Cara Menukar Foto Profil Instagram Seseorang Tanpa Ditemui

Setiap orang mesti menggunakan foto terbaik sebagai foto profil di media sosial, termasuk Instagram. Jaka akan memberitahu anda cara menukar foto profil Instagram orang lain tanpa terperangkap.

Setiap orang mesti menggunakan foto terbaik mereka sebagai foto profil untuk digunakan di media sosial, terutamanya Instagram. Foto profil terbaik dianggap mewakili versi terbaik dari diri mereka.

Bercakap mengenai foto profil, kali ini Jaka akan memberitahu anda petua penggodaman iaitu cara menukar foto profil Instagram orang lain tanpa terperangkap.

BACA JUGA
  • Cara mengetuk teman wanita Instagram tanpa terperangkap, kejayaan dijamin!
  • 6 Cara yang Biasa Digunakan untuk Meretas Penggodam Instagram (Kemas kini 2019)

Cara Mudah Mengubah Foto Profil Instagram Orang Lain

Tenang, anda tidak perlu belajar teknik peretasan yang sangat rumit dalam gaya penggodam profesional atau menggunakan aplikasi / perisian tambahan. Anda juga tidak perlu melakukan root pada peranti yang anda gunakan. Untuk dapat mengubah foto profil Instagram orang lain, anda hanya perlu mengikuti langkah demi langkah di bawah:

LIHAT ARTIKEL
  • Buka Instagram melalui penyemak imbas di PC atau komputer riba anda. Sekiranya anda telah log masuk, segera pergi ke profil Instagram yang gambar profilnya ingin digodam aliasnya berubah. Anda tidak perlu takut, bahkan Instagram yang telah anda sahkan dapat diretas dengan cara ini.
  • Langkah seterusnya, pergi ke foto profil akaun kemudian klik kanan. Pilih Periksa atau Periksa Elemen .
  • Paparan berikut akan muncul apabila anda memilih Inspect atau Inspect Element. Kod yang diberi tajuk biru di sebelah kanan adalah kod foto profil untuk akaun Instagram.
MUAT TURUN Aplikasi Foto & Pengimejan Instagram
  • Cari foto lain yang anda mahu buat foto profil baru untuk menggantikan foto profil akaun yang ingin anda hack. Sekiranya anda menjumpai, salin pautan foto baru.
  • Masukkan salinan pautan foto baru ke bahagian foto profil yang ada di halaman Inspect untuk menggantikan foto profil lama.
  • Foto profil pada akaun tersebut telah diubah secara rasmi mengikut foto yang anda mahukan. Anda harus tahu, paparan foto profil baru ini hanya dapat dilihat di PC / komputer riba anda dan akan tetap seperti yang dilihat ketika dilihat dari peranti orang lain.

Itulah cara mudah untuk menukar foto profil Instagram orang lain tanpa terperangkap. Anda juga tidak perlu menggunakan aplikasi tambahan, membasmi peranti atau menggunakan teknik gaya penggodam profesional yang rumit kerana kaedah di atas dapat anda lakukan dengan sangat mudah, walaupun hanya diklasifikasikan sebagai tanda seru atau hanya ejekan. Semoga berjaya!

Baca juga artikel mengenai foto atau artikel menarik lain dari Reynaldi Manasse .

Artikel Berkaitan