Bosan Dengan Telefon Bimbit, Inilah 5 Perisian Pembelajaran Bahasa Asing Terbaik di Laptop!

Pada masa ini, anda boleh menggunakan perisian pembelajaran bahasa yang boleh digunakan pada komputer riba. Dengan cara ini, melihat skrin boleh menjadi lebih puas betul.

Menggunakan telefon pintar Android sememangnya menjadi kewajiban bagi kita hari ini. Selain itu, anda dapat mempelajari bahasa asing dengan aplikasi yang disediakan oleh banyak pembangun. Namun, jangan menolak kemungkinan anda masih boleh bosan.

Sekiranya anda bosan, anda tidak perlu diam dan tidak belajar. Anda benar-benar boleh menggunakan perisian pembelajaran bahasa yang boleh digunakan pada komputer riba. Dengan cara ini, melihat skrin boleh menjadi lebih puas betul.

BACA JUGA
  • Cortana pada Windows 9 akan mempunyai ciri kamus
  • Cara menggunakan kamus di LINE untuk Android
  • Kamus Istilah Android

5 Perisian Pembelajaran Bahasa Terbaik di Komputer riba

1. Duolingo

Duolingo tidak hanya terdapat di telefon pintar, tetapi anda juga dapat merasakannya di komputer riba. Dengan cara ini, anda masih boleh belajar dengan baik menggunakan perisian pembelajaran bahasa asing yang boleh dipercayai.

2. Bahasa Roket

Sebagai tambahan kepada perisian di atas, Rocket Languages ​​juga merupakan salah satu perisian yang boleh anda andalkan untuk mempelajari bahasa asing. Anda boleh mengunjunginya terlebih dahulu ke laman rasmi, kemudian anda memilih mana yang ingin anda muat turun. Kerana, ini dibayar.

3. Batu Rosetta

Masih ada beberapa perisian yang boleh anda pasang pada komputer riba Windows anda supaya anda dapat mempelajari bahasa asing, salah satunya adalah Rosetta Stone. Walau bagaimanapun, beberapa pelajaran masih dibayar, tetapi tidak ada salahnya mencuba.

4. Fluenz

Kemudian, perisian untuk mempelajari bahasa asing lain adalah Fluenz. Anda boleh belajar dengan baik melalui perisian ini. Bukan hanya di Windows, anda juga boleh memuat turunnya untuk komputer riba seperti MacBook.

5. Babbel

Akhirnya, perisian yang boleh anda muat turun adalah Babbel. Antara muka yang disediakan oleh perisian yang satu ini sangat menarik di mata anda, dan senang anda fahami. Jadi, tunggu apa lagi? Segera timba bahasa anda melalui perisian yang satu ini.

Itulah perisian pembelajaran bahasa asing terbaik yang tersedia pada tahun 2017. Pastikan anda juga membaca artikel perisian berkaitan atau tulisan menarik lain dari Jofinno Herian.

Artikel Berkaitan