5 Aplikasi Papan Kekunci Emoji Terbaik untuk Android

Sesekali cuba aplikasi papan kekunci emoji Android di bawah yang dapat digunakan untuk telefon pintar kegemaran anda. Bukan hanya lucu dan lebih menarik, aplikasi ini dapat menjadikan perbualan anda lebih menyeronokkan!

Adakah anda bosan jika anda hanya menggunakan papan kekunci standard pada Android? Datang dan cuba aplikasi papan kekunci emoji Android di bawah yang dapat digunakan untuk telefon pintar kegemaran anda. Bukan hanya lucu dan lebih menarik, aplikasi ini dapat menjadikan perbualan anda lebih menyeronokkan!

Dalam artikel ini saya akan memberikan senarai 5 Aplikasi Papan Kekunci Emoji Terbaik untuk Android untuk ditambahkan ke gaya sembang anda dengan rakan atau meremukkan. Jumpa!

BACA JUGA
  • Cara Memasang Emoji iPhone pada Telefon Pintar Android
  • Cara menggunakan Emoji Jari Tengah dan Emoji Kondom di WhatsApp

5 Aplikasi Papan Kekunci Emoji Terbaik untuk Android

1. Swiftmoji - Aplikasi untuk mencari dan mengesyorkan emoji

DOWNLOAD Aplikasi Produktiviti SwiftKey

Swiftmoji adalah aplikasi papan kekunci emoji Android yang menyediakan banyak emoji. Anda boleh mengatakan aplikasi ini adalah kamus untuk emoji. Banyak emoji yang ada akan membuat anda keliru. Dengan Switfmoji, anda tidak akan sukar untuk mencari emoji yang tepat untuk kami hantar kepada rakan kami. Cuba ia

2. Papan Kekunci GIF

Aplikasi Produktiviti Tenor, Inc. MUAT TURUN

Papan Kekunci GIF Tenor adalah aplikasi yang paling sesuai untuk mencari GIF yang dapat kami hantar kepada rakan-rakan kami semasa berbual. Sekiranya anda telah menggunakan Giphy maka anda pasti memahami bagaimana aplikasi papan kekunci emoji Android ini berfungsi. Gambar GIF yang ada juga banyak pilihan, kita boleh pilih dari GIF yang sedang tren, GIF yang paling banyak digunakan. Anda juga boleh mencari kata kunci yang anda masukkan. Jangan risau, kerana gambar GIF yang tersedia sangat ringan untuk digunakan, jadi anda tidak akan menggunakan kuota internet telefon pintar anda.

3. CopyPasta - Aplikasi yang mengumpulkan teks berasaskan emoticon

Aplikasi Produktiviti Roymunson Studios DOWNLOAD

Sebelum wujudnya GIF dan emoji, kita mesti mengenali emoji dengan bentuk seperti gambar di bawah:

Tetapi walaupun sudah lama, masih ramai yang menyukai emoji teks. Mungkin kerana keunikannya yang menjadikan emoji jenis ini masih diminati. Keberadaan CopyPasta membuat anda tidak perlu lagi bersusah payah membuat emotikon berdasarkan teks anda sendiri. CopyPasta dilengkapi dengan lebih banyak emotikon yang dibuat dengan watak yang kelihatan seperti gambar unik tertentu.

4. Papan Kekunci Kika - Semua terdapat dalam satu papan kekunci

Pasukan Produktiviti Kika Keyboard Team MUAT TURUN

Papan Kekunci Kika adalah aplikasi papan kekunci emoji untuk Android yang lebih cepat daripada Tenor dari segi carian gambar GIF. Aplikasi ini juga akan mengesyorkan emoji secara langsung mengikut apa yang kami taip di ruangan mesej perbualan. Dengan memasang aplikasi papan kekunci Android yang disebut Kika Keyboard, anda tidak perlu lagi memasang aplikasi seperti CopyPasta dan Tenor GIF. Pangkalan data emoji dalam aplikasi ini juga cukup besar, terdapat emoticon seperti pelekat dan gambar di ASCII yang sejuk dan unik.

5. Hab Papan Kekunci - Pencarian web, penterjemah, sinonim, dokumen dan maklumat hubungan

Apl Produktiviti Microsoft Corporation DOWNLOAD

Kini aplikasi papan kekunci emoji Android yang serupa dengan Gboard tersedia di Android. Aplikasi Papan Kekunci Hub dibuat untuk Android setelah sebelumnya Gboard hanya ada di iPhone. Aplikasi Papan Kekunci Hub akan mencari jika anda mengetiknya, maka kami dapat memasukkan maklumat untuk kenalan dan telefon tanpa perlu menukar skrin. Kita juga dapat menterjemahkan teks dari satu bahasa ke bahasa lain dan dapat mencari sinonim.

Dari beberapa aplikasi di atas, aplikasi mana yang anda minati? Jawab di ruangan komen.

Artikel Berkaitan