7 Aplikasi Graffiti Terbaik untuk Android, Hebat dan Canggih!

Ingin membuat grafiti yang hebat dan menakjubkan? Cuba muat turun aplikasi grafiti terbaik untuk Android di bawah. Ciri lengkap dan percuma!

Pada hari ini, seni menggambar kata-kata dengan corak atau coretan berwarna-warni yang sejuk semakin digemari oleh orang ramai, terutamanya golongan muda.

Biasanya, grafiti yang mudah anda dapati di dinding bangunan di kawasan bandar, geng.

Selain kreativiti yang meluap-luap di dinding bangunan, anda juga dapat menyampaikan semua idea grafiti anda melalui teknologi.

Sekiranya anda sangat gemar membuat grafiti, anda mesti memuat turun aplikasi grafiti terbaik untuk telefon pintar anda.

 • Graffit Ini
 • Pembuat Graffiti
 • Cara Menggambar Graffitis
 • Graffiti Tidak terhad
 • Pembuat Seni Nama Grafiti Asap
 • Pencipta Graffiti pada Teks Foto
 • Aplikasi Graffiti Terbaik untuk Android

  Pada masa ini, terdapat banyak aplikasi Android berguna yang dapat membantu anda mengasah kemampuan membuat grafiti, geng.

  Aplikasi ini juga dapat diunduh secara percuma melalui Google Play Store untuk Anda gunakan pada perangkat Android.

  1. Pencipta Graffiti

  Kecanggihan penggunaan grafiti yang satu ini tidak perlu diragui, geng. Lebih-lebih lagi, banyak ciri yang dapat memaksimumkan hasil grafiti anda.

  Salah satu ciri menarik dalam Graffiti Creator adalah pilihan fon yang sangat pelbagai untuk mencipta nama atau tulisan lain.

  Anda juga meneroka banyak pilihan warna untuk mencipta seni grafiti yang lebih elegan.

  Sebagai tambahan kepada ciri-ciri ini, aplikasi ini juga membolehkan anda melukis watak grafiti . Berminat, geng?

  Muat turun Graffiti Creator di sini.

  2. Graffit It

  Dengan aplikasi ini, anda boleh membuat grafiti dari watak , simbol , atau gambar yang anda buat secara bebas melalui simulasi.

  Aplikasi ini sangat sesuai untuk anda yang ingin berlatih membuat grafiti atau hanya ingin menumpahkan imaginasi yang meluap-luap di kepala anda.

  Ciri yang paling menarik dari aplikasi ini ialah anda dapat mengedit foto anda sendiri dan menjadikannya sebagai latar belakang grafiti yang anda buat.

  Muat turun Graffit It di sini.

  3. Pembuat Graffiti

  Mahukan aplikasi yang lebih sejuk? Jawapan Graffiti Maker. Aplikasi Android yang canggih ini membolehkan anda membuat grafiti secara profesional.

  Selain itu, anda pasti tahu bahawa seni grafiti cukup kompleks. Nah, dalam aplikasi ini, anda boleh membuat penyesuaian lebih lanjut untuk pekerjaan anda.

  Aplikasi ini menawarkan pelbagai ciri untuk membuat fon. Bermula dari warna asas , kesan cahaya , hingga bayangan , anda boleh membuat sesuka hati

  Muat turun Graffiti Maker di sini.

  4. Cara Menggambar Graffitis

  Walaupun namanya seperti tutorial membuat grafiti , aplikasi ini ternyata sangat berguna untuk membuat penulisan grafiti yang luar biasa.

  Aplikasi untuk menggambar grafiti ini mempunyai banyak contoh penulisan yang mengandungi maklumat mengenai tahap kesukaran ketika melukis, geng.

  Walaupun begitu, kaedah melukis grafiti dalam aplikasi ini sangat mudah digunakan dan juga berguna untuk mengasah kemahiran anda.

  Sudah tentu, aplikasi ini sangat sesuai untuk anda yang gemar membuat grafiti dalam bentuk teks dengan sokongan pelbagai fon.

  Muat turun Cara Menggambar Grafitis di sini.

  5. Graffiti tanpa had

  Aplikasi ini sememangnya sangat istimewa kerana kerana anda boleh membuat coretan di pelbagai tempat seperti vandalisme yang tidak terpuji.

  Eits, tetapi ini bukan vandalisme di tempat sebenarnya, tetapi pelbagai foto yang disediakan dalam aplikasi ini.

  Bermula dari kereta api, kereta, trak, motosikal, dan lain-lain dalam bentuk gambar dan video yang boleh anda hias dengan grafiti keren anda.

  Kerana banyak fitur yang ditawarkan, jangan terkejut jika aplikasi keren untuk Android ini hadir dalam ukuran jumbo sekitar 90MB.

  Muat turun Graffiti tanpa had di sini.

  6. Pembuat Seni Nama Grafiti Asap

  Sekiranya anda suka membuat grafiti berdasarkan nama, aplikasi ini sesuai untuk anda kerana dapat digunakan untuk membuat nama grafiti di Android.

  Sejuk lagi, Smoke Graffiti Name Art Maker menyajikan lebih daripada 40 fon dengan lebih daripada 300 pelekat keren yang anda buat dengan kreatif mungkin.

  Sebagai tambahan kepada sebilangan besar fon dan pelekat yang hebat, aplikasi ini juga dilengkapi dengan pelbagai kesan unik yang menjadikan grafik anda lebih hebat, geng.

  Muat turun Pembuat Seni Nama Grafiti Asap di sini.

  7. Graffiti Creator pada Teks Foto

  Aplikasi ini adalah salah satu aplikasi paling popular di Android untuk mengedit foto dan teks menjadi grafiti yang indah.

  Seperti namanya, Graffiti Creator on Photo Text membolehkan anda memasukkan teks grafiti ke dalam foto yang anda mahukan.

  Selain memiliki banyak font dan warna yang keren, aplikasi ini juga memiliki fitur penyuntingan gambar seperti bayangan dan kontur . Mesti cuba!

  Muat turun Graffiti Creator pada Teks Foto di sini.

  Itulah aplikasi grafiti ketujuh terbaik yang boleh anda gunakan di telefon pintar, geng. Selain canggih, aplikasinya juga boleh dimuat turun secara percuma.

  Dengan cara itu, anda dapat meluangkan semua kreativiti dan imaginasi dalam fikiran dengan lebih mudah, sambil mengasah kemampuan anda untuk membuat seni grafiti.

  Baca juga artikel mengenai aplikasi atau artikel menarik lain dari Tia Reisha .

  Artikel Berkaitan