Cara Membuat Posting Balik di WhatsApp (Mesej dan Status)

Adakah anda pernah mempunyai rakan berbual di WhatsApp yang menghantar mesej secara terbalik? Inilah cara membuat penulisan terbalik di WhatsApp!

Oleh itu, aplikasi sembang kegemaran untuk pengguna telefon pintar, WhatsApp penuh dengan banyak ciri hebat. Tidak hanya mengobrol atau mengirim file, WhatsApp juga dapat digunakan untuk membuat panggilan suara dan video, dan pembaruan status.

Tetapi jika anda menghantar mesej atau kemas kini status di WhatsApp seperti itu, itu membosankan. Biar saya tidak bosan, JalanTikus akan memberi anda kaedah untuk membuat penulisan terbalik di WhatsApp .

BACA JUGA
  • 51 WhatsApp 2019 Petua & Trik Tidak Diketahui Ciri Baru
  • Cara menghantar mesej WhatsApp tanpa menyentuh papan kekunci
  • Cara Membalas Mesej WhatsApp Secara Automatik

Cara Membuat Teks Balik di WhatsApp

Adakah anda pernah mempunyai rakan berbual di WhatsApp yang menghantar mesej secara terbalik? Bukan hanya mesej, tetapi kadangkala status WhatsApp juga. Menarik ya? Buat anda ingin mengetahui cara membuat tulisan terbalik di WhatsApp ini.

Anda boleh membuat tulisan terbalik terus di telefon pintar dengan:

  • Muat turun aplikasi Upside Down (Flip Text) pada telefon pintar anda.
Produktiviti Aplikasi vndnguyen MUAT TURUN
  • Buka aplikasi, dan mulailah mengisi kata-kata yang ingin anda terbalik di kotak atas. Hasil kata yang terbalik terdapat di kotak bawah.
  • Sila Salin dan Tampal kata-kata yang anda buat terbalik ke WhatsApp. Boleh dipesan atau dalam Status.

Selesai. Seberapa mudah membuat tulisan terbalik di WhatsApp menggunakan aplikasi Upside Down (Flip Text)? Oh ya, bukan hanya di WhatsApp, penulisan yang dibuat oleh aplikasi ini juga dapat digunakan untuk aplikasi lain.

Semoga berjaya!

Artikel Berkaitan