Daripada Saucy, 5 Aplikasi Penyuntingan Foto Gila Ini Menjadikan Muka Anda Ragu

Tidak jarang mengedit foto agar kelihatan sempurna dan ada yang menggunakan penyuntingan foto.

Sebagai pengguna Andorid , tidak biasa mengedit foto agar kelihatan sempurna dan ada juga yang menggunakan teknologi penyuntingan foto untuk menjadi bahan lucu, dalam teknologi yang semakin canggih ini banyak aplikasi yang menggunakan teknik penyuntingan foto dapat diakses untuk pengguna Android.

Oleh itu, apakah 5 Aplikasi Penyuntingan Foto Tersembunyi yang Perlu Anda Cuba ? sebagai jawapannya berikut adalah aplikasi penyuntingan foto paling lucu yang dapat anda gunakan untuk menjadikan foto wajah dan wajah anda lebih lucu .

BACA JUGA
  • 6 Aplikasi Penyuntingan Foto Menjadi Anime Terbaik di Android
  • Aplikasi Penyuntingan Foto Lucu Terbaik untuk Android, Hasilnya Menjadikannya Hidup!
  • 5 Aplikasi Penyuntingan Foto Anti Alay Menjadikan Muka Halus Seperti Artis Korea

5 Aplikasi Penyuntingan Foto Gila yang Perlu Anda Cuba

1. Photo Warp +

Aplikasi penyuntingan foto yang paling menyeronokkan ialah Photo Warp + , apa itu Photo Warp +? Photo Warp adalah aplikasi untuk mengedit foto dengan menjadikan wajah anda kelihatan gila dan lucu. Di mana aplikasi ini dapat membuat wajah nipis atau sebaliknya.

Dengan menggunakan foto melengkung, aplikasi penyuntingan foto ini dapat digunakan untuk memperkecil, memperbesar, memutarnya ke kiri atau kanan sesuka anda sehingga foto tersebut akan terlihat lucu dan lucu.

2. Muka Rage

Seperti makna yang sama, aplikasi Rage Face mempunyai tema tentang meme lucu yang boleh anda gunakan untuk mengganti wajah dengan watak meme lucu ini, sehingga wajah anda akan kelihatan gila dan lucu.

3. Buat Saya Tua

Seperti nama aplikasi iaitu ** Make Me Old ** Yaitu Make Me Old , aplikasi ini membolehkan wajah anda kelihatan tua, sudah tentu anda akan tertawa apabila melihat suntingan foto dari Make Me Old.

4. Multi Face Blender

Aplikasi penyuntingan foto seterusnya adalah Multi Face Blender di mana dengan menggunakan aplikasi ini anda akan merasa terharu atau terkejut ketika mengedit menggunakan aplikasi ini.

Dengan menggunakan aplikasi ini Anda bebas mengedit wajah seperti apa, juga dapat menambahkan misai / janggut, dan lain-lain. Aplikasi ini sudah popular dan kini telah dimuat turun sekitar 1 juta pengguna Android.

5. BaldBooth

Aplikasi berikutnya adalah BaldBooth , seperti namanya BaldBooth (Bald Room) di mana aplikasi ini dapat menyunting atau mengubah kepala Anda menjadi botak.

Fungsinya hanya itu, selain prosesnya cukup mudah dan hasilnya cukup tepat jika anda ingin melihat wajah anda atau wajah rakan anda dengan kepala botak aplikasi ini cukup sesuai untuk anda cuba.

Terdapat 5 aplikasi penyuntingan gambar yang gila . Mana yang paling anda suka? Kongsi di ruangan komen.

Artikel Berkaitan