8 Petua untuk Jago Menggunakan Hero Kagura di Mobile Legends

Banyak Wira dalam Mobile Legends mempunyai ciri dan kebolehan tersendiri untuk bermain.

Bercakap mengenai Mobile Legends pastinya tidak akan terlepas dari soal Wira . Banyak Wira dalam Mobile Legends mempunyai ciri dan kebolehan tersendiri untuk bermain.

Salah satu yang akan kita bincangkan kali ini adalah seorang Pahlawan yang serupa dengan senjata payungnya, Kagura . Jaka telah mengumpulkan 8 Petua untuk Jago menggunakan Hero Kagura di Mobile Legends . Lihat ulasan di bawah!

BACA JUGA
  • Cara Mendapatkan Hero Freya di Mobile Legends
  • 6 Hero Mobile Legends dengan Kemahiran Paling Unik
  • 5 Petua Mengelakkan Isyarat Kelewatan Semasa Bermain Legenda Bergerak

8 Petua untuk Jago Menggunakan Hero Kagura di Mobile Legends

1. Urutan Pertanian yang betul

Perkara pertama yang anda lakukan ialah membeli barang Hunter's Knife . Selepas itu selesaikan gelombang minion pertama dan cubalah hit terakhir di Minion untuk memanfaatkan emas dan hasil yang terbaik. Pasti sekarang tahap Kagura anda telah meningkat ke tahap dua, jika berjaya melanda tiga Minion.

Kemudian ambil Buff Spinner atau Reaper dan dapatkan juga item Ax Pillager . Kembali untuk menghancurkan Minion pada gelombang kedua, pendapatan emas anda sekarang sudah cukup untuk membeli barang Boots . Lain kali, bunuh Small Jungle Camp , anda segera naik ke tingkat empat , dan sekali lagi hancurkan gelombang ketiga Minions. Akhirnya, beli barang Magic Necklace untuk mendapatkan Mana Regen semasa anda berkeliaran.

2. Cara perayauan yang betul

Seperti yang telah dibincangkan sebelum tahap empat dan membeli Magic Necklace and Boots, anda sudah bersedia untuk berkeliaran di lorong Atas atau Bawah . sebelum perayauan, belanjakan minion di lorong anda, kemudian bantu rakan anda di lorong lain, cuba dibantu atau dibunuh agar tetap produktif. Kemudian gunakan Attack Notify supaya rakan anda bersedia untuk bertarung secara langsung. Setelah selesai, segera kembali ke kawasan lorong anda, jika musuh Minion telah sampai ke Turret untuk mengamankannya.

3. Gangguan

Gunakan keahlian Seimei Umbrella Open Blue yang anda miliki untuk jangkauan maksimum, cubalah memukul satu atau lebih pahlawan dan pelayan lawan, kemudian mundur sedikit sehingga payung kembali ke Kagura. Kemudian gunakan dua kemahiran Rasho Umbrella Flee Purple untuk mengejutkan sasaran dan jangan takut untuk maju dengan serangan asas kerana serangan musuh tidak kuat pada awal permainan, tetapi jangan sekali-kali menggunakan kaedah itu jika anda telah memasuki pertengahan atau akhir permainan.

Ulangi ini sehingga HP Hero lawan dibayar secara ansuran dan cukup untuk dilaksanakan menggunakan kemahiran nombor dua di bahagian bawah. Perhatikan di mana anda berada dan selalu mengambil penggemar kerana Kagura adalah Wira yang boros.

4. Kemahiran kombo yang betul

Apabila keadaan mengejar sasaran, gunakan kemahiran dengan jarak maksimum. Sekiranya payung telah mencapai sasaran, tekan skill dua dengan cepat, kemudian berikan kesan perlahan menggunakan Ultimate blue sehingga pasukan anda dapat mencapai target yang akan dilaksanakan.

Sekiranya anda melaksanakan sasaran, pastikan terlebih dahulu sasaran tersebut telah menggunakan kemahiran melarikan diri seperti kelipan dan sebagainya. Kemudian serang dengan skill satu diikuti oleh skill Yin Yang Overturn Purple , setelah skill itu, Skill two, dan serang dengan skill Yin Yang Overturn Blue . Kemudian serang dengan skill satu ketika musuh berminat kerana skill utamanya berwarna merah dan berlari ke arah payung yang dilemparkan untuk memberikan kesan stun.

Untuk memukul dan berlari atau dalam keadaan bertahan, lemparkan skill Seimei Umbrella Open Blue dengan jarak maksimum ke arah sasaran sambil berjalan ke belakang. Sekiranya HP musuh mati, gunakan kemahiran kombo untuk melaksanakan.

Akhirnya, ketika menyelam turet, kirimkan kemahiran Seimei Umbrella Open, Yin Yang Overturn Purple, Seimei Umbrella Open Purple dan Rasho Umbrella Open Purple dengan cepat, kemudian pertahankan kedudukan anda dengan musuh agar tali tidak terlepas. Apabila tiga saat kemahiran Ultimate Yin Yang Overturn digunakan, kesan menarik akan aktif pada masa itu, sudah tiba masanya anda menggunakan kemahiran Rasho Umbrella Flee anda untuk keluar dari bulatan kawasan turet dan kemudian melepaskan kemahiran Seimei Umbrella Open dengan cepat untuk menjadikannya lebih maksima mengenai sasaran yang berminat dengan ultimate milik anda.

5. Menyelam Turret Berkesan

Apabila anda mendapat item Tenaga Berkonsentrasi , ini bermakna Kagura anda sudah cukup kuat untuk menara menyelam bersama pasukan anda. Lakukan satu kemahiran spam sehingga HP musuh siap dieksekusi dengan kemahiran kombo. Untuk memanfaatkan lebih banyak, gunakan kemahiran terbaik ketika musuh bertepatan untuk membuat kawasan kerosakan . Jangan takut kehabisan darah secara ansuran di menara, selama anda menggunakan kemahiran atau membunuh, item Tenaga Berkonsentrasi akan memberi anda kesan penyembuhan atau mengisi darah agar tetap berada di dalam menara.

6. Pilihan binaan item

Beberapa pilihan untuk membangun Kagura memang mempunyai pelbagai komposisi, tetapi yang paling berkesan ialah membina menggunakan item Arcane Boots , Enchanted Talisman , Concentrate Energy , Glowing Wand , Devil Tears , dan akhirnya Holy Holy .

7. Penggunaan lambang dan mantera yang sesuai

Emblem yang sesuai untuk Kagura adalah, Common Magic atau Custom Mage , jika ada perbezaan lebih dari sepuluh level antara keduanya, gunakan lambang dengan level terbesar. Tetapi, jika perbezaan di bawahnya menggunakan lambang Custom Mage untuk mendapatkan Penembusan Sihir yang tinggi . Mantra yang paling berkesan untuk Kagura adalah Pembalasan .

8. Padankan kemahiran yang sesuai

Sudah tentu untuk memaksimumkan kekuatan Kagura untuk melakukan kemahiran dengan komposisi yang betul adalah sesuatu yang harus anda perhatikan.

Pada awalnya, memaksimumkan kemahiran Seimei Umbrella Open terlebih dahulu. Selepas itu, tingkatkan kemahiran Ultimate Yin Yang Overturn, dan akhirnya kemahiran Rasho Umbrella Flee.

Itulah 8 Petua untuk Jago Menggunakan Hero Kagura di Mobile Legends . Semoga artikel ini bermanfaat dan dapat membantu anda menjadi lebih baik dalam bermain Kagura. Tuliskan pendapat anda juga dalam komen di bawah!

Artikel Berkaitan