Cara Mudah Memainkan Muzik Serentak di Banyak Telefon Pintar

adakah seronok jika anda dapat memainkan muzik di banyak telefon pintar pada masa yang sama? Kerana anda akan mendapat suara yang kuat. Ini adalah cara memainkan muzik di banyak telefon pintar secara serentak.

Muzik adalah bahasa sejagat yang digunakan untuk menyatakan emosi seseorang. Tanpa muzik, bolehkah anda bayangkan kesepian dunia ini? Mengingat betapa pentingnya peranan muzik dalam kehidupan, tidak hairanlah bahawa banyak orang berbakat dalam muzik mendapat ijazah yang lebih tinggi dalam masyarakat.

Nah, bagi anda peminat muzik, pasti anda ingin menikmati muzik kapan saja dan di mana sahaja tanpa dibatasi oleh kemudahan? Jaka adalah cara yang menyeronokkan untuk memainkan muzik secara serentak di banyak telefon pintar .

BACA JUGA
  • Cara Meretas Fon Kepala Jadi Suara Lebih Ringan Tanpa Akar
  • Aplikasi Pembesar Suara, Jadikan Pembesar Suara Telefon Bimbit Anda
  • Jadikan Pembesar Suara Lalai Bimbit Anda Bunyi Tidak Berkurang Tanpa Modal

Kelebihan Memainkan Muzik Serentak

Mengetahui cara tidak akan berguna sekiranya anda tidak mengetahui fungsinya. Kelebihannya jika anda dapat memainkan muzik secara serentak di banyak telefon pintar adalah anda tidak memerlukan pembesar suara tambahan.

Sekiranya anda berada di keramaian, misalnya suasana pesta tetapi elektriknya habis atau tidak ada pembesar suara, anda boleh memainkan muzik secara serentak sehingga suaranya dapat didengar dengan kuat. Bayangkan apa yang akan berlaku sekiranya satu muzik dimainkan pada 10 telefon pintar pada satu masa? Ia dapat didengar di setiap sudut dan suaranya lebih kuat, bukan?

Bolehkah anda bermain muzik secara serentak di banyak telefon pintar? Sekiranya anda melakukannya secara manual, ia akan menjadi rumit, kerana rakan kita juga mesti mempunyai lagu yang sama. Selain menekan butang main juga mesti bersama. Tetapi tidak akan menjadi rumit jika anda menggunakan aplikasi AmpMe .

Aplikasi Video & Audio Amp Me inc DOWNLOAD

Dengan AmpMe, anda boleh memainkan muzik secara serentak di banyak telefon pintar. Tidak hanya dengan peranti Android, tetapi juga dari perangkat iOS. Oleh itu, mari pasang AmpMe pada semua peranti telefon pintar rakan anda!

  • Selepas AmpMe dipasang, buka aplikasi. Kemudian klik Mengadakan Pesta . Bahagian ini harus dilakukan oleh seseorang yang mempunyai koleksi lagu-lagu menarik dan lengkap.
  • Pada telefon pintar yang menjadi Host, sila mainkan satu lagu. Lagu yang anda mainkan dapat dari koleksi di galeri, atau menggunakan senarai main di Souncloud.
MUAT TURUN Aplikasi Video & Audio SoundCloud
  • Kemudian pada telefon pintar lain, sila buka AmpMe. Sekiranya dikesan, secara automatik ia akan disambungkan secara langsung ke telefon pintar yang merupakan Host. Dan lagu akan dimainkan secara automatik secara serentak.
  • Berikut adalah paparan ketika memainkan muzik secara serentak menggunakan AmpMe. Dari hanya 3 telefon pintar, output suaranya cukup pantas. Bayangkan jika ada 10 telefon pintar!
  • Sekiranya anda ingin mengakhiri sesi pesta dengan AmpMe, Tuan Rumah boleh mengadakan Majlis Pesta Akhir . Atau pihak lain yang turut serta dapat memeriahkan Leave Party .

Bukankah senang bermain muzik bersama di banyak telefon pintar ini? Dengan menggunakan AmpMe, anda tidak perlu lagi bergantung pada pembesar suara tambahan untuk mendapatkan muzik yang lebih kuat. Anda juga boleh menyebarkan lokasi antara telefon pintar untuk menjadikannya lebih menarik semasa bermain muzik.

Semoga berjaya!

Artikel Berkaitan