Jadikannya Sihat! Berikut adalah 5 Permainan Gegaran Terbaik di Android

Oleh itu, anda masih boleh bermain permainan dan juga tetap sihat, ada juga permainan yang memerlukan anda bergerak. Di Android itu sendiri terdapat permainan dengan gerakan gemetar atau getaran. Mahu main? Berikut adalah 5 permainan "shuffle" untuk Jaka!

Bermain permainan memang sangat menyeronokkan. Tetapi sayangnya, jika kebanyakannya, ia sebenarnya boleh menyebabkan penyakit ini. Sebabnya jelas, kerana anda jarang bergerak.

Oleh itu, anda masih boleh bermain permainan dan juga tetap sihat, ada juga permainan yang memerlukan anda bergerak. Di Android itu sendiri terdapat permainan dengan gerakan gemetar atau getaran. Mahu main? Berikut adalah 5 permainan "shuffle" untuk Jaka!

BACA JUGA
  • Suka Android anda! Inilah Cara Menguji Prestasi Android Semasa Bermain Permainan
  • Cara Membuat Root Android dengan Selamat tanpa Membatalkan Jaminan

Inilah 5 Permainan 'Shake' Terbaik di Android

1. Tarian Sekarang

Sumber gambar: Imej: Ubisoft Entertainment

Permainan pertama untuk anda menggoncang telefon pintar ialah Just Dance Now. Merupakan siri permainan menari yang sangat popular di konsol permainan. Untuk bermain permainan ini, anda memerlukan monitor luaran. Anda boleh menggunakan ChromeCast atau seumpamanya.

Muat turun: Hanya versi terbaru Dance Now

Permainan Sukan Hiburan Ubisoft DOWNLOAD

2. Permainan Shake

Sumber gambar: Imej: Makmal RadioBox

Permainan berikut sangat mudah. Dalam permainan ini, anda hanya perlu menggoyangkan telefon pintar anda sekeras mungkin dalam jangka masa yang telah ditentukan. Nanti anda akan mendapat nilai, seberapa keras anda menggoyangkannya. Gred dapat diperjuangkan dalam talian dengan rakan anda.

Muat turun: Game of Shake versi terbaru

3. Soda Shake

Sumber foto: Gambar:

Sama seperti permainan sebelumnya, permainan ini sangat mudah dengan mengacak telefon pintar sekeras mungkin. Cuma penampilan permainan ini jauh lebih menarik. Itu disertakan dengan penampilan botol minuman yang siap meletup setelah digoncang.

Muat turun: Versi terbaru dari Soda Shake

4. Goncang Dadu 3d

Sumber gambar: Gambar: Infusoft

Sekiranya anda ingin bermain monopoli atau seumpamanya tetapi tidak mempunyai dadu, cubalah aplikasi ini. Fungsinya sebagai pengganti dadu whisk. Walaupun sederhana, ia juga boleh menyebabkan ketagihan sebagai gelisah pemutar. Hanya goncang dadu dalam permainan ini, ia sangat menyeronokkan.

Muat turun: Shake Dice versi terkini

5. Shake It - Permainan untuk Kanak-kanak

Sumber gambar: Gambar: LingoKids

Sekiranya anda mempunyai anak atau anda masih tidak fasih berbahasa Inggeris, cubalah permainan rombakan ringkas ini. Selain menggunakan senjata yang sihat, ia juga membantu belajar bahasa Inggeris dengan senang. Mengenai kualiti kandungan bahasa Inggeris, anda tidak perlu meragukannya kerana telah mengikuti standard Oxford.

Muat turun: Shake It versi terbaru

Di antara 5 permainan di atas, Jaka terus bermain Just Dance. Permainan ini sememangnya rakan baik, dibuat oleh pembangun terkenal Ubisoft dan sudah sangat popular. Apa yang anda fikir adalah nombor terbaik?

Kongsi pendapat anda! Dan pastikan anda juga membaca artikel yang berkaitan dengan aplikasi atau penulisan menarik lain dari 1S.

Sepanduk: ShutterStock

LIHAT ARTIKEL

Artikel Berkaitan