Ruang Selari: Aplikasi Alternatif untuk Mengetik Whatsapp

Sekiranya anda pernah curiga dengan teman wanita dan pasangan anda, mungkin aplikasi alternatif

Siapa yang tidak pernah merasa bingung dan ingin tahu tentang rakan kongsi kami? Di antara kita pasti ada perasaan curiga ketika ada sesuatu yang ganjil mengenai teman wanita atau pasangan kita. Lebih-lebih lagi jika rakan kita tiba-tiba cuba menyembunyikan telefon bimbitnya dari kita.

Salah satu perkara yang sering disembunyikan daripada rakan kongsi kami ialah sembang WhatsApp . Bagi anda yang ingin mengetuk telefon bimbit teman wanita anda, cubalah aplikasi ini sebagai pilihan alternatif untuk mengetik WhatsApp .

BACA JUGA
  • Bagaimana Melihat Teman Lelaki Tersembunyi WhatsApp Terakhir!
  • Cara Berbual Tanpa Nama di WhatsApp 100% Tanpa Ditemui

Cara mengetuk WhatsApp dengan Aplikasi Ruang Selari

Aplikasi yang akan disarankan Jaka adalah Parallel Space. Aplikasi ini membolehkan menjalankan dua aplikasi secara serentak pada dua alat berbeza.

Inilah Cara Ketuk WhatsApp dengan Aplikasi Ruang Selari

  • Pertama, pasang dahulu aplikasi Parallel Space di bawah:
Alat Pembangun Aplikasi Ruang Selari DOWNLOAD
  • Kedua, setelah dipasang, pilih ikon WhatsApp untuk mulai mengetuk.

  • Ketiga, tunggu sebentar sehingga ikon WhatsApp muncul di halaman seterusnya.

  • Keempat, masukkan nombor WhatsApp bahawa anda akan menjadi mangsa pendawaian. Sekiranya anda mensasarkan kekasih anda, pastikan anda harus memegang telefon bimbitnya sebentar sehingga kod pengesahan muncul .

  • Kelima, setelah memasukkan kod pengesahan sebelum ke telefon bimbit anda, tunggu sebentar sehingga proses pemasangan selesai.

  • Akhirnya, Voila! Setelah proses pemasangan selesai, anda sudah dapat melihat keseluruhan kenalan kumpulan dan sasaran di telefon anda. Sangat mudah bukan? Cubalah Ruang Selari sekarang!

Begitulah cara anda mengetuk WhatsApp orang lain. Jangan gunakan aplikasi ini secara sembarangan! Parallel Space terbukti dapat digunakan sebagai pilihan alternatif untuk aplikasi bugging Whatsapp yang lain. Gunakan aplikasi ini untuk tujuan penting dan jangan membahayakan diri sendiri. Sila kongsi dan komen artikel ini untuk terus mendapatkan berita terkini mengenai dunia teknologi.

Artikel Berkaitan