100% KERJA dan Percuma! 2 Cara Mendapatkan Banyak Pengikut Instagram Tanpa Bot

Ada cara untuk mempunyai banyak pengikut tanpa menghabiskan banyak wang. Jangan percaya? Segera rujuk secara lengkap.

Secara umum, bagi pengguna Instagram , tujuan mereka adalah menggunakan aplikasi ini sebagai tempat untuk berkongsi koleksi video dan foto menarik mereka di akaun Instagram mereka. Pasti selepas itu mereka ingin menjadi terkenal di Instagram dengan mempunyai banyak pengikut.

Mereka bahkan sanggup menghabiskan banyak wang untuk mendapatkan banyak pengikut dari pengguna Instagram yang lain. Sebenarnya, masih ada cara mereka dapat memiliki banyak pengikut tanpa mengeluarkan banyak wang, bahkan kaedah ini bukan bot . Pengikutnya adalah pengguna akaun Instagram yang tulen. Jangan percaya? Segera rujuk secara lengkap.

BACA JUGA
  • Berapa Banyak Masa yang Dihabiskan Oleh Pengguna Instagram Setiap Hari?
  • Cara menyembunyikan gambar 'Tacky' di Instagram tanpa menghapusnya
  • Cara mudah untuk memuat turun semua video gambar di Instagram sekaligus

100% KERJA dan Percuma! 2 Cara Mendapatkan Banyak Pengikut Instagram Tanpa Bot

1. Ikuti Akaun Orang Lain dan Minta Ikut Kembali

Cara pertama ialah anda dapat memperoleh banyak pengikut dengan melakukan perkara-perkara seperti yang dilakukan oleh banyak orang, iaitu mengikuti akaun orang lain dan memberi mesej kepada mereka untuk segera mengikutinya .

Dengan cara itu anda akan mendapat banyak pengikut secara timbal balik. Untuk mengatasi jumlah pengikut yang terlalu banyak, anda boleh berhenti mengikuti apabila pengikut anda meningkat.

2. Menggunakan AddMeNow.net

Cara kedua adalah dengan menggunakan laman web peningkatan pengikut, iaitu AddMeNow.net. Dengan laman web ini, anda boleh terus mendapatkan pengikut tanpa perlu risau tentang risiko tertentu. Kerana, laman web ini 100% bersih dari kejahatan dan pengikutnya serta pengguna akaun lain dan bukan bot . Cara menggunakannya sangat mudah:

  • Buka laman web, AddMeNow.net
  • Klik pada perkataan "Dapatkan Pengikut Percuma" dengan warna biru.
  • Selepas itu, sila log masuk dengan akaun Instagram anda. Walau bagaimanapun, anda tidak perlu menulis kata laluan asal , tetapi anda boleh menulis kata laluan yang salah dan akaun anda akan tetap mendapat pengikut.
  • Periksa Captha di bawahnya.
  • Tekan log masuk dengan Instagram.

Dan, akhirnya anda akan melihat dalam beberapa minit pengikut akaun Instagram anda akan bertambah. Dan jika anda ingin menambahkan lebih banyak pengikut, anda boleh mengulangi cara Jaka yang disebutkan sebelumnya.

Baiklah, berikut adalah beberapa petua untuk menambahkan pengikut Instagram anda dengan cara "bersih" tanpa bot . Semoga ia dapat bermanfaat untuk anda semua!

Artikel Berkaitan