Nostalgia! 6 Permainan Legenda Ini Diadaptasi Untuk Android

Dengan telefon pintar dan tablet, permainan klasik yang tidak begitu baik dari segi grafik kini dikemas kini menjadi permainan yang sangat menakjubkan!

Dengan telefon pintar dan tablet, permainan klasik yang tidak begitu baik dari segi grafik kini dikemas kini menjadi permainan yang sangat menakjubkan!

Sekiranya anda masih ingat permainan Nintendo dan SEGA mungkin anda akan kagum setelah membaca artikel ini. baik kali ini saya akan membincangkan mengenai beberapa permainan klasik paling hebat pada masa lalu yang kini ada di Android.

BACA JUGA
  • 8 Permainan Pengembaraan Android PPSSPP dengan Gameplay dan Grafik Terbaik
  • Mengapa Playstation 4 (PS4) belum dapat bermain cetak rompak? Inilah sebabnya
  • Seru Abis! Cara Bermain Permainan PS2 di PC / Laptop Tanpa Kelewatan

Nostalgia! 6 Permainan Legenda Ini Diadaptasi Untuk Android

1. TETRIS Blitz NA

Permainan ini adalah salah satu permainan dengan ciri-ciri yang paling menarik dan menakjubkan kerana di sini anda kemudian akan mengatur garis yang akan menghasilkan titik, di sini juga hadir dengan cabaran dan tahap kerana semakin tinggi tahap semakin tinggi titik + bonus kamu ada.

2. PAC-MAN

PAC-MAN adalah permainan arcade retro, di sini anda boleh bergabung dengan berjuta-juta peminat permainan ini di seluruh dunia dan bersaing menggunakan mod Tournament, PAC-MAN kini tersedia PERCUMA untuk dimainkan!

3. Cabaran Tenis Virtua

Permainan popular ini dibuat oleh Sega, di kalangan remaja dan kanak-kanak untuk mengisi hari-hari jenuh permainan yang sangat menarik ini dengan gambar HD dan misi untuk menang. Permainan ini adalah salah satu francais permainan tenis terkemuka di dunia.

4. Sonic The Landak 2

Salah satu permainan pengembaraan yang paling popular di seluruh dunia, permainan Sonic the Hedgehog ini sangat mengagumkan kerana mempunyai paparan grafik dan audio yang sangat bagus yang menyokong permainan ini, permainan ini juga dilengkapi dengan kandungan-kandungan baru yang membuat anda merasa di rumah ketika anda memainkannya.

5. DuckTales: Scrooge s Loot

Di sini anda ditugaskan untuk mencari lima Khazanah legenda yang ada di beberapa tempat iaitu Himalaya, Amazon, Transylvania, Afrika. Tetapi di sini anda juga harus berhati-hati kerana ada penyihir jahat yang bersedia menghalang misi anda untuk mencari harta karun ini.

6. FANTASI AKHIR V

Game dikembangkan dan dihasilkan oleh Square Co., pada tahun 1992 dan awalnya dilancarkan untuk Nintendo Super Famicom . Permainan RPG yang mempunyai nama Final Fantasy V memang sangat popular, di sini anda boleh memilih watak dan tajuk yang sesuai untuk anda mainkan dengan model watak 2D.

Artikel Berkaitan