5 Permainan Superhero Marvel Terbaik di Android, Tanpa Pemasangan Nyesel!

untuk anda peminat wira-wira Marvel dan ingin mengumpulkan pasukan Avengers untuk menyelamatkan planet ini. Jaka menyajikan pilihan permainan superhero dari Marvel Comics terbaik di Android

Semua orang mahu menjadi superhero, jika itu tidak bermakna mungkin anda ingin menjadi penjahat super. Mengaku sahaja? Sebelum ini Jaka telah membuat permainan Batman dan Superman terbaik di Android untuk peminat DC Comics.

Baik untuk anda peminat pahlawan super Marvel dan ingin mengumpulkan pasukan Avengers untuk menyelamatkan planet ini. Jaka mempersembahkan pilihan permainan superhero dari Komik Marvel terbaik di Android dan iOS yang tidak boleh anda lewatkan.

Selain Avengers, Marvel sebenarnya mempunyai satu lagi pasukan juara yang tidak kurang menariknya, iaitu Defenders. Sekiranya Avengers dipenuhi dengan Iron Man, Thor, Hulk, dan Captain America, maka Defenders dipenuhi dengan Luke Cage, DareDevil, Jessica Jones, dan Iron Fist. Seterusnya adalah permainan.

BACA JUGA
  • 12 Fakta Mengejutkan Mengenai Komik Marvel
  • Buktikan! Sekiranya anda seorang slanga sejati, teka nama sebenar superhero berikut
  • 12 Superhero Paling Tidak Berguna, Unik, dan Jahat Pernah

Permainan Android Marvel Superhero

1. Pertarungan Masa Depan MARVEL

Permainan ini mengumpulkan pahlawan super terhebat dari Marvel Universe untuk melakukan pertempuran epik yang menentukan nasib umat manusia. Dalam Marvel Future Fight anda bermain sebagai satu pasukan, di mana watak-watak ini dapat diubah sesuka hati semasa permainan.

Buat pasukan anda dari Avengers seperti Hulk, Spider-Man, Iron Man, Captain America, dan pahlawan Marvel terkenal lain seperti Luke Cage dan Daredevil.

RPG Games Netmarble Games DOWNLOAD

Gami ini mempunyai konsep yang disebut crawler dungeon. Anda boleh menggunakan butang maya yang muncul di layar sebagai watak kawalan. Menariknya anda akan terlibat dalam kisah asal oleh penulis terkenal Peter David dan menguji kemampuan anda melawan pemain lain dalam pertempuran 3v3.

Terdapat mod pemain tunggal, lengkap dengan pertempuran berdasarkan langkah demi langkah untuk membuka kandungan eksklusif, kostum dan hadiah baru. Anda juga boleh menghubungi rakan anda melalui Sistem Ally untuk meminta bantuan dan menuntut kemenangan sebagai satu pasukan. Selain serangan normal, pahlawan Marvel juga dapat menggunakan kemahiran yang dapat dikeluarkan setiap 30 saat.

2. Peraduan MARVEL Juara

MARVEL Contest of Champions adalah permainan genre pertempuran yang membolehkan anda bermain juara superhero kegemaran anda. Bermula dari Spider-Man, Iron Man, Wolverine, Thanos, Kang the Conqueror, dan superhero Marvel yang lain.

Tugas anda adalah untuk membina pakatan terkuat, mengembangkan strategi, dan bertempur untuk mencapai puncak Perikatan Perikatan dan mengambil Alliance Quest Series untuk mendapatkan hadiah eksklusif.

Arcade Games Marvel Contest of Champions DOWNLOAD

Marvel Contest of Champions juga menampilkan pertarungan satu lawan satu dengan sistem pengumpulan kad. Anda hanya mengetuk atau meleret untuk mengalahkan lawan.

LIHAT ARTIKEL

3. Akademi Avengers MARVEL

Dalam permainan MARVEL Avengers Academy ini, anda akan diminta untuk mengembangkan sekolah untuk superhero dari pasukan Avengers seperti ejen Captain America, Hulk, Thor, Iron Man, Shield. Tidak ketinggalan juga beberapa tokoh antagonis seperti Loki dan anggota organisasi Hydra.

TinyCo Adventure Games DOWNLOAD

Selain membina sekolah, anda juga harus mendidik superhero untuk lulus dan layak menjadi pahlawan. Anda juga harus mengembangkan pelbagai kemudahan di mana watak-watak itu akan berinteraksi dengan watak lain seperti asrama, bilik darjah, makmal, bangunan sukan, dan lain-lain.

4. LEGO Marvel Super Heroes

Khusus untuk anda yang gemar permainan Lego, permainan yang satu ini pasti menarik untuk dicuba. Ya, LEGO Marvel Super Heroes menghadirkan watak wira Marvel Comics, seperti Hulk, Spiderman, Iron Man, Captain America, Thor, dan watak-watak superhero Marvel lain dalam bentuk Lego.

Permainan ini menggabungkan aksi dan pengembaraan dari pahlawan super, serta intipati humor dan teka-teki khas permainan Lego. Anda boleh menikmati jalan cerita asal, di mana Nick Fury memanggil Iron Man, Hulk, Thor, Spider-Man, Wolverine, dan pahlawan super lain untuk menyelamatkan bumi dari ancaman.

Terdapat lebih daripada 91 watak yang boleh anda mainkan dari Marvel Universe dan akan terus meningkat seiring dengan peningkatan tahap anda. Anda harus menyelesaikan 45 misi penuh aksi, melawan pertempuran penjahat super dengan kemampuan hebat seperti terbang, kuasa besar dan tidak kelihatan.

5. Campurkan + Smash: Marvel Mashers

Seperti namanya, dalam permainan ini anda boleh mencampurkan dan menghancurkan superhero Marvel kegemaran anda. Contohnya, kepala Iron Man, badan Hulk, tangan Spider-Man, dan kaki Groot. Hasilnya, ternyata memang sangat pelik tetapi aloi ini menjadikannya lebih kuat.

Ya, anda boleh menggabungkan sebanyak 20 penampilan, kekuatan, dan kemampuan superhero Marvel untuk melawan penjahat super yang juga bercampur seperti Green Goblin, Loki, Doc Ock, Ultron, dan Rhino.

Itulah 5 permainan superhero Marvel terbaik di Android. Melalui permainan, anda boleh menjadi watak apa sahaja yang anda mahukan, termasuk pahlawan super atau penjahat super. Apa pendapat anda?

Baca juga artikel mengenai permainan atau tulisan lain dari Lukman Azis .

Artikel Berkaitan