15 Aplikasi Hack Wifi Terbaik untuk Android

Banyak orang memikirkan cara menggodam kata laluan WiFi melalui peranti Android. Sekarang walaupun dengan peranti Android, kita sudah dapat melakukan serangan penggodaman

Banyak orang memikirkan cara menggodam kata laluan WiFi melalui peranti Android. Sekarang walaupun dengan peranti Android, kita sudah dapat melakukan serangan penggodaman. Meretas rangkaian WiFi itu sendiri juga bukan perkara mudah tetapi tetap tidak mustahil dilakukan sekiranya anda mengetahui beberapa langkah dan trik mudah.

Salah satu cara mudah yang dapat kita lakukan untuk menggodam rangkaian WiFi adalah dengan menggunakan perisian khas yang dibuat oleh pakar peretasan. Baiklah, kali ini anda bernasib baik kerana Jaka akan berkongsi semua senarai aplikasi penggodaman wifi yang anda boleh cuba sendiri secara percuma. Daripada menjadi lebih ingin tahu mari lihat senarai di bawah.

BACA JUGA
  • 15 Petua Android yang WAJIB Diketahui oleh Semua Pengguna Android
  • 15 Kaedah Berkesan untuk Mengatasi Android Mobile Back Slow
  • 51 WhatsApp 2019 Petua & Trik Tidak Diketahui Ciri Baru

15 Aplikasi Hack Wifi Terbaik untuk Android

1. Sambungan Wps

Wps Connect adalah aplikasi hack wifi untuk menggodam wifi yang hanya berfungsi pada Android yang di-root. Melalui aplikasi ini kita dapat menyahaktifkan semua pengguna yang tersambung ke rangkaian yang sama. Menariknya lagi, dengan aplikasi Wps Connect kita juga dapat menggodam mana-mana rangkaian Wifi dan menyambungkannya secara automatik. Muat turun Wps Connect dan mulakan penggodaman seluruh rangkaian Wifi di sekitar anda.

Produktiviti Apl DOWNLOAD

2. Penguji Wifi Wps Wpa

Wifi Wps Wpa Tester juga merupakan aplikasi hack wifi yang hanya berfungsi untuk Android yang telah di-root. Aplikasi ini juga salah satu yang terbaik untuk menggodam rangkaian wifi di sekitar anda. Apabila disambungkan ke aplikasi ini, kita akan dihubungkan ke beberapa router yang mempunyai kerentanan keselamatan dan kemudian menjadi sasaran penggodaman.

Aplikasi Pembersihan & Tweak Alessandro Sangiorgi DOWNLOAD

3. Membunuh Wifi

Wifi Kill adalah salah satu aplikasi yang memungkinkan kita mematikan semua peranti yang disambungkan ke rangkaian wifi yang sama. Dengan menggunakan aplikasi ini, anda akan menghadkan akses internet dengan mudah ke semua rangkaian yang disambungkan ke rangkaian yang sama. Ayuh anda harus cepat-cepat dan mencuba aplikasi yang sejuk ini.

Produktiviti Apl Wifi Bunuh DOWNLOAD

4. Pemeriksaan Wifi

Wifi Inspect adalah aplikasi serbaguna yang sering digunakan oleh pengamal keselamatan komputer untuk memantau rangkaian dari mereka yang cuba masuk ke dalamnya. Ya, untuk penggunaannya aplikasi ini lebih banyak digunakan sebagai aplikasi pemantauan keamanan, bukan untuk kegiatan penggodaman. Tetapi tetap dapat digunakan untuk menggodam, tidak percaya? Cuba ia. Penyemak Imbas Aplikasi Andreas Hadjittofis MUAT TURUN

5. ZAnti Penetration Testing Android Hacking Toolkit

ZAnti adalah aplikasi hack wifi yang digunakan untuk penembusan keselamatan rangkaian. Aplikasi ini sering digunakan untuk mengetahui tahap keselamatan yang ada di rangkaian. Aplikasi ini juga sangat mudah digunakan yang sering digunakan oleh pentadbir keselamatan IT untuk mensimulasikan serangan pada rangkaian yang besar.

Zimperium DOWNLOAD Aplikasi Rangkaian

6. Alat Rangkaian Fing

Fing Network Tools adalah salah satu aplikasi hack penganalisis rangkaian wifi terbaik yang hanya berfungsi pada Android yang di-root. Aplikasi ini dapat mengimbas peranti yang disambungkan ke rangkaian Wifi dengan sangat cepat dan tepat. Fing Network Tools adalah aplikasi penganalisis rangkaian yang sangat profesional dan juga memiliki paparan sederhana yang akan membantu Anda mengetahui tahap keselamatan di rangkaian, mengesan penceroboh, dan menyelesaikan masalah jaringan yang timbul.

Aplikasi Networking Fing Limited DOWNLOAD

7. Arpspoof

Arpspoof adalah aplikasi hack wifi untuk memantau rangkaian yang kodnya ditulis secara langsung oleh pakar keselamatan rangkaian iaitu Dug Song. Aplikasi ini dapat mengalihkan lalu lintas di rangkaian tempatan dengan menimpa Balasan ARP dan kemudian mengirimkannya ke sasaran tertentu atau semua host yang berada di lalu lintas rangkaian tempatan yang sama.

Aplikasi Produktiviti Stephan Uhlmann. MUAT TURUN

8. Penemuan Rangkaian

Network Discovery adalah aplikasi hack wifi yang cukup sederhana dan sejuk kerana tidak memerlukan akses root untuk melaksanakan semua fungsinya. Dengan aplikasi ini kita dapat melacak semua informasi secara terperinci di jaringan yang saat ini terhubung ke perangkat Android.

Produktiviti Aplikasi Aubort Jean-Baptiste MUAT TURUN

9. Nmap untuk Android

Nmap adalah salah satu aplikasi pengimbas rangkaian atau pencari port terbaik di Android. Aplikasi ini sebenarnya dikembangkan untuk Unix tetapi sekarang ia tersedia di Windows dan Android. Sejuk!

Apl Produktiviti Google LLC DOWNLOAD

10. Rangkaian Spoofer

Network Spoofer adalah salah satu aplikasi hack wifi terbaik untuk menguji keselamatan rangkaian. Aplikasi ini juga dapat digunakan untuk mengubah jalur laman web di komputer orang lain hanya melalui peranti mudah alih. Walaupun Network Spoofer bukan alat untuk penetrasi jaringan, aplikasi ini dapat digunakan untuk menggodam jaringan dengan hanya menggunakan perangkat Android.

Produktiviti Aplikasi Akan DITUMBUHKAN oleh Shackleton

11. Pencari WiFi

Wifi Finder adalah aplikasi yang cukup mudah untuk mencari rangkaian Wifi yang ada di sekitar anda. Aplikasi ini juga dapat digunakan untuk melihat maklumat hotspot Wifi terperinci, lokasi panggilan, menyaring penyedia tertentu, dan banyak lagi ciri lain yang mesti anda sendiri coba.

12. Penganalisis Wifi

Wifi Analyzer adalah aplikasi hack wifi yang dapat memaparkan semua saluran Wifi di sekitar anda. Dengan aplikasi ini kita akan lebih mudah menganalisis rangkaian dan memeriksa router mana yang sibuk.

Rangkaian Aplikasi Farproc DOWNLOAD

13. Wifi Anda

Wifi You adalah aplikasi hack wifi yang sangat kuat untuk mengumpulkan berjuta-juta kata laluan wifi yang telah dikongsi oleh banyak pengguna internet di seluruh dunia. Dengan aplikasi ini, kita dapat berhubung dengan wifi percuma di semua tempat di dunia dengan mudah.

14. Aircrack-ng

Aircrack-ng adalah aplikasi pengujian keselamatan wifi yang diretas untuk rangkaian untuk memastikan bahawa perlindungan pada rangkaian itu cukup aman. Melalui aplikasi ini kita dapat memastikan bahawa rangkaian wifi benar-benar dilindungi. Pada masa ini pembangun Aircrack-ng telah membuat aplikasi ini agar dapat berjalan di platform Android.

Alat Pembangun Aplikasi Aircrack DOWNLOAD

15. Kali Linux Nethunter

Semua orang yang terlibat dalam dunia penggodaman tahu tentang Kali Linux. Kali Linux adalah sistem operasi yang sering digunakan untuk tujuan penggodaman. Kali Linux Nethunter pada dasarnya adalah aplikasi untuk menguji penembusan menggunakan peranti Android. Oleh itu, bagi anda yang serius ingin menjadi penggodam, anda mesti mencuba dan mempelajari aplikasi ini.

Itu adalah beberapa aplikasi hack wifi yang dapat digunakan untuk menggodam kata laluan wifi hanya melalui perangkat Android . Oleh itu, jika anda tidak mempercayainya, teruskan dan cubalah dan jangan terkejut jika anda tiba-tiba menjadi penggodam terkenal kemudian. Cmiww semoga bermanfaat.

Artikel Berkaitan