6 Permainan Balapan Menarik yang boleh Dimainkan Secara Dalam Talian atau Luar Talian di Android

Nah, 6 permainan yang akan dibincangkan oleh Jaka di bawah. Selain menyeronokkan, anda juga boleh memilih sama ada anda mahu memainkannya dalam talian atau luar talian. Lihat ulasan berikut.

Permainan perlumbaan atau perlumbaan seolah-olah memberi alternatif lain bagi pencinta perlumbaan untuk melakukan aksi lumba dengan pelbagai pilihan kenderaan tanpa harus membahayakan sesiapa pun. Memandu dengan kelajuan penuh, mengatasi, dan mengalahkan lawan dengan arena trek yang bervariasi menjadikan kebanyakan pemain menikmati genre permainan ini .

Berbagai pilihan permainan lumba siap memanjakan peminat yang ingin merasakan kegembiraan berlumba hanya dengan telefon pintar. Seperti 6 permainan yang akan dibincangkan Jaka di bawah. Selain menyeronokkan, anda juga boleh memilih sama ada anda mahu memainkannya dalam talian atau luar talian. Lihat ulasan berikut.

BACA JUGA
  • 5 Wira Mage ini Pasti dapat Membuat Anda Bangkit untuk Menduduki Peringkat Legenda dengan Mudah
  • 5 Item Ini Boleh Membuat Anda Naik Lebih Cepat dalam Mobile Legends
  • 5 Wira Solo yang Sesuai Dimainkan untuk Naik ke Legenda Bergerak Mythic

6 Permainan Balapan Menarik yang Boleh Dimainkan Secara Dalam Talian atau Luar Talian di Android

1. Perlumbaan Sebenar 3

Siri ketiga Real Racing , yang dirilis pada Februari 2013 , menawarkan sensasi perlumbaan yang menarik untuk pemain dengan pelbagai aksi yang menarik. Terdapat banyak pilihan kereta terbaik untuk anda gunakan di lumba lumba dengan permainan yang menarik dan sistem kawalan yang sempurna.

Grafik yang menakjubkan membolehkan anda melihat kereta yang akan anda gunakan dengan terperinci , serta lokasi yang digunakan untuk perlumbaan. Perlumbaan dalam talian dan luar talian yang boleh anda lakukan dengan bebas dalam Real Racing 3 .

2. Asphalt Xtreme: Rally Racing

Permainan perlumbaan yang satu ini akan menguji seberapa baik naluri dan kebolehan anda mengawal kereta di litar lumba. Terdapat beberapa jenis kenderaan off-road yang akan memberikan sensasi memandu dengan permainan yang unik. Anda boleh berlumba di luar talian tanpa menyambung ke internet. Walau bagaimanapun, jika anda ingin mendapatkan kemahiran perlumbaan anda dengan pesaing dari pelbagai bahagian dunia, anda boleh menggunakan mod dalam talian dan bersaing dalam permainan berbilang masa nyata .

3. Alphalt 8: Tulang Udara

Asphalt 8: Airbone adalah permainan lumba yang cukup berat untuk dimainkan di Android, tetapi setara dengan kualiti dan kesenangan yang akan diperoleh pemain ketika memainkannya. Asphalt 8: Airbone menyediakan lebih daripada 40 kereta untuk anda pilih dari jenama terkenal seperti Ferrari hingga Lamborghini .

Anda juga boleh melakukan lompatan berkelajuan tinggi dengan kelajuan penuh di trek perlumbaan yang berlaku di pelbagai negara. Boleh dimainkan dalam talian atau luar talian, Alphalt 8: Airbone dijamin membuat anda merasakan sensasi perlumbaan sebenar.

4. GT Racing 2: The Real Car Exp

Terdapat lebih daripada 60 kenderaan dengan pelbagai jenama terkenal yang akan menyambut anda dalam permainan perlumbaan ini. Anda boleh mempraktikkan kemahiran perlumbaan anda dengan bertembung di luar talian sebelum mencabar pemain dari seluruh dunia dalam mod berbilang pemain dalam talian. Terdapat begitu banyak aksi perlumbaan yang boleh anda lakukan untuk menunjukkan bagaimana anda dapat mengawal permainan dengan permainan yang sangat menarik ini.

5. Lumba Basikal 2

Sekiranya anda bosan dengan perlumbaan kereta dan ingin mencuba perlumbaan motor, maka anda boleh mencuba permainan Android ini. Bike Racing 2 memberikan sensasi perlumbaan motosikal dengan grafik licin dan pilihan basikal kotoran yang menarik . Anda boleh bermain di luar talian dan dalam talian dengan pemain lain untuk menguji adrenalin dengan pelbagai halangan yang akan anda hadapi semasa perlumbaan.

6. Super Bike Racer

Satu lagi permainan lumba motor yang sangat menarik dan ketagihan. Super Bike Racer mempunyai rupa 3D yang menjadikan visualisasi cukup realistik. Kawalan permainan yang mudah dikuasai serta permainan yang unik menjadikan permainan ini begitu menghiburkan.

Selain itu, anda juga akan dilayan dengan pemandangan yang indah semasa perlumbaan. Lokasi yang digunakan untuk berlumba cukup untuk membuat anda merasa tercabar . Yang menarik ialah anda bebas membuat keputusan sama ada anda mahu bermain dalam talian atau luar talian.

Nah, itu dia 6 permainan perlumbaan menarik yang boleh anda mainkan dalam talian dan luar talian di Android . Bagi anda peminat permainan lumba, muat turun permainan sekarang, mari kita pergi!

Artikel Berkaitan