20 Permainan Brutal Ini Membolehkan Pemain Merosakkan dan Melakukan Masalah, Mungkinkah Penampilan Bekas Di Sini!

Kali ini Jaka akan membincangkan sekitar 20 permainan kejam yang membolehkan pemain melakukan apa sahaja, termasuk melakukan kerosakan. Ingin tahu? Lihat lebih banyak lagi!

Dalam dunia permainan, interaksi sangat penting. Biasanya permainan dunia terbuka selalu meninggalkan ciri ini, di mana pemain diberi kebebasan untuk melakukan apa sahaja dan meneroka perkara-perkara ajaib yang disediakan oleh pembangun.

Dibebaskan bermaksud pemain bebas melakukan apa sahaja di dunia permainan, seperti memusnahkan bandar , membunuh orang awam dan polis, menembak meriam, mengemudi pesawat pejuang, dan sebagainya. Kita dapat sensasi ini dalam 20 permainan popular yang akan dibincangkan Jaka kali ini. Daripada menjadi lebih ingin tahu, mari kita lihat ulasan Jaka berikut.

BACA JUGA
  • 4 Legenda Mobile Hero Dapat Dua Peranan Sekaligus! Mesti digunakan sekiranya anda mahu menang
  • 5 Kesalahan Yang Paling Banyak Dilakukan Semasa Menggunakan Hero Assassin dalam Mobile Legends
  • 5 dari Duet Wira dan Tank Paling Mengerikan di Mobile Legends

20 Permainan Brutal Ini Membolehkan Pemain Merosakkan dan Melakukan Masalah, Mungkinkah Penampilan Bekas Di Sini!

1. Tangisan Jauh 2

Far Cry 2 adalah permainan yang memberi kebebasan kepada pemain untuk membakar apa sahaja dan menghancurkan semua yang anda temui. Anda boleh mengatakan sekuel Far Cry pertama dibuat khusus untuk memuaskan pemain yang suka melakukan kerosakan di dunia permainan.

2. Terkenal: Anak Kedua

Walaupun permainan ini terkenal dengan kisah buruk , tetapi anda masih akan merasakan bahawa permainan ini membebaskan anda untuk menghancurkan apa sahaja yang dilihat. Jangan percaya? Lihat sahaja video di atas.

3. Syarikat Battlefield Bad 2

Battlefield Bad Company 2 adalah permainan perang yang kebanyakannya menawarkan persekitaran yang merosakkan. Jadi permainan ini dibina menggunakan Frostbite Engine yang mampu membuat versi yang lebih realistik seperti perang sebenar. Ya, anda boleh mengatakan permainan ini berjaya dari segi permainan dan kehancuran . Serius!

4. Burung Marah

Ya! Mungkin anda tidak menyangka permainan ini akan dimasukkan dalam senarai Jaka. Tetapi kita harus mengakui bahawa hampir keseluruhan permainan Angry Birds hampir dimusnahkan. Anda setuju kan?

5. tentera upahan 2

Kemusnahan yang boleh dilakukan dalam permainan ini sungguh mengerikan. Anda dapat mengawal helikopter yang lengkap dengan senjata roket untuk dapat menghancurkan seluruh kota .

6. Melanggar

Pelanggaran adalah permainan perang yang cukup baik. Hampir semua bangunan dalam permainan ini dapat dimusnahkan, terutama dengan senjata berat seperti bom atau kereta kebal .

7. Star Wars: Kekuatan yang Dilancarkan 2

The Force Unleashed 2 adalah permainan yang menawarkan pengalaman pertempuran ruang angkasa yang luar biasa. Sudah tentu dari segi menghancurkan sesuatu, permainan ini dipilih dengan baik dan dapat memuaskan hati para pemain.

8. Patah tulang

Fracture adalah permainan FPS yang berbeza dari yang lain. Di mana secara umum dalam permainan FPS jika kita menjatuhkan bom tangan di tanah, maka bekas luka tidak akan muncul. Namun, kes lain dengan Farcture, di mana apabila kita menjatuhkan bom tangan atau bom, ia akan membentuk kawah atau kolam yang tersisa.

9. Revolusi Cacing

Worms Revolution adalah permainan pertempuran dengan konsep permainan yang unik. Kita juga boleh memilih pelbagai senjata untuk menghadapi musuh yang biasanya tidak dapat dimaafkan.

10. Tangisan Jauh 3

Far Cry 3 juga menawarkan pemain untuk dapat menghancurkan segalanya. Bukan sahaja anda boleh menghancurkan bangunan, tetapi anda juga dapat membakar ladang kokain dan menghirupnya. Dengan bermain permainan ini, anda akan menyedari betapa seronoknya melakukan apa sahaja yang kita mahukan.

11. Minecraft

Minecraft boleh dikatakan permainan yang membebaskan pemainnya untuk melakukan apa sahaja, termasuk melakukan kemusnahan . Macam mana boleh jadi? Di sini anda akan bertindak sebagai orang yang melakukan tindakan bertahan hidup yang tentunya tidak terlepas dari apa yang disebut sebagai aktiviti merosakkan. Contohnya, seperti menebang pokok, menggali tanah , untuk menghancurkan lapisan tanah yang paling dalam menggunakan bom.

12. Battlefield 4 Multiplayer

Tidak dapat dinafikan bahawa permainan Battlefield 4 Multiplayer adalah permainan yang menawarkan tahap kerosakan yang luar biasa. Semasa bermain permainan ini, kita akan sering melihat pelbagai bangunan yang runtuh dan meletup kerana peluru yang kerap menembus dan bom dilemparkan.

13. Prototaip

Dari segi permainan, permainan ini menawarkan tahap kerosakan yang paling teruk . Dalam permainan Prototaip , pemain dapat memotong helikopter , memusnahkan kenderaan dan kereta kebal, dan banyak lagi kegembiraan dengan tahap kehancuran yang luar biasa. Cuba! Keseronokan terjamin.

14. Sebab 2

Dalam Just Cause 2 , pemain boleh melakukan perkara - perkara gila yang boleh menyebabkan banyak kerosakan, terutama pada harta benda . Bagi anda yang hanya ingin menghilangkan tekanan setelah seharian bekerja, sila bermain permainan ini. Menjamin tekanan yang anda habiskan!

15. Fraksi Merah: Gerila

Dalam permainan ini, anda juga bebas menghancurkan bangunan apa pun, bahkan menara tinggi . Letakkan beberapa bom di bawahnya kemudian letupan bom dari kejauhan. Jangan hanya membina bangunan, melakukan objek lain dan merasakan sensasi kegembiraan.

16. mengamuk

Permainan ini membolehkan pemain menjadi kera besar atau kadal yang sedang mengamuk dan membuat pelbagai kehancuran. Anda juga boleh merampas setiap jalan raya, menghancurkan pencakar langit , dan memakan helikopter yang terbang dari langit. Sangat lucu, bagaimanapun permainan ini!

17. Separuh Hayat 2

Half Life 2 adalah satu permainan yang juga mempunyai konsep yang realistik dari segi memusnahkan objek, terutama membina rumah. Oleh itu, anda boleh mencubanya dan bersenang-senang sebagai sensasi memusnahkan bangunan menggunakan bom .

18. Pemusnahan Hulk Muktamad

Dalam permainan ini, anda akan bertindak sebagai watak Hulk yang mampu merosakkan bandar dalam sekelip mata. Walaupun itu bukan tujuan sebenarnya, setiap pertempuran selalu dilakukan di dalam kota.

Jadi, bayangkan apa yang berlaku setiap Hulk melakukan tindakannya untuk mengalahkan musuhnya. Semua mesti rosak. Tetapi di sini anda juga boleh memusnahkan kereta dan bangunan.

19. Ghostbusters: Permainan Video

Permainan ini juga masuk ke dalam senarai permainan yang membebaskan pemain untuk merosakkan segalanya. Ya, bagaimana tidak? Apabila anda cuba menangkap dan membasmi hantu, akan ada banyak benda di sekitarnya yang akan musnah akibat kesan tembakan yang anda lakukan. Tidak sedar?

20. Teras Letupan

Dalam permainan ini, anda akan mengawal alat berat yang bertujuan untuk memukul bangunan tertentu agar hancur berkeping-keping. Terdapat pelbagai jenis bangunan yang, jika diselesaikan dengan misi yang lancar, akan maju ke tingkat berikutnya.

Oh ya, terdapat pelbagai tempat yang disediakan oleh pemaju agar permainan ini tidak terlalu membosankan . Adakah anda ingin tahu? Sudah mari kita bermain sekarang berapa banyak yang berkongsi di internet.

Itulah 20 permainan kejam yang membolehkan pemain melakukan apa sahaja, termasuk melakukan kerosakan. Mana yang pernah anda mainkan? Sila kongsi pengalaman anda di ruangan komen di bawah!

Artikel Berkaitan