Menipu dan Menipu untuk Bermain Slither.io

Hayo, yang tidak mengenali Slither.io? Permainan menarik yang memerlukan anda mengawal ular sememangnya ketagihan. Inilah petua, tipu muslihat dan tipu daya Sliter.io dari JalanTikus.

Masih ingat permainan Agar.io? Permainan dalam talian yang memerlukan anda makan bola dan makan lawan yang lebih kecil untuk menjadi lebih besar adalah menyeronokkan. Kerana anda harus bersaing dalam satu pelayan untuk menjadi pemenang dan mendahului papan pendahulu.

Nah, sekarang ada permainan baru yang serupa dengan Agar.io tetapi lebih mencabar, iaitu Slither.io . Jaka pasti, pasti ramai di antara kamu yang bermain Slither.io bukan? Nah, Jaka mempunyai kecurangan dan muslihat untuk pandai bermain Slither.io.

BACA JUGA
  • Bagaimana Membuktikan Cheat Clash of Clans Online Adalah HOAX
  • Koleksi Terkini & Terlengkap GTA 5 PS3, PS4, PC Indonesian Cheat
  • Koleksi Lengkap GTA San Andreas Cheat PS2 & PC Bahasa Indonesia

Slither.io Menipu dan Menipu

Slither.io menugaskan anda untuk mengawal ular kecil semasa makan bola untuk meningkatkan panjang badan ular anda. Anda juga boleh 'memakan' bola dari ular lain (jika hancur) untuk menjadi ular terbesar di pelayan yang anda masukkan.

Sama seperti Agar.io tersedia di web dan aplikasi, Slither.io juga tersedia di Google Play Store dan App Store. Menariknya, berbeza dengan Agar.io di Android yang sukar dikawal, Slither.io di Android lebih mudah dikawal.

Thorntree Studios Arcade Games DOWNLOAD

1. Cara Meningkatkan Panjang Ular Slither.io

Ular Slither.io anda akan tumbuh lebih lama dan lebih besar jika mata anda bertambah. Apabila itu berlaku, ular anda akan menjadi gergasi dan yang lain kelihatan kecil. Terdapat 2 cara cepat untuk menjadikan ular anda besar, dengan memakan bola bergerak atau memakan bola ular lain yang mati.

Jadi, jangan terkejut jika semua ular di pelayan memburu anda. Kerana mereka ingin memotong pergerakan kepala ular anda untuk menabrak tubuhnya. Sekiranya itu berlaku, maka ular anda akan hancur dan mata yang anda peroleh akan hilang.

2. Cara Mengawal Ular

Di Web, anda boleh mengawal ular Slither.io dengan mudah dengan pergerakan tetikus. Untuk mengejar bola yang bergerak, anda boleh bergantung pada mod peningkatan dengan mengklik kiri dan menahan tetikus sambil menunjuk bola.

Semasa menggunakan Android, anda boleh menggunakan satu atau dua jari untuk mengawal ular anda. Dengan satu jari anda boleh melakukan ini dengan mengklik kawasan tujuan, dan menahannya sehingga ular bergerak ke arah yang sama. Sementara itu, jika anda menggunakan dua jari, anda hanya menekan arah atas dan bawah dengan kedua ibu jari agar mudah dikendalikan. Untuk meningkatkan Android, anda boleh melakukannya dengan menekan dua kali dan menahannya di destinasi peningkatan anda.

3. Gunakan Boost dengan Bijak

Boost berguna untuk mengejar bola bergerak dan mengelakkan ular yang ingin memakan anda. Akibat peningkatan yang kerap adalah titik yang anda kumpulkan akan berkurang, dan menjadikan ular anda lebih pendek. Lebih baik menggunakan dorongan jika anda benar-benar hampir dengan bola bergerak atau ketika ada keadaan darurat yang dikelilingi oleh ular lain.

4. Ikuti Jejak Orbs

Mengikuti jejak bola mempunyai banyak kelebihan. Pertama, anda boleh dengan mudah memakan bola yang berada di hadapan anda. Kedua, jejak bola akan membawa anda ke ular lain sehingga anda dapat membimbing anda untuk mendapatkan lebih banyak bola jika ular musnah.

5. Lindungi Medan Orbs Anda

Sekiranya anda berjaya menemui ular yang musnah, segera lindungi bidang bola dengan badan ular anda. Caranya, buat bulatan di sekitar bola sehingga anda dapat dengan bebas memakan semua bola yang ada.

Dengan kepala ular di penghalang, anda akan selamat untuk tidak memukul ular lain. Tetapi ingat, segera keluar dari lingkaran agar tidak ada ular lain yang mengelilingi ular anda. Walaupun terdapat lingkaran di sekitar ular anda, tetap dalam posisi melingkar sehingga ular yang mengelilingi anda bosan dan pergi.

6. Ekor Ular Gergasi

Ular gergasi kelihatan menakutkan. Tetapi hakikatnya mereka sebenarnya memberikan banyak faedah untuk ular kecil (contohnya mata di bawah 1000). Ular kecil anda harus mengekor ular gergasi untuk tujuan tertentu.

Pertama, ular gergasi memusnahkan lebih banyak ular, jadi anda boleh memakan bola dari ular yang dimusnahkan yang lain. Kedua, apabila ular raksasa dimusnahkan, anda dapat dengan segera memakan bola yang tersebar dari tubuhnya. Ya betul?

7. Menipu Slither.io di Web

Pernah ketinggalan ketika bermain Slither.io di web? Sekiranya ada, cuba pasangkan sambungan Google Chrome yang disebut Slither.io Mods . Sambungan Slither.io ini akan menjadikan pengalaman bermain anda ketinggalan minimum dan menarik.

Dengan pelanjutan ini, anda boleh memperbesar atau memperkecil untuk melihat lokasi ular lain, bermain di pelayan yang sama dengan rakan di tempat kerja atau kampus, dan banyak lagi yang lain. Adakah anda sudah mencubanya?

Penyemak Imbas Apl Google Inc. MUAT TURUN

8. Apabila Ia Besar, Elakkan Banyak Ular

Semakin banyak ular yang hampir sama dengan semakin banyak pemain yang muncul di skrin. Hasilnya anda pasti merasakan langkah anda menjadi ketinggalan. Oleh itu, walaupun ada kesempatan, gunakan peta di sudut kanan bawah untuk mencari lokasi yang minimum bagi pemain untuk mengelakkan ketinggalan.

Inilah 8 petua dan trik untuk bermain Slither.io di web dan Android. Jaka juga telah menipu Slither.io pada PC agar anda tidak mengalami ketinggalan dan mendapat banyak ciri lain. Adakah anda mempunyai cheat dan muslihat lain untuk bermain Slither.io? Mari berkongsi dengan Jaka!

Artikel Berkaitan