Cara menghapuskan semua catatan Instagram dengan cepat sekaligus

Sekarang anda tidak perlu bersusah payah membersihkan suapan Instagram anda. Cukup ikuti cara menghapus semua foto & video Instagram pada waktu berikutnya.

Siapa sangka, Instagram , yang hanya dapat berkongsi foto, kini telah berubah menjadi media sosial yang lengkap. Beberapa ciri ditambahkan bermula dari pengeposan video, mesej, hingga Cerita Instagram dan juga ciri Langsung .

Pernahkah anda berfikir untuk merapikan suapan anda di halaman profil anda ? Untuk melakukan ini, memerlukan banyak masa untuk menghapus banyak catatan sekaligus.

Tetapi kali ini anda tidak perlu bersusah payah, anda boleh menghapus semua catatan di Instagram dengan cepat dan mudah.

Jaka Seterusnya memberitahu anda cara menghapus catatan instagram sekaligus. Lihatlah!

Cara memadam foto & video Instagram dengan cepat

Langkah pertama anda harus memuat turun dan memasang aplikasi Insta Cleaner untuk Instagram, yang boleh didapati secara percuma di Google Play Store.

Atau anda boleh memuat turunnya secara langsung di bawah ini di sini:

Aurora Social & Messaging Apps .C. DOWNLOAD Makmal

Langkah 1 - Buka aplikasi Insta Cleaner

  • Buka aplikasi dan anda akan dibawa ke halaman log masuk. Masukkan nama pengguna dan kata laluan Instagram anda kemudian ketik Log masuk dengan Instagram .

Langkah 2 - Pilih tab siaran

  • Anda akan dibawa ke paparan utama aplikasi Insta Cleaner. Di bahagian bawah, pilih tab Catatan untuk pergi ke halaman yang mengandungi suapan siaran anda.

Langkah 3 - Ketik untuk memadam

  • Ketuk siaran yang ingin anda hapus sehingga terdapat tanda semak di hadapan siaran anda. Untuk memadam, anda hanya perlu mengetik Padam kemudian ketik OK .
  • Aplikasi Insta Cleaner akan dihapuskan secara automatik. Sekiranya berjaya paparan akan muncul seperti di bawah kemudian ketuk OK .

Langkah 5 - Pilih pilihan percuma & Selesai

  • Malangnya, dalam tetapan dalam Tetapan tab , pengguna pilihan percuma hanya disediakan dengan jumlah sebanyak 15 operasi dengan pilihan maksimum sehingga 5 jawatan. Anda boleh melakukan pilihan Pro Upgrade dengan membuat pembelian hanya Rp 69 ribu .

Nah, itulah cara memadam catatan instagram dengan cepat. Dengan aplikasi Insta Cleaner, anda tidak perlu bersusah payah membuang catatan anda satu persatu, bukan?

Selain itu aplikasi ini dapat berhenti mengikuti, menyekat, dan menghapus suka juga tablet. Semoga berjaya!

Baca juga artikel mengenai Instagram atau artikel menarik lain dari Satria Aji Purwoko .

Artikel Berkaitan