Tonton Filem Misi: Mustahil - Kejatuhan (2018) | Usaha Mencegah Perang Nuklear!

Ingin menonton filem Mission: Impossible - Fallout? Anda boleh menontonnya secara percuma di sini, anda tahu! (Filem penuh)

Kejayaan menarik perhatian pengkritik melalui tindakan heroik para pemainnya, Mission: Impossible - Fallout menjadi salah satu filem Hollywood yang mendapat penilaian tinggi di laman web Rotten Tomatoes.

Oleh itu, tidak menghairankan bahawa sekuel ke-6 siri francais Mission: Impossible dinilai sebagai calon filem aksi Hollywood terbaik sepanjang masa oleh beberapa pemerhati profesional.

Lalu, apa tindakan Tom Cruise dan rakan-rakannya dalam filem ini? Mari, saksikan sinopsis filem Mission: Impossible - Fallout di bawah!

 • Filem Misi Fakta Menarik: Mustahil - Kejatuhan
 • Tonton Filem Misi: Mustahil - Kejatuhan (2018)
 • Sinopsis Filem Misi: Mustahil - Kejatuhan

  Filem Mission: Impossible - Fallout mengisahkan perjalanan Ethan Hunt (Tom Cruise) yang kembali untuk menghadapi masalah yang melibatkan masa lalunya sebagai anggota pasukan Impossible Mission Force (IMF).

  Ethan diminta untuk menyelesaikan misi yang berkaitan dengan perjuangan untuk objek yang mampu menyebabkan perang nuklear di tiga tempat suci di dunia.

  Dia mesti berlumba dengan masa untuk dapat menyelesaikan misi penyelamat dunia dan juga menghadapi rintangan dari pembunuh dan bekas rakan sekerja yang ingin dia gagal.

  Belum lagi misi ini melibatkan CIA dan campur tangan ejen bernama August Walker (Henry Cavill) kerana kesetiaan Ethan yang mula dipersoalkan.

  Nasib baik dalam menjalankan misi ini Ethan tidak sendirian, dia dibantu oleh rakan-rakannya iaitu Benji Dunn (Simon Pegg) , Adan Luther Stickell (Ving Rhames) , dan Ilsa Faust (Rebecca Ferguson) .

  Lalu, dapatkah Ethan menyelesaikan misinya untuk mencegah perang nuklear yang mengancam dunia?

  Filem Misi Fakta Menarik: Mustahil - Kejatuhan

  Kejayaan menyajikan jalan cerita yang menarik dan juga adegan yang membuat jantung berdegup kencang, filem Mission: Impossible - Fallout sebenarnya menyimpan fakta menarik di sebalik proses pengeluaran yang anda tahu.

  Ingin tahu? Di sini Jaka telah meringkaskan beberapa fakta menarik mengenai filem Mission: Impossible - Fallout.

  • Pengumuman pengumuman Mission: Impossible - Fallout nampaknya disampaikan oleh studio beberapa hari sebelum penayangan Mission: Impossible - Rogue Nation.

  • Filem ini menjadi filem aksi terpanjang dalam francais Mission: Impossible dengan durasi 2 jam 27 minit.

  • Telah lama terlibat dalam misi: Franchise Impossible sejak sekuel ke-4, Jeremy Renner, yang memerankan William Brand, enggan menawarkan diri untuk bermain dalam filem itu kerana dia terlibat dalam penggambaran filem Avengers.

  • Henry Civil yang pernah bermain dalam filem Superman mendedahkan bahawa adegan berbahaya yang dia lakukan dalam filem ini lebih ekstrem daripada filem superhero.

  • Tom Cruise mesti berlatih selama 1 tahun untuk melakukan aksi aksi yang dikenali sebagai HALO (High Altitude Low Opening) dalam filem ini.

  Tonton Filem Misi: Mustahil - Kejatuhan (2018)

  MaklumatMisi: Mustahil - Kejatuhan
  Ulasan (Bilangan pengulas) 7.8 (251.173)
  Jangka masa 2 jam 27 minit
  Genre Tindakan


  Ngeri

  Tarikh Tayangan 27 Julai 2018
  Pengarah Christopher McQuarrie
  Pemain Tom cruise


  Ving Rhames

  Nah, bagi anda yang ingin tahu kisah penuh filem ini, anda boleh menonton filem percuma Mission: Impossible - Fallout di bawah, geng. Lihatlah!

  >>> Tonton Filem Misi: Mustahil - Kejatuhan (2018) <<<

  Itu adalah sinopsis dan beberapa fakta menarik mengenai filem Mission: Impossible - Fallout, yang dibintangi oleh pelakon terkenal Tom Cruise, kumpulan itu.

  Apa lagi filem menarik yang anda mahu tonton? Tulis jawapannya di bahagian komen di bawah, ya!

  Baca juga artikel mengenai Menonton Filem atau artikel menarik lain dari Shelda Audita .

  Artikel Berkaitan