Biarkan Cepat Tajir, Ini 5 Aplikasi Penjimatan Terbaik di Android

Adakah anda termasuk dalam kumpulan orang yang rajin menabung? Sekiranya tidak, berikut adalah 5 aplikasi penjimatan terbaik di Android atau aplikasi pengurusan kewangan untuk diselesaikan dengan cepat.

Adakah anda termasuk dalam kumpulan orang yang rajin menabung ? Sekiranya tidak, jangan biarkan anda menyesal kemudian. Nasib baik, sekarang terdapat banyak aplikasi simpanan di Android atau aplikasi pengurusan kewangan yang membantu anda menyisihkan sejumlah wang anda untuk masa depan yang cerah.

Baiklah, bagi anda yang tidak pandai mengawal kewangan peribadi anda dan terbiasa membeli sesuatu yang anda mahukan walaupun tidak diperlukan, anda harus menghentikannya dan mulakan secara konsisten dan berdisiplin untuk belajar menyimpan. Berikut adalah 5 aplikasi penjimatan terbaik di Android yang dapat membantu anda menyimpan dengan cepat.

BACA JUGA
  • 5 Telefon Pintar Canggih Murah yang Boleh Anda Beli Menggunakan Wang Simpanan
  • 5 Permainan Android Wang Ala Dimas Kanjeng Kepatuhan Peribadi
  • Kerana ATM rosak, lelaki ini dibanjiri 31 juta!

Ini adalah 5 Aplikasi Penjimatan Terbaik di Android

1. Kekasih Wang

Mempunyai sasaran kewangan atau masalah kewangan? Perlukan alat untuk menguruskan kewangan peribadi? Money Lover adalah salah satu aplikasi penjimatan terbaik di Android yang membantu anda menguruskan kewangan.

Anda boleh menguruskan perbelanjaan, membuat anggaran, atau memantau simpanan dan bil anda. Money Lover ada di sini untuk memastikan anda mempunyai gaya hidup yang selamat dalam kewangan. Money Lover akan menjadikan hidup anda lebih mudah dan senang.

2. Kewangan Saya

Aplikasi simpanan Android seterusnya adalah My Finances . Sebenarnya fungsinya tidak terlalu berbeza dengan Money Lover, tetapi mempunyai kelebihan dan kekurangan tertentu.

Yang jelas, My Finances adalah aplikasi yang baik untuk mengawal kos dan menguruskan belanjawan kewangan. Dengan melihat data perbelanjaan, anda dapat lebih berhati-hati ketika membeli barang. Jadi, lebih banyak wang dijimatkan dan lebih banyak keperluan dipenuhi.

3. Gerenciador Financeiro Mobills

Gerenciador Financeiro Mobills adalah aplikasi yang membantu anda mengatasi masalah kewangan. Tidak pernah mendengarnya, tidak kira berapa besar gaji anda akan tetap berkurang juga. Kawalan yang baik adalah satu-satunya cara untuk hidup dengan baik.

Anda boleh menggunakan aplikasi ini di mana sahaja dan bila-bila masa, baik dalam talian dan luar talian. Kawal kewangan, urus kad kredit, tetapkan belanjawan, analisis carta dan laporan, dan ketahui ke mana wang anda pergi. Kawalan yang baik untuk mengetepikan lebih banyak wang untuk disimpan.

4. Monefy - Pengurus Wang

Menyimpan aplikasi atau aplikasi kawalan kewangan yang membantu anda menyelamatkan Monefy - Money Manager mempunyai penampilan yang sangat menarik. Sangat mudah digunakan, apa sahaja transaksi yang anda lakukan, jangan lupa menuliskannya di Monefy - Money Manager .

Ini dilakukan dalam satu klik kerana anda tidak perlu mengisi apa-apa kecuali jumlah yang dibelanjakan. Anda juga boleh membuat atau menukar nota, menambah kategori baru atau menghapus yang lama. Anda boleh menyesuaikan lebih jauh untuk memenuhi keperluan anda.

5. Perbelanjaan IQ

Aplikasi simpanan atau pengurus kewangan terakhir yang dipilih oleh Jaka ialah Expense IQ . Aplikasi ini menggabungkan pengurus perbelanjaan, peringatan bil, periksa rekod penggunaan, dan perancang kewangan.

Expense IQ akan memaparkan keadaan kewangan peribadi anda dan keperluan pengurusan kewangan harian secara terperinci. Jejaki dan uruskan perbelanjaan harian dengan cepat dan mudah. Perbelanjaan perniagaan, perbelanjaan peribadi, perbelanjaan perjalanan, dan lain-lain. Segala-galanya dapat diuruskan dengan cepat menggunakan antara muka Expense IQ yang ringkas dan intuitif.

Itulah 5 aplikasi penjimatan terbaik di Android atau aplikasi pengurusan kewangan di Android. Jangan lupa untuk menetapkan mata wang menjadi IDR (rupiah) ya, beberapa di antaranya juga tersedia dalam bahasa Indonesia. Sebelum terlambat, simpanlah dari sekarang, dan rasakan faedahnya yang luar biasa.

Artikel Berkaitan