8 Permainan Duel Android Terbaik yang Boleh Dimainkan di Luar Talian

Ini adalah 10 Permainan Duel Android Terbaik yang Boleh Dimainkan di Luar Talian. Oleh itu, anda boleh terus berteriak dengan teman lelaki anda walaupun anda mempunyai kuota yang rendah.

Bermain permainan Android di telefon pintar pastinya merupakan aktiviti yang menyeronokkan. Terutama jika anda bermain permainan duel Android dengan rakan atau teman lelaki anda. Pasti terasa lebih menggembirakan, kerana ada sensasi kebersamaan dan keakraban yang tidak dapat anda rasakan ketika bermain permainan Android sendirian di telefon pintar anda.

Tetapi bagaimana jika kuota data internet pada Android anda habis? Teruskan telefon pintar atau tablet Android yang boleh digunakan hanya satu bahagian? Jangan bingung, kerana kali ini Jaka mempunyai senarai 8 Permainan Duel Android Terbaik yang Boleh Dimainkan Secara Luar Talian .

BACA JUGA
  • Tingkatkan Kualiti Bersama Pasangan Anda Dengan Permainan Ini
  • 10 Permainan Berbilang Pemain Android Terbaik yang Boleh Anda Mainkan Tanpa Internet

10 Permainan Duel Android Terbaik yang Boleh Dimainkan di Luar Talian

1. Glow Hoki

Salah satu permainan duel Android luar talian yang paling terkenal adalah Glow Hockey . Cara bermainnya mudah, anda harus memasukkan bola ke gawang lawan sebanyak mungkin untuk memenangi perlawanan. Anda boleh bermain sendiri atau menentang rakan anda dengan hanya menggunakan satu peranti Android.

Cuba sendiri keseronokan bermain Glow Hockey dengan memuat turun permainan di bawah.

Permainan Simulasi Natenai DOWNLOAD

Sekiranya anda ingin melihat cara bermain, sila tonton video berikut:

2. DUAL!

Permainan ini boleh dimainkan pada dua peranti Android dengan sambungan Bluetooth atau WiFi. Permainan DUAL! sebenarnya sangat sederhana. Anda hanya perlu menembak lawan menggunakan pelbagai jenis tembakan yang disediakan. Jaka sangat menyukai reka bentuk ringkas dan warna terang. Benar-benar menjadikan hari anda lebih menyeronokkan.

Cuba muat turun permainan DUAL! di bawah untuk telefon pintar dan rakan anda.

Tonton juga video keren permainan duel Android luar talian di sini.

3. BombSquad

Anda mesti biasa dengan permainan Bomber Man ? Nah, permainan duel Android luar talian yang disebut BombSquad ini mempunyai konsep dan permainan yang sama. Walau bagaimanapun, grafiknya sangat keren, dan pilihan senjata yang ada juga banyak. Anda boleh memainkannya dalam berbilang pemain dengan sambungan WiFi.

Mari ajak rakan anda untuk berperang di BombSquad dengan memuat turun permainan di bawah:

Permainan Arked Eric Froemling DOWNLOAD

Cuba lihat keseronokan permainan ini dalam video berikut.

4. 2 Reaktor Pemain (Multiplayer)

Dalam permainan duel Android luar talian ini yang bertajuk 2 Player Reactor (Multiplayer) , anda akan diberikan sejumlah soalan, maka anda harus meneka jawapan dengan cepat dengan menyentuh skrin telefon pintar. Peraturannya mudah, tetapi soalan yang diberikan cukup luar biasa! Ia mesti menyeronokkan dan membuat pemandangan.

Rasakan keseronokan 2 Player Reactor (Multiplayer) dengan memuat turun permainan di bawah:

Permainan Arcade pokok ceri sejuk DOWNLOAD

Ingin melihat cara bermain? Tonton video berikut.

5. Tic Tac Toe

Siapa yang tidak kenal Tic Tac Toe? Permainan tradisional dan legenda ini sangat senang dimainkan. Walaupun ringkas, versi Android Tic Tac Toe ini cukup menarik dan menyeronokkan. Permainan duel Android luar talian ini boleh menjadi pilihan untuk menghabiskan masa lapang dengan rakan dan teman lelaki anda.

Sila muat turun permainan Tic Tac Toe di bawah.

Teka-teki Perisian Teka-teki Optime

Permainan dan penampilannya sederhana, tetapi cukup menggembirakan. Cuba tonton videonya.

6. Bebas Catur

Anda mesti sudah tahu bermain catur? Dalam catur, yang paling penting adalah strategi supaya anda dapat mengalahkan lawan. Anda boleh menggunakan permainan duel Android luar talian yang disebut Chess Free ini untuk menumpukan otak anda dengan rakan anda, atau menunjukkan betapa pintarnya anda di mata teman lelaki saya.

Muat turun permainan Percuma Catur di bawah:

Permainan Sukan AI Factory Limited DOWNLOAD

Terus melihat video permainan di sini.

7. Pertempuran Mikro

Dalam Pertempuran Mikro , anda tidak boleh bermain satu permainan sahaja. Tetapi terdapat 4 permainan mini di dalamnya. Uniknya, dalam permainan duel Android luar talian ini hanya ada satu butang untuk setiap pemain. Memang ia kelihatan sangat sederhana seperti permainan 8-bit. Tetapi dijamin menyenangkan dan boleh membuat anda ceria.

Muat turun permainan Micro Battles di bawah.

Donat Games Arcade Games DOWNLOAD

Jemput rakan atau teman lelaki anda bermain Micro Battles dan ketawa bersama. Seperti pasangan ini, di sini:

8. BADLAND

Permainan yang disebut BADLAND ini mempunyai grafik yang sangat keren dan unik. Banyak watak yang unik dan menarik, dan latar belakang hutan liar. Permainan ini juga boleh dimainkan oleh 4 orang pada masa yang sama.

Muat turun permainan duel Android luar talian dengan segera bertajuk BADLAND di bawah:

DOWNLOAD Permainan Frogmind Arcade

Untuk lebih menarik, cuba tonton video keren di bawah:

Itulah 8 Permainan Duel Android Terbaik yang Boleh Dimainkan Secara Luar Talian . Permainan ini pasti akan mewujudkan suasana berkumpul dengan rakan, atau bersama teman lelaki anda. Apakah permainan kegemaran anda? Sekiranya anda mempunyai cadangan permainan duel Android luar biasa yang hebat, sila tulis pendapat anda di ruangan komen di bawah.

Artikel Berkaitan