5 Permainan Android yang Menarik dengan Permainan Lucu, Ada Yang Dibuat Oleh Anak Indonesia!

Android kini menyediakan banyak jenis permainan menarik yang boleh anda mainkan. Terdapat permainan yang dilahirkan khusus untuk pemain profesional

Android kini menyediakan banyak jenis permainan menarik yang boleh anda mainkan. Terdapat permainan yang dilahirkan khusus untuk pemain profesional seperti memberikan permainan yang sukar, dan ada juga permainan bertema Android, permainan santai kebanyakannya membawa permainan yang lucu dan menarik .

Untuk permainan yang paling lucu, ia tidak berkaitan dengan jalan cerita dan juga tidak menjalankan misi atau tugas yang sukar kerana tujuannya hanya untuk menghiburkan diri. Terdapat sejumlah permainan yang, menurut Jaka, sangat lucu dan lucu walaupun tidak mencabar, tetapi mereka cukup menghiburkan!

BACA JUGA
  • 5 Aplikasi Android Lucu Yang Boleh Membuat Anda Ketawa Setiap Hari!
  • Berikut adalah 7 Permainan Telefon Pintar Ganjil dan Menjijikkan! Berani Bermain?
  • 5 Permainan Android ini SELAMAT DIPIMPIN, Walaupun dengan Pemain God!

5 Permainan Android yang Menarik Tetapi Abis yang Pelik! Dijamin anda akan ketawa!

1. Melarikan diri Dari Permulaan

Ya, pertama kali Jaka mahu bermain permainan ini, saya benar-benar ingin ketawa kerana melihat dari tajuk sahaja sangat lucu. Escape From Begal adalah permainan yang diilhami oleh kes jenayah yang paling biasa dijumpai di Indonesia, begal! Sangat kreatif dan unik menurut Jaka.

Permainan ini juga dijamin akan membuat anda ketawa terbahak-bahak hahaha! Kerana misi yang diberikan sangat konyol , anda ditugaskan untuk lari sehingga anda dapat menghindari benda tajam, rompakan dan ancaman kematian dari pengemis itu! Sekiranya anda terkena maka kalah, jadi jangan terkena pengemis itu ya bro!

2. Waktu Tandas - Permainan Bilik Mandi

Waktu Tandas kedua - Permainan Bilik Mandi . Bolehkah anda meneka misi atau tidak? Sekiranya anda melihat tajuknya, sangat jelas bahawa pemain ditugaskan untuk melakukan aktiviti yang sangat lucu di tandas!

Kenapa anda tidak mahu ketawa! Tugas anda dalam permainan ini adalah membersihkan tandas, mengeluarkan lipas dan membunuhnya menggunakan jari watak (jangan bayangkan jijiknya kan?) Kemudian cari bilik kosong di tandas awam, ya itu sangat lucu dan membuat saya ketawa, tetapi ia juga sesuai untuk pembangun permainan ini dianggap kreatif dan hebat!

3. Nenek Smith

Sekiranya anda masih tidak berpuas hati bermain dua permainan di atas, Granny Smith sangat mengesyorkan Jaka. Permainan ini boleh dikatakan sangat lucu kerana anda bertindak sebagai nenek yang penuh dengan kemarahan alias sensitif. Di sini anda berpindah sebagai nenek yang cuba menangkap penjenayah di kebunnya.

Perwatakan dalam Granny Smith adalah seorang yang suka epal , pada suatu hari muncul seorang pencuri epal di ladangnya. Di sini anda wajib menangkap pencuri sehingga memukulnya. Yang lucu ialah nenek tua ini memakai kasut roda untuk menangkap pencuri itu.

Apa yang membuat saya ketawa lagi adalah wajah nenek yang penuh dengan kemarahan , ditambah dengan gaya yang dilepaskan ketika nenek itu mengejar pencuri seperti melompat atau gaya lucu yang lain .

4. Doktor Gigi Gila

Tidak kurang lucu! Permainan Crazy Dentist ini nampaknya bukan sahaja menyeronokkan untuk dimainkan tetapi juga akan membuat pemain keliru dan ketawa. Ya itu wajar kerana peranan anda dalam permainan ini adalah sebagai doktor gigi palsu yang bukan sahaja menyembuhkan pesakit tetapi juga merosakkan pesakit.

Anda dapat melihat betapa konyolnya ekspresi wajah pesakit anda . Di sini tidak berfungsi seperti doktor gigi pada umumnya yang selalu berhati-hati dan mempunyai peraturan tertentu. Karakter permainan Crazy Dentist tidak mempunyai peraturan dalam mencabut gigi, boleh dikatakan sangat tidak penting , kerana peranannya adalah doktor gigi palsu.

5. Cat vs Dog War

Cat vs Dog War mengisahkan tentang dua watak yang selalu bermusuhan, watak ini adalah anjing dan kucing . Anda sudah dapat meneka betapa tidak masuk akalnya perbahasan antara dua watak haiwan ini. Berjuang tanpa henti demi merebut kuasa di kawasannya.

Kedua-dua watak ini hidup berdekatan tetapi tidak pernah akur . Sekarang tugas anda sebagai pemain adalah bertengkar satu sama lain untuk merebut dan menjadi penguasa di kawasan itu, mulai dari botol botol, tulang pelempar, atau batu dan benda lain sehingga salah satunya menyerah. Ya, anda akan ketawa setelah melihat ungkapan kedua haiwan bermusuhan ini.

Itulah 5 permainan Android yang paling kreatif, menyeronokkan, lucu dan lucu! . Permainan di atas mungkin tidak berkaitan dengan grafik atau jalan cerita, tetapi permainan ini cukup kreatif dan cukup menghiburkan semasa anda memainkannya.

Artikel Berkaitan