Cara log masuk Facebook tanpa perlu menaip e-mel dan kata laluan anda

Sering lupa kata laluan Facebook kerana terdapat banyak akaun media sosial yang lain? Atau sering lupa kata laluan semua akaun media sosial? Sekiranya anda mempunyai log masuk Facebook tanpa perlu menaip e-mel dan kata laluan anda.

Tidak ada yang meragui kejayaan Facebook . Laman rangkaian sosial yang terus memperoleh banyak perkhidmatan lain memang terus berkembang. Walaupun perkembangannya tidak secepat sebelumnya, tetapi Facebook masih digunakan oleh banyak orang untuk terus berhubung dengan rakan lama mereka.

Seiring dengan peningkatan jumlah laman web atau aplikasi media sosial, tidak mustahil anda akan melupakan kata laluan Facebook anda. baik, jadi anda tidak perlu mengingati kata laluan Facebook anda, ada cara untuk log masuk ke Facebook tanpa perlu menaip kata laluan .

BACA JUGA
  • Cara Meretas Orang Terkini Facebook 2020 + Cara Mencegahnya
  • Inilah sebab mengapa Facebook diretas dan tidak dapat diakses
  • MESTI TAU! Penggodam 5 Cara Ini Mencuri Data Dari Pengguna Facebook
Facebook, Inc. Aplikasi Sosial & Pemesejan MUAT TURUN

Sudah Tidak Ada Umur Anda Boleh Kata Laluan!

Terdapat kata laluan e-mel kerja dan e-mel kerja yang dipisahkan. Tidak ketinggalan Facebook, Twitter, Instagram, Path, dan perkhidmatan sembang seperti BBM, LINE, dan lain-lain. Masih mahu mengingati semua kata laluan anda? Lebih baik gunakan aplikasi Dashlane Password Manager sehingga anda tidak perlu repot dengan semua kata laluan anda.

DOWNLOAD Aplikasi Dashlane Produktiviti

Dengan menggunakan Dashlane, Log Masuk Facebook Tidak Digunakan Rumit

Seperti yang dijanjikan pada awalnya, Jaka akan memberi anda cara untuk log masuk ke Facebook tanpa perlu memasukkan kata laluan. Walaupun tanpa menaip e-mel. Cukup buka aplikasi, ia akan masuk secara automatik. Tetapi sebelum itu anda harus memasang dan mengaktifkan perkhidmatan Dashlane terlebih dahulu.

  • Setelah Dashlane dipasang pada telefon pintar anda, daftar sekiranya anda tidak pernah mempunyai akaun. Atau log masuk jika anda sudah mempunyai akaun Dashlane.
  • Ingat! Anda mesti ingat Kata Laluan Induk Dashlane anda untuk mengakses semua data yang terdapat di dalamnya.
  • Pada skrin permulaan anda akan diberikan kata laluan yang telah anda simpan. Anda boleh menambahkan e-mel dan kata laluan baru yang ingin anda simpan di Dashlane. Data ini biasanya digunakan untuk log masuk penyemak imbas.
  • Untuk dapat log masuk aplikasi Facebook tanpa kata laluan atau e-mel, anda boleh membuka Pilihan . Kemudian pilih Auto-login untuk Aplikasi , dan aktifkan Tetapan Kebolehaksesan dengan mengikuti arahan di skrin.
  • Seterusnya, sila log masuk semula Facebook anda. Tujuannya adalah agar Dashlane dapat merakam kata laluan Facebook anda. Tanda ketika Dashlane aktif adalah ikon overlay Dashlane muncul seperti yang ditunjukkan.
  • Sekiranya Dashlane berjaya merekodkan kata laluan anda, setiap ikon log masuk Facebook akan muncul Dashlane bertindih. Cukup sentuh ikon, maka anda akan log masuk ke Facebook secara automatik.

Mudah, bukan? Sebenarnya bukan hanya untuk Facebook, anda boleh menggunakan Daslane dalam semua aplikasi yang dipasang di Android anda atau bahkan di laman web yang sering anda kunjungi.

Dengan Dashlane, anda boleh log masuk ke semua aplikasi tanpa perlu memasukkan e-mel dan kata laluan lagi. Dan anda juga tidak perlu ingat kata laluan dan e-mel dari setiap akaun yang anda ada. Semoga berjaya!

Artikel Berkaitan