10 Permainan Android bertema Perang Dunia Terbaik

Terdapat 10 Permainan Android bertema Perang Dunia Terbaik

Adakah anda menggemari permainan bertema perang dunia? Ya, permainan bertema perang dunia telah menjadi tema yang cukup digemari oleh para pemain. Situasi dan suasana perang mempunyai daya tarikan tersendiri di dunia maya.

Dalam bahagian pasaran permainan Android, tema perang juga dijual dengan baik oleh peminat. Oleh itu, kali ini Jaka akan berkongsi 10 Permainan Android bertema Perang Dunia Terbaik . Lihat ulasan di bawah!

BACA JUGA
  • Infinite Warfare Dibully, CoD Mempersembahkan Siri Perang Dunia Kedua!
  • Tuhan, Permainan Stim Paling Kontroversi Sepanjang Masa?
  • 6 Kotak Pasir Terbaik atau Permainan Dunia Terbuka Untuk Peranti Android

10 Permainan Android bertema Perang Dunia Terbaik

1. Penakluk Dunia 3

World Conqueror 3 adalah permainan bertema Perang Dunia II . Permainan android terbaik ini menggunakan mod strategi taktik, di mana anda akan bertindak sebagai pengawal pasukan di medan perang. Terdapat kira-kira 50 negara dan 148 unit tentera yang berbeza . Terdapat juga pelbagai jenis teknologi dan senjata perang yang boleh anda gunakan.

2. World at War: WWO Strategi WW2

World at War: WW2 Strategi MMO adalah permainan dengan kombinasi mod dan strategi MMO. Sudah tentu, bertarung secara maya dengan pemain lain menggunakan pasukan yang telah kita buat akan jauh lebih menggembirakan. Di sini anda juga dapat membina pangkalan tentera dan melakukan penyelidikan mengenai teknologi ketenteraan terkini. Anda juga dapat meningkatkan kemampuan armada anda untuk menjadi lebih kuat.

3. Saudara Dalam Senjata 3

Sekiranya anda ingin berpartisipasi secara langsung dan merasakan medan perang, anda boleh memilih permainan Brother In Arms 3 . Sama seperti sekuel sebelumnya, anda akan menyerang, mengintip dan menyelinap sebagai askar dalam mod TPS . Di samping itu, permainan ini juga boleh dimainkan dalam berbilang pemain. Terdapat dua mod, Percuma untuk Semua dan Team Deathmatch . Latih kemampuan anda dalam taktik menyerang untuk memenangi pertempuran.

Permainan Menembak Gameloft DOWNLOAD

4. Dunia di Senjata

World at Arms cuba membuat permainan perang dengan tidak mengambil latar belakang dari sejarah Perang Dunia, tetapi mereka mempunyai latar cerita mereka sendiri. Dengan mod strategi taktik , anda akan menjadi jeneral dan mulai dari membangun pasukan, pangkalan, dan akhirnya membuat strategi untuk perang melawan tentera jahat .

5. Komando Garis Depan: WW2

Meneruskan sekuel Frontline Commando sebelumnya : WW2 masih bergantung pada tema Perang Dunia di Eropah . Sama seperti Brothers In Arms , anda akan bermain dalam mod TPS. Oleh itu, anda akan merasakan medan perang yang sengit secara langsung. Di sini juga anda memainkan peranan sebagai askar yang boleh dipercayai, yang dapat menjalankan semua jenis misi.

Permainan Arked TheScore, Inc. MUAT TURUN

6. Dominasi

Dominasi menuntut anda untuk membina peradaban baru dan mempertahankannya dari pencerobohan dari negara lain. Anda juga boleh menjadi sebaliknya, menyerang dan mengambil alih bangsa lain ke jajahan anda. Lebih menyeronokkan, permainan ini dimainkan dalam talian. Ini bermakna anda akan bersaing dengan pemain dari seluruh dunia. Hanya mereka yang mempunyai strategi terbaik akan menjadi negara yang hebat.

7. Pingat Perang Dunia 2 Gunner

Siapa yang mahu merasakan medan perang di udara dengan pejuang Pingat Gunner Perang Dunia 2 adalah jawapan yang tepat. Dengan mod FPS anda akan menggerakkan seorang pejuang sambil menembak musuh. Permainan ini dilengkapi dengan grafik 3D yang cukup menakjubkan. Rasakan juga berbagai model pesawat tempur, bersama dengan berbagai senjata yang tersemat di antara.

8. Penyerang Perang Dunia 1945

Masih dalam pengalaman di medan perang dengan pesawat pejuang. Baru sahaja Perang Dunia Streikers 1945 datang dalam bentuk grafik 2D . Walaupun 2D seperti Mobile Legends, ini tidak mengurangkan keseronokan bermain. Seperti permainan sebelumnya, anda akan menggunakan kapal yang menjalankan misi masuk dan menghancurkan pangkalan musuh.

9. Strategi & Taktik: WW II

Dengan hanya melihat tajuknya, anda sudah faham bahawa ini adalah permainan dengan mod strategi taktikal. Sekali lagi anda akan memainkan peranan sebagai pengurus jeneral semua perang. Strategi & Taktik: WW II , berusaha menghidupkan semangat Perang Dunia II dalam bentuk permainan maya. Anda akan menjalani pelbagai misi yang bertujuan memenangi perang. Permainan seperti Heroes Evolved juga mempunyai mod berbilang pemain yang dapat membuat anda bermain dengan pemain lain.

10. Perang Dunia

Terakhir juga hadir dalam mod strategi tetapi dengan grafik 3D yang lebih menakjubkan. Sebagai panglima perang, anda akan membina pangkalan dan mengatur serangan di pihak lain. Apa yang menarik dalam World Warfare , anda juga boleh membuat pelbagai unit tentera, mulai dari darat, udara dan laut. Anda juga boleh meningkatkan infanteri seperti kereta kebal, kapal induk dan kereta besi.

Artikel Berkaitan