Laman web ini dapat meramalkan kematian anda, berani membuka?

Semua manusia akan mengalami kematian. Termasuk anda juga. Sekiranya anda ingin tahu apabila kematian anda tiba, laman web ini dapat meramalkan kematian anda. Berani mencubanya atau tidak?

Bercakap tentang kehidupan, ia juga akan membicarakan kematian. Semua yang hidup pasti akan mati. Tetapi kerana anda sudah tahu bahawa bila dan bagaimana anda mati, tidak ada yang dapat mengetahui.

Tetapi, seperti ramalan hidup, ada juga ramalan kematian. Dengan mengetahui ramalan kematian, anda dapat mempersiapkan diri. Anda tidak perlu mempercayai hasilnya, tetapi Jaka mempunyai laman web yang dapat meramalkan kematian anda. Berani awak buka?

BACA JUGA
  • 5 Aplikasi JalanTikus versi Ramalan Cuaca Paling Tepat
  • Adakah anda akan mati dalam 5 tahun akan datang? Lihat di sini
  • VIDEO: BICARA !! Komputer Ini Dapat Meramalkan Masa Kematian Anda

Ayuh Ramalkan Kematian Anda Sekarang!

Untuk mempercayai ramalan kematian memang bukan tindakan yang wajar. Tetapi pasti anda ingin tahu bila anda mati? Sekiranya anda ingin tahu, Jaka mempunyai laman ramalan kematian yang boleh anda gunakan. Walaupun tidak dalam bentuk aplikasi ramalan kematian, tetapi webnya ringan dan menarik.

Adalah DeathTimer , laman ramalan kematian yang boleh anda gunakan untuk meramalkan bila anda akan mati. Sekiranya anda ingin tahu, sila buka laman web www.deathtimer.com . Kemudian mulakan deh mengetahui ramalan kematian anda. Selain meramalkan kematian, apa yang dilakukan DeathTimer?

Ramalkan Kematian dengan Menganggar Gaya Hidup Anda!

Ketika meramalkan kematian menggunakan DeathTimer, sesuatu yang menarik menurut Jaka. Yaitu cara meramalkannya adalah dengan menganggarkan tarikh lahir, tempat tinggal, gaya hidup, dan tinggi dan berat badan anda. Jadi sudah pasti ramalan anda dengan orang lain akan berbeza.

Cukup isi data anda dengan lengkap, maka hasil ramalan kematian anda akan dipaparkan.

Tetapi ingat, jangan percaya hasilnya! Kerana kematian adalah rahsia Tuhan, tidak ada yang tahu kapan ia akan mati.

Ajar Gaya Hidup Sihat

Dengan memberikan data lengkap mengenai diri anda, DeathTimer akan mengira bila anda akan mati. Tetapi itu tidak semua, kerana DeathTimer juga memaparkan pengiraan mengapa anda boleh mati dalam jangkaan masa. Ini juga dijelaskan, misalnya, kerana anda merokok ransum berapa tahun anda telah menurun, dan begitu juga dengan anda jika anda minum.

Malah DeathTimer juga merangkumi berat dan ketinggian yang sesuai untuk orang seusia anda! Jadi, daripada mempercayai ramalan kematiannya, mengapa tidak mempercayai penyebab kematiannya, serta berat dan tinggi badan yang ideal yang ditunjukkannya? Oleh itu, anda boleh belajar gaya hidup sihat.

Sangat disayangkan bahawa DeathTimer tidak menjadikannya sebagai aplikasi ramalan kematian. Sekiranya anda seorang pembangun aplikasi, mengapa tidak mencuba membuat aplikasi ramalan kematian untuk Android dengan pangkalan laman web ini sahaja? Ayuh ramalkan kematian anda sekarang!

Artikel Berkaitan