7 Permainan Cinta pada Telefon Pintar Android Ini Sangat Sesuai Untuk Single Ngenes

Sebilangan besar orang biasanya lebih suka permainan Android arus perdana yang mempunyai tema pertempuran atau strategi. Sebenarnya, tidak sedikit juga yang memilih untuk hanya bermain permainan santai.

Sebilangan besar orang biasanya lebih suka permainan Android arus perdana yang mempunyai tema pertempuran atau strategi. Sebenarnya, tidak sedikit juga yang memilih untuk bermain permainan santai.

Walaupun begitu, di platform Android terdapat juga pelbagai permainan dengan tema romansa . Oleh itu, Jaka telah menyusun 7 permainan Android dengan tema cinta terbaik di Android . Dijamin sesuai untuk anda Jones. Lihat ulasan di bawah!

BACA JUGA
  • JOMBLO KHAS! 7 Teman lelaki maya ini yang boleh anda mainkan di Android
  • 5 Aplikasi Android Yang Mesti Anda Miliki di Telefon Bimbit
  • Masih bujang? Di sini, 5 Aplikasi untuk Memikat Wanita untuk Dapatkan Teman lelaki Dengan Cepat!

7 Permainan Cinta pada Telefon Pintar Android Ini Sangat Sesuai Untuk Single Ngenes

1. Kod Keras Gadis

Kali ini ada permainan "Girl's Hard Code" yang mengasah kemampuan lelaki menjadi yang terbaik dalam berurusan dengan pencinta wanita. Sekiranya anda masih bujang, ini juga boleh menjadi alat latihan sebelum anda mempunyai teman wanita.

Dalam permainan ini, anda akan menjadi lelaki yang sedang diuji oleh kekasih wanita anda . Anda harus menjawab setiap soalan dengan betul, agar kekasih anda menyukainya, dengan itu nilai kepekaan anda sebagai lelaki juga akan lebih tinggi.

2. Cinta Kusut / Mahukah kita berkencan?

Permainan satu ini sebenarnya membawa tema percintaan sedikit lebih jauh. Mereka cuba memasukkan elemen segitiga cinta dalam permainan. Cinta antara watak anda sebagai seorang wanita, dengan dua lelaki memperjuangkan anda.

Cinta Kusut / Mahukah kita berpacaran? , menuntut agar anda menjadi wanita yang terperangkap dalam cinta dengan dua lelaki yang berbeza. Anda mesti menyusun cerita dalam permainan mengikut kehendak anda sehingga menjadi kisah yang indah.

3. Adakah-Cinta? Drogo - Vampire

Dalam Adakah Cinta? Drogo - Vampire , anda akan memainkan peranan sebagai pelajar perpindahan di Universiti. Keanehan mula berlaku kerana di kawasan itu terdapat khabar angin mengenai Vampir .

Tetapi di sinilah asmara bermula, apabila anda bertemu dengan watak dan vampir yang pelik. Anda harus menentukan arah jalan cerita, dan siapa yang akhirnya akan menjadi kekasih anda.

4. Kisah Cinta Vampire

Masih mengenai Vampir yang terlibat dalam hubungan cinta dengan manusia. Dalam Vampire Love Story anda akan memainkan peranan sebagai wanita biasa yang terperangkap dalam kisah cinta fantasi.

Seperti permainan lain, di sini anda juga harus menentukan jalan cerita dengan pilihan dialog yang telah disediakan . Kelak ia akan membawa anda ke akhir mengikut kehendak anda.

5. Penghancuran Sekolah Menengah - Cinta Pertama

Cinta pertama semasa sekolah adalah topik yang sering digunakan dalam dunia hiburan, mulai dari sinetron hingga cerita filem. Ternyata tema ini juga menarik untuk diangkat menjadi permainan yang menarik, seperti High School Crush . Kejar watak yang anda suka dengan menyesuaikan penampilan dan berinteraksi dengan watak sehingga dia menyukai anda.

6. Kisah Cinta Remaja

Kisah Cinta Remaja akan membawa anda ke dalam kisah cinta remaja yang kompleks. Anda akan dibawa ke dunia cinta maya yang mengasah kemampuan anda untuk memenangi hati mereka yang anda cintai.

Jalankan cerita mengikut kehendak anda dengan memilih setiap dialog yang ada. Sudah tentu, dari sini anda boleh mendapatkan watak pilihan anda sebagai kekasih.

7. Crush Pertama Saya

Kembali kepada masalah cinta pertama semasa sekolah menengah. Dalam My First Crush anda akan dilanda konflik cinta yang sangat romantis ketika cinta pertama datang.

Pada mulanya anda hanya menjadi pengagum rahsia. Oleh itu anda dijemput untuk menavigasi cerita dan membuat pilihan anda ke hati yang terpikat.

Itulah 7 permainan Android dengan tema cinta terbaik di Android. Oleh itu, jika anda masih bujang, anda boleh menjadikan permainan ini sebagai tempat latihan untuk menggoda hati idola . Tuliskan pendapat anda juga dalam komen di bawah!

Artikel Berkaitan