7 Permainan Dewasa Terhangat Yang Akan Membuat Anda Bahagia, Tidak Bermain Semasa Berpuasa Ya!

Berikut adalah beberapa permainan terpanas yang akan membuat anda gugup.

Adegan panas dalam permainan video sekarang bukan sekadar penggambaran semata-mata, kerana sekarang banyak permainan terkenal memasukkan adegan di beberapa adegannya. Tercatat ada beberapa permainan biasa yang menghiasi kisah di dalamnya dengan pemandangan panas, seperti dalam permainan Dead or Alive, Mass Effect , dan sebagainya.

Oleh itu, permainan ini tidak dapat dikawal oleh kanak-kanak di bawah umur. Walau bagaimanapun, pemandangan panas di beberapa permainan ini juga boleh menjadi tarikan khas. Itulah sebabnya pembangun tidak teragak-agak untuk memasukkan adegan dalam beberapa permainan. Berikut adalah beberapa permainan terpanas yang akan membuat anda gugup.

BACA JUGA
  • 7 Permainan Terbaik Untuk Orang yang Benci Bermain Permainan
  • 5 Permainan Mengecewakan Yang Berjaya Secara Dramatik Setelah Dilepaskan
  • 12 Permainan Dalam Talian Terlupa

7 Permainan Dewasa Terhangat Yang Akan Membuat Anda Bahagia, Tidak Bermain Semasa Berpuasa Ya!

1. Mati atau Hidup

Sumber gambar: Sumber foto: gameondaily.com

Salah satu tarikan permainan video ini adalah ketika anda berada di pantai, di sana anda akan menemui pelbagai wanita cantik yang berjemur dengan hanya memakai bikini . Sebenarnya, bukan hanya itu, anda juga boleh menjelajah pantai untuk mencari pelbagai perkara menarik, termasuk wanita tersebut.

2. Protokol Alpha

Sumber gambar: Sumber foto: gamesradar.com

Permainan Protokol Alpha adalah salah satu permainan yang paling lucah, itulah yang menjadikan permainan ini tidak terlalu terkenal dan cenderung mendapat reputasi buruk kerana ** terlalu banyak adegan panas di dalamnya. ** Salah satu adegan terpanas dalam permainan ini adalah di tempat kejadian yang dilakukan oleh Sie dengan Thornton. Secara semula jadi, permainan ini lebih terkenal dengan pemandangan panas daripada kualitinya.

3. Zaman Naga

Sumber foto: Sumber foto: boost-mentality.cf

Dragon Age adalah permainan yang tidak digalakkan untuk anda mainkan dengan anak-anak kecil. Kenapa begitu? Kerana dalam permainan ini, anda akan disuguhkan pelbagai adegan panas, bukan hanya sekali atau dua kali tetapi banyak kali anda akan disajikan dengan adegan tidak senonoh tersebut. Tidak sukar untuk mencari pemandangan panas dalam permainan ini, kerana pada beberapa kesempatan beberapa watak dalam permainan ini akan melakukan ini satu sama lain.

4. Penyihir

Sumber foto: Sumber foto: gameskinny.com

Bercakap mengenai permainan panas, rasanya tidak lengkap jika tidak termasuk permainan The Witcher . Dalam permainan ini, anda dapat menemukan pelbagai pemandangan panas yang akan membuat anda merasa di rumah bermain, dan salah satu pemandangan paling hangat dalam permainan ini adalah antara Geralt dan Triss . Tidak bersemangat, mereka melakukan pemandangan panas di pelbagai tempat sekaligus.

5. Metro Terakhir

Sumber foto: Sumber foto: fighterpilot7.deviantart.com

Sekiranya anda menyukai permainan yang menampilkan suasana malam yang misterius dan penuh dengan kejutan, maka permainan ini sangat digalakkan untuk anda mainkan. Tetapi jika anda membenci adegan panas dalam permainan video, lebih baik anda tidak bermain permainan ini kerana di dalamnya akan ada pelbagai adegan tidak senonoh yang dilakukan oleh watak-watak. Salah satunya adalah antara Arythom dan Anna.

6. Kesan Jisim 2

Sumber foto: Sumber foto: link130890.deviantart.com

Ramai orang tertanya-tanya mengapa permainan sebaik Mass Effect 2 menyajikan beberapa pemandangan panas di dalamnya. Walaupun tanpa ini, permainan ini sebenarnya sudah sangat diminati memandangkan permainannya tidak membosankan dan grafiknya hebat. Salah satu adegan terpanas dalam permainan ini dilakukan oleh Miranda Lawson bersama Sheppard.

7. Casanova Hotel

Sumber foto: Sumber foto: spriters-resource.com

Seperti namanya, dalam permainan ini anda akan memainkan peranan sebagai lelaki Casanova yang menginap di sebuah hotel. Kemudian di hotel anda akan menemui pelbagai gadis cantik yang dapat anda menggoda, bermula dengan hasutan dan kemudian berpacaran dengan salah seorang gadis. Tetapi bukan perkara mudah untuk mendapatkan gadis-gadis ini, kerana anda harus menyelesaikan pelbagai misi terlebih dahulu.

Itulah 7 permainan terpanas yang akan membuat anda teruja semasa memainkannya. Sekadar cadangan, anda tidak boleh bermain dengan kanak-kanak di bawah umur. Dan amaran kuat untuk anda yang di bawah umur untuk tidak bermain permainan ini.

Artikel Berkaitan