Menstruasi Lelaki Sehingga Mengintip Orang Mandi, 5 Permainan Jepun Paling Pelik Bin Nyeleneh

Oleh kerana itu, Heepang selain dikenal sebagai negara yang canggih juga sering disebut sebagai negara yang menampilkan berbagai keunikan dan keanehan. Begitu juga dengan permainan yang dibuat di Jepun.

Jepun sememangnya terkenal dengan teknologi canggihnya, terutama dalam bidang jentera dari yang sangat canggih dan ajaib hingga yang sangat pelik di Jepun . Oleh kerana itu, Heepang selain dikenal sebagai negara yang canggih juga sering disebut sebagai negara yang menampilkan berbagai keunikan dan keanehan. Begitu juga dengan permainan yang dibuat di Jepun.

Permainan buatan Jepun ini boleh dikatakan permainan paling kontroversial yang pernah ada. Sangat pelik dan pastinya bukan kerana anda dapat menikmati permainan ini tetapi sebenarnya keliru kerana keanehan , dan oleh itu akan lebih baik jika anda tidak bermain. Berikut adalah beberapa permainan eksentrik yang dibuat di Jepun yang akan membuat anda menggelengkan kepala!

BACA JUGA
  • 7 perkara tersembunyi yang paling menakutkan dalam permainan ini
  • 5 Aplikasi Android Ini Mempunyai Fungsi Aneh dan Membuat Gagal Memahami, Untuk Apa?
  • Tidak faham lagi! 6 Permainan Android Super Bosenin ini, Bagaimana Anda Membuatnya?

5 permainan buatan Jepun yang paling eksentrik pasti membuatkan anda menggelengkan kepala

1. Makhluk Kepada Koi Shiyo

Permainan eksentrik pertama boleh dikatakan sangat kontroversial dan anda tidak boleh mencobanya, kerana misi yang diberikan sangat eksentrik dan tidak layak menjadi contoh kita. Dalam permainan Creature To Koi Shiyo, Anda akan diberi tugas sederhana yang disarankan agar tertarik dengan binatang yang disayangi .

Tidak dapat menjelaskan secara terperinci, jelas permainan ini mengeluarkan banyak adegan yang tidak sesuai.

2. Tuan Nyamuk

Yang kedua sudah benar-benar eksentrik dan keterlaluan, Tuan Nyamuk akan membawa anda ke dunia khabar angin dan sebagai pemain anda akan bertindak sebagai nyamuk yang diperlukan untuk mengintip orang yang mandi .

Permainan ini akan cukup aneh untuk dimainkan kerana pemandangannya juga cukup bertanggungjawab. Sekiranya anda peminat permainan dewasa, Jaka akan mencadangkan memuat turun permainan yang lebih masuk akal.

3. Kolam Manis

Menstruasi adalah perkara biasa di dunia tetapi hanya untuk seorang wanita. Berbeza dengan permainan ini yang menceritakan tentang lelaki yang mengalami haid , dan misi permainan ini mungkin tidak lain adalah anda diminta untuk mencari tahu penyebab dan menyembuhkan haid pada lelaki. Tidak masuk akal dan eksentrik.

4. Pelaut

Seaman juga tidak kurang eksentrik di mana permainan ini sebenarnya membuat pemain keliru tentang intipati permainan ini. Saya tidak tahu apa tujuan sebenarnya, tetapi pastinya Seaman menceritakan tentang seseorang yang memelihara binatang berwajah manusia , jadi sebagai pemain anda harus menjalankan misi. Kedengarannya juga pelik dan menakutkan tetapi itulah misi pemain.

5. Evolusi Alpaca

Kelima adalah permainan Alpaca Evolution yang menghadirkan permainan ganjil tetapi tidak dianggap kontroversial. Misi utama permainan yang satu ini cukup mudah tetapi eksentrik dan tidak masuk akal! Anda memainkan peranan sebagai Alpaca yang dapat berkembang menjadi makhluk aneh dan gagal memahami pemainnya

Sekiranya anda masih ingin tahu tentang permainan, anda boleh memuat turunnya di Google Play Store. Walaupun percuma tidak menjamin anda dapat menikmati permainan ini kerana permainan yang disampaikan sangat pelik.

Itulah 5 permainan eksentrik yang dibuat di Jepun yang membuat pemain gagal memahami . Walaupun 5 permainan di atas sangat eksentrik dan tidak sesuai untuk dimainkan, tetapi jika anda terus-menerus memaksa, anda tidak perlu memuat turun.

Artikel Berkaitan