7 Permainan Android Offline Naruto Percuma dan Terbaik pada tahun 2019, Rasa Seperti Ninja Sebenar!

Ingin mencari permainan Naruto yang boleh dimuat turun di luar talian secara percuma untuk telefon Android anda? Di sini, Jaka mempunyai beberapa cadangan yang boleh anda rujuk di bawah!

Adakah anda suka menonton anime genre aksi? Sekiranya demikian, anda mesti biasa dengan watak yang mempunyai kekuatan super.

Oleh kerana kita tidak dapat menirunya di dunia nyata, kita biasanya akan memasukkannya ke dalam permainan video, misalnya seperti watak-watak dalam anime Naruto.

Siri anime mengenai dunia ninja ini mempunyai banyak tajuk yang boleh dimainkan. Kali ini, Jaka akan memberi anda beberapa cadangan mengenai permainan Naruto luar talian yang boleh anda mainkan di telefon Android anda.

 • Naruto Shippuden - Pahlawan Ninja Terbaik 3
 • Naruto Shippuden - Legends - Akatsuki Rising
 • Teka Kuiz Karakter Naruto
 • Ninja Return: Kemahiran Utama
 • Juara Anime Terunggul
 • Stickman Ninja 2
 • Permainan Naruto yang Disarankan Android Luar Biasa & Terbaik 2019

  Sebenarnya ada beberapa permainan Naruto rasmi yang boleh anda mainkan di telefon Android. Contohnya ialah Naruto X Boruto Ninja Voltage dan Ultimate Ninja Blazing .

  Malangnya, permainan ini mesti dimainkan dengan sambungan internet supaya anda tidak dapat memainkannya di luar talian. Tetapi tenang, terdapat beberapa cadangan untuk permainan Naruto luar talian yang boleh anda mainkan.

  Salah satu penyelesaian yang boleh anda mainkan permainan Naruto di luar talian di telefon Android adalah dengan menggunakan emulator PPSSPP, geng.

  Bagi anda yang tidak tahu menggunakan PPSSPP, klik artikel di bawah!

  LIHAT ARTIKEL

  Tanpa memerlukan pemanjangan lebih lanjut, berikut adalah senarai permainan Naruto luar talian yang boleh anda mainkan pada peranti Android anda. Ayuh, lihat lagi!

  1. Naruto Shippuden: Impak Ninja Muktamad

  Sumber foto: Permainan RNB

  Seperti yang anda ketahui, terdapat banyak permainan Naruto PPSSPP yang boleh anda mainkan secara percuma dan mudah. Contohnya ialah Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Impact .

  Permainan PSP yang satu ini dijamin sangat mengasyikkan kerana kita akan melakukan pertempuran Dynasty Warriors ala perang geng. Sekiranya anda mempunyai masalah, permainan ini boleh menjadi jalan keluar yang tepat.

  Kisah yang diambil untuk permainan ini adalah misi penyelamatan Kazekage sehingga Pertemuan Lima Kage yang memulakan Perang Dunia Ninja Keempat.

  Anda boleh mengawal lebih daripada 50 watak yang berbeza dalam permainan ini, termasuk Hachibi dan Gamabunta.

  Muat turun di sini: Naruto Shippuden: Impak Ninja Ultimate melalui Coolrom

  2. Naruto Shippuden - Pahlawan Ninja Terbaik 3

  Sumber foto: YouTube

  Permainan Naruto PPSSPP seterusnya adalah Naruto Shippuden - Ultimate Ninja Heroes 3 . Sekiranya anda mencari permainan pertempuran gaya anime, jelas permainan yang satu ini sesuai untuk anda.

  Permainan ini telah dilengkapi dengan 50 watak dari anime Naruto lengkap dengan kemampuan masing-masing. Beberapa watak bahkan boleh mengeluarkan serangan gabungan yang kuat.

  Sebagai tambahan kepada kisah utama yang mengikuti aliran anime, ada cerita tambahan di mana Naruto mesti menghentikan inti Konoha dari bernama Shinga. Dia ingin mengumpulkan chakra dari seluruh dunia dan memusnahkannya.

  Muat turun di sini: Naruto Shippuden - Ultimate Ninja Heroes 3

  3. Naruto Shippuden - Legends - Akatsuki Rising

  Sumber foto: Dailymotion

  Sekiranya anda adalah jenis orang yang lebih suka organisasi Akatsuki daripada watak lain, lebih baik memainkan Naruto Shippuden - Legends - Akatsuki Rising yang ini.

  Melalui permainan pengembaraan ini, anda dapat memainkan pelbagai watak Akatsuki seperti Itachi Uchiha, Kisame Hoshigaki, Deidara, hingga Sasori.

  Cerita itu sendiri mengikuti aliran anime. Ada pengkritik yang berpendapat kisah permainan ini tidak berbeza dengan permainan Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 4.

  Muat turun di sini: Naruto Shippuden - Legends - Akatsuki Rising

  4. Teka Kuiz Karakter Naruto

  Mahukan permainan yang menguji pengetahuan anda tentang Naruto? Muat turun permainan satu ini Tebak Kuiz Karakter Naruto !

  Permainan teka-teki ini memang direka untuk peminat Naruto sejati. Banyak teka-teki dan trivia yang anda mesti dapat menjawab dengan betul.

  Satu ciri menarik ialah anda boleh meminta rakan anda untuk menjawab teka-teki yang membuat anda terperangkap dan tidak dapat meneruskan ke peringkat seterusnya.

  PerincianTeka Kuiz Karakter Naruto
  Pemaju CoolFunApps
  OS minimum Android 4.0 ke atas
  Saiz 24MB
  Muat turunnya 50,000 ke atas
  Genre Teka-teki
  Penarafan 3.7 / 5 (601)

  Muat turun di sini: Teka Kuiz Karakter Naruto melalui Play Store

  5. Ninja Return: Kemahiran Utama

  Suka permainan gaya retro? Cubalah permainan Ninja Return: Ultimate Skill ini . Anda boleh memilih hingga 40 watak ninja.

  Terdapat banyak mod permainan yang berbeza, termasuk latihan, bertahan hidup, dan mod lawan. Watak yang akan anda gunakan mempunyai banyak kebolehan yang disesuaikan dengan kisah asalnya.

  Selain grafik pixel-all, permainan ini juga mudah dikendalikan untuk membuat kombo mematikan untuk mengalahkan lawan.

  PerincianNinja Return: Kemahiran Utama
  Pemaju Dragon Nar ltd
  OS minimum Android 4.0 ke atas
  Saiz 81MB
  Muat turunnya 1,000,000 ke atas
  Genre Laga
  Penarafan 4.1 / 5 (22,068)

  Muat turun di sini: Ninja Return: Ultimate Skill melalui Play Store

  6. Juara Anime Terunggul

  Gaya retro yang sama, Ultimate Anime Champions juga membolehkan anda memindahkan watak yang kelihatan seperti Naruto.

  Tidak hanya menggunakan watak Naruto, permainan ini juga memungkinkan anda memainkan watak dari pelbagai anime.

  Dari One Piece hingga Dragon Ball, semua yang boleh anda gunakan. Anda akan mengawal watak anda dengan kawalan mudah untuk mengalahkan lawan.

  PerincianJuara Ultra Anime
  Pemaju Data permainan ninja 2018
  OS minimum Android 4.0 ke atas
  Saiz 97MB
  Muat turunnya 1,000,000 ke atas
  Genre Arked
  Penarafan 4.1 / 5 (44,328)

  Muat turun di sini: Ultimate Anime Champions melalui Play Store

  7. Stickman Ninja 2

  Ingin melakonkan watak Naruto dengan gaya stickman? Cubalah permainan Stickman Ninja 2 ini , dijamin akan menyeronokkan!

  Permainan ini mempunyai grafik 2D yang bagus dan sangat senang dimainkan. Adegan aksi, walaupun hanya dalam dua dimensi, kelihatan seperti anime asli.

  Anda akan menjalani pelbagai petualangan menarik dengan suara pertempuran yang sangat memuaskan. Lebih-lebih lagi, permainan ini agak ringan.

  PerincianStickman Ninja 2
  Pemaju NoGame Studio - NoLife
  OS minimum Android 4.0 ke atas
  Saiz 67MB
  Muat turunnya 100,000 ke atas
  Genre Laga
  Penarafan 3.8 / 5 (6,269)

  Muat turun di sini: Stickman Ninja 2 melalui Play Store

  Itulah beberapa permainan Naruto luar talian yang boleh disyorkan oleh Jaka untuk anda. Sekiranya pilihan di atas yang anda rasa masih kurang, cubalah permainan PSP dan bermain dengan emulator di telefon bimbit.

  Permainan Naruto mana yang menjadi kegemaran anda? Tulis di ruangan komen, ya!

  Baca juga artikel mengenai permainan atau artikel menarik lain dari Fanandi Ratriansyah .

  Artikel Berkaitan