mayat hidup di Scotland dan mengusir Vampire di Transylvania. Permainan menarik ini mempunyai grafik dan pertempuran yang tegang.

11. Perang Summoner: Sky Arena

Summoner s War: Sky Arena menjadi permainan RPG fantasi aksi dan pertempuran untuk sumber tenaga penting yang disebut Mana Crystal . Terdapat lebih daripada 1,000 jenis raksasa yang bersaing untuk mencapai kemenangan. Setiap monster mempunyai kemahiran yang luar biasa yang dapat anda pilih untuk menjadikan pasukan yang hebat untuk mendapatkan Mana Crystal dan memenangi pertempuran.

12. Pengkritik: The White Knight

Permainan RPG dari GAMEVIL ini mengajak para pemain untuk mengalami kegilaan adrenalin yang menarik dan sungguh tegang. Pemain boleh memilih untuk melakonkan watak dengan pelbagai kekuatan dan kelebihan yang dimiliki. Terdapat pelbagai sistem permainan yang berbeza. Pemain dapat menguji kemahiran dan kemampuan mereka untuk bermain permainan RPG aksi dengan Kritika: The White Knights.

13. Subuh Pecah II

Broken Dawn II menawarkan pertempuran yang menarik, sangat menarik dan mendebarkan. Permainan main peranan ini juga mempunyai grafik yang sempurna dan kisah yang menegangkan.

Dengan kawalan permainan yang baik, pemain ditugaskan untuk membasmi jenis virus baru yang merebak dan menjangkiti makhluk seperti manusia dan haiwan. Akibat virus ini, monster muncul dan pemain mesti menghadapi monster tersebut agar berjaya menghapuskan virus tersebut.

14. Aurum Blade EX

Aurum Blade Ex mengajak pemain memainkan watak permainan dengan visual yang menarik, tetapi dengan aksi yang mendebarkan. Tugas utama adalah menghentikan Duke Marduk yang menjadi penyebab perkara buruk berlaku. Permainan ini mempunyai sistem permainan pantas dengan senjata mematikan, serangan tegang, mantera dan kawalan yang benar-benar menguji kemahiran pemain .

15. Waktu malam

Permainan RPG mendebarkan terbaru untuk Android ialah Postknight . Permainan dari Kurechi ini dirancang untuk menjadi permainan yang menyeronokkan, menarik, dan menegangkan. Menceritakan kisah kestaria yang melayani dalam misi yang sukar dan berbahaya di kerajaan Grand Kurestal. Terdapat banyak watak dan musuh yang akan dijumpai dalam misi yang dijalankan. Pengembaraan menarik yang tidak boleh dilepaskan.

Itulah 15 permainan RPG yang mendebarkan untuk Android . Sekiranya anda pernah memainkan permainan tersebut, mana yang menurut anda paling kuat dan menarik untuk dimainkan? Bagi mereka yang tidak pernah memainkannya, cepat dan muat turun! Dijamin, tidak akan menyesal!

Artikel Berkaitan