13 dari Pertahanan Menara Terbaik 2017

Terdapat 13 koleksi Permainan Pertahanan Menara Terbaik untuk Mengisi Malam Krismas. Tower Defense adalah permainan yang secara amnya merupakan permainan pertahanan. Mempertahankan markas atau menara yang merupakan pusat kekuatan pertahanan.

Tower Defense adalah permainan yang secara amnya merupakan permainan pertahanan. Mempertahankan markas atau menara yang merupakan pusat kekuatan pertahanan. Berikut adalah 13 koleksi permainan Menara Pertahanan terbaik untuk Mengisi Malam Krismas .

Permainan Tower Defense yang sudah biasa disebut Plants vs Zombie 2 misalnya, di mana anda meletakkan penembak untuk menjaga rumah atau dalam tema lain yang kami anggap sebagai markas. Anda mesti dapat merangka strategi dengan meletakkan penembak atau penjaga yang bersedia untuk mencegah musuh memasuki pangkalan anda.

BACA JUGA
 • 10 Video Mengenai Permainan yang Paling Banyak Ditonton di YouTube

13 dari Pertahanan Menara Terbaik untuk Mengisi Malam Krismas

1. Pertahanan Galaxy

Galaxy Defense untuk Android kini boleh dimainkan secara percuma di telefon bimbit Android anda. Galaxy Defense adalah permainan Tower Defense terbaik tahun ini. Menuntut anda dapat mempertahankan markas anda dengan pertahanan yang kuat tentunya. Galaxy Defense mempunyai banyak ciri yang dapat anda gunakan untuk melindungi pangkalan.

Permainan Strategi Permainan DH DOWNLOAD

Keperluan Sistem

 • Android 3.0+
 • RAM 512MB +

2. Star Wars: Pertahanan Galaksi

Star Wars Galactic Defense adalah permainan Tower Defense terbaik pada tahun 2015, dan menjadi permainan Tower Defense yang paling banyak dimuat turun tahun ini. Permainan Tower Defense dari Star Wars dipercayai akan terus meningkat pada tahun 2016. Tidak jauh berbeza dengan permainan Menara Pertahanan lain, yang bertahan dengan pantas untuk mempertahankan markas dan meningkatkan pertahanan setiap Menara yang berjaga-jaga.

Permainan Strategi DeNA Corp. MUAT TURUN

Keperluan Sistem

 • Android 3.0+
 • RAM 512MB +

3. Pertahanan Berseri

Dilengkapi dengan penampilan yang sederhana tetapi Radiant Defense memberikan permainan yang sangat ketagihan untuk anda. Permainan Tower Defense terbaik dari Hexage juga terdapat di Steam Store untuk versi PC. Sama seperti permainan Menara Pertahanan lain yang mengharuskan anda menjaga kubu atau markas anda dari serangan yang berlaku cepat atau lambat.

Permainan Strategi Hexage DOWNLOAD

Keperluan Sistem

 • Android 2.3+
 • RAM 512MB +

4. Menara Pertahanan

Buat pangkalan besar dan hancurkan semua musuh. Anda mesti bertahan dengan pertahanan yang sangat tebal dari serangan terbesar. Bersama dengan permainan Tower Defense dari Com2us USA, sudah tentu anda dapat menikmati Malam Krismas anda dengan lebih menarik. Menara Pertahanan juga memerlukan strategi yang tepat agar pertahanan anda tidak mudah dihancurkan oleh pasukan musuh yang masuk.

Com2uS Strategi Permainan USA DOWNLOAD

Keperluan Sistem

 • Android 2.3+
 • RAM 512MB +

5. Pertahanan Technica

Rasakan pengalaman baru dalam permainan Tower Defense yang paling popular melalui Defense Technica , menghadirkan grafik 3D dan ciri baru yang luar biasa seperti putaran jalan, pembinaan menara, peningkatan menara, dan koleksi kad dan kombinasi. Dalam permainan yang sangat interaktif seperti memutar peta sesuai dengan kedudukan yang anda inginkan, jadi selesaikan Malam Krismas anda dengan permainan Menara Pertahanan terbaik tahun ini.

Permainan Strategi Com2uS DOWNLOAD

Keperluan Sistem

 • Android 2.3+
 • RAM 512MB +

6. Diponegoro - Menara Pertahanan

Permainan dari pembangun permainan tempatan WALI Games, menyajikan permainan strategi Tower Defense yang kini semakin disukai oleh pengguna telefon pintar Android, tentu saja. Putera Diponegoro sendiri menggunakan nama pahlawan dari Indonesia. Anda mesti mencuba permainan Diponegoro - Tower Defense yang menarik .

Permainan Strategi permainan studio WALI DOWNLOAD

Keperluan Sistem

 • Android 3.2+
 • RAM 512MB +

7. Menara Pertempuran

Permainan dari Game Insight memberikan suasana yang berbeza dalam permainan Tower Defense atau yang biasa disebut Tower Defense. Tower Defense adalah permainan strategi yang harus mempertahankan markas, atau menjaga benteng, atau bendera dengan perlindungan dari menara yang akan menghalangi musuh.

DOWNLOAD Permainan Strategi Wawasan Permainan

Keperluan Sistem

 • Android 2.3+
 • RAM 512MB +

8. Evolusi Pertahanan Menara 2

Salah satu permainan Tower Defense yang terbaik di Android Store. Ini adalah permainan gaya TD dengan ciri-ciri yang lebih canggih dan kreatif. Dengan strategi yang berkesan, anda akan membina dan menaik taraf menara untuk menghentikan pencerobohan musuh. Mari berjuang hingga nafas terakhir untuk melindungi istana anda.

Abi Games Strategi Games DOWNLOAD

Keperluan Sistem

 • Android 2.3+
 • RAM 512MB +

9. Panglima Kecil - WWII TD

Anda akan menjadi ketua pasukan untuk mempertahankan pangkalan. Keupayaan untuk melihat lubang keselamatan yang mudah dipecah, di situlah tugas anda untuk menutupnya dan memasang menara pelindung adalah bagaimana menjaga keselamatan ibu pejabat. Permainan Tower Defense Little Commander juga mendapat permintaan tinggi dari pengguna smartphone Android.

Permainan Strategi Cat Studio HK DOWNLOAD

Keperluan Sistem

 • Android 2.3+
 • RAM 512MB +

10. Selamatkan Gua: Menara Pertahanan

Berjalan kembali ke permainan Menara Pertahanan yang menarik, di mana anda harus melindungi suku Goa daripada haiwan prasejarah yang mencuri makanan anda. Ajak semua rakan anda dan tingkatkan kemampuan anda untuk mempertahankan markas suku Goa.

Permainan Strategi Permainan Kooapps DOWNLOAD

Keperluan Sistem

 • Android 2.3+
 • RAM 512MB +

11. Pemberontakan Diraja 2

Royal Revolt 2 memasuki senarai permainan Tower Defense terbaik tahun ini. Sertailah PERUNDING ULTIMATE untuk THRONE di Royal Revolt 2 SEKARANG juga. Bina empayar, sempurnakan pertahanan anda, membentuk pakatan, dan menaklukkan pemain di seluruh dunia.

Permainan Strategi Flaregames DOWNLOAD

Keperluan Sistem

 • Android 4.0+
 • RAM 512MB +

12. Pembela Jahat

Permainan Tower Defense terbaik dari Crazy Panda Mobile menyediakan banyak ciri dalam permainannya. Evil Defenders menyediakan 6 pilihan tahap permainan, terdapat juga beratus-ratus pencapaian, pelbagai bahasa, menara yang boleh ditingkatkan dan banyak lagi.

Permainan Strategi Bergerak Crazy Panda DOWNLOAD

Keperluan Sistem

 • Android 4.0.3+
 • RAM 512MB +

13. Tumbuhan vs. Zombi 2

Siapa yang tidak tahu permainan Tower Defense yang satu ini, Plants vs Zombies 2 sangat popular dengan pengguna Android yang aktif. Permainan ini menuntut strategi yang tepat dari mana, kapan, berapa banyak anda menempatkan penjaga dari serangan Zombie. Permainan ini telah dimuat turun beratus-ratus juta pengguna dan merupakan permainan Menara Pertahanan nombor satu di Dunia. Adakah anda pernah mencuba permainan Tower Defense PvZ2 ini?

Permainan Strategi EA Swiss Earl DOWNLOAD

Keperluan Sistem

 • Android 3.0+
 • RAM 1GB +

Itulah semua artikel mengenai beberapa permainan Menara Pertahanan yang anda cadangkan untuk mengisi Malam Krismas. Anda juga boleh mencari permainan Menara Pertahanan lain dan banyak lagi dalam borang carian.

Artikel Berkaitan