7 Permainan Android SmackDown Terbaik 2018

Adakah saya seorang kekasih SmackDown tetapi belum bermain permainan ini? Berikut adalah cadangan Jaka untuk 7 permainan Android SmackDown terbaik pada tahun 2018.

Gusti digabungkan dengan hiburan atau lebih dikenali sebagai SmackDown adalah salah satu rancangan paling popular di dunia. Versi permainannya bagus di konsol, PC atau telefon bimbit / Android juga laris.

Kali ini, Jaka akan memberi anda cadangan untuk tujuh permainan Android SmackDown terbaik pada tahun 2018 untuk anda bermain John Cena , Rey Mysterio atau watak kegemaran anda yang lain.

BACA JUGA
  • 7 Permainan Gusti Terbaik di Android 2017
  • 5 Permainan Gusti Terbaik untuk Android dan PC 2017
  • 5 Permainan Pertempuran Menarik dengan Tokoh dan Latar Belakang Indonesia yang Hebat

7 Permainan Android SmackDown Terbaik 2018

SmackDown sendiri sebenarnya adalah salah satu bahagian atau program yang dibuat oleh World Wrestling Entertainment (WWE) . Membawa gabungan sukan dan hiburan profesional, SmackDown lebih popular jika dibandingkan dengan gusti konvensional.

Produktiviti Apl WWE DOWNLOAD

Tidak hanya untuk pertunjukan permainan, permainan SmackDown juga banyak diminati oleh para pemain dari berbagai jenis perangkat. Bagi anda pengguna Android, berikut adalah tujuh permainan SmackDown terbaik pada tahun 2018 yang boleh anda mainkan di telefon pintar atau peranti Android anda.

1. WWE Mayhem

Merupakan salah satu permainan WWE yang paling popular. Ini dibuktikan dengan kemasukan permainan ini dalam salah satu barisan alias Editor's Choice's Choice di Google Play Store. WWE Mayhem juga mendapat penilaian tertinggi jika dibandingkan dengan permainan SmackDown yang lain, iaitu 4.5.

Anda boleh mengumpulkan superstar WWE yang anda mahukan dan mewujudkan pasukan impian dalam permainan ini yang dibuat oleh Reliance Big Entertainment . Dengan bermain pasukan tag atau bertarung dengan gelaran juara WWE, anda boleh memilih banyak acara lain yang juga ada di dunia nyata seperti Royal Rumble, Hell in a Cell atau Wrestlemania .

Muat turun: WWE Mayhem

2. WWE Immortals

Ingin merasakan sensasi bermain SmackDown yang lain? Maka anda mesti benar-benar mencuba permainan WWE Immortals ini . Seperti yang anda lihat di sampulnya, permainan ini menampilkan superstar WWE yang belum pernah anda lihat sebelumnya. Randy Orton, The Undertaker dan superstar lain akan dikemas seperti watak-watak pejuang gaya Mortal Kombat.

Arena dan gaya bertarungnya tidak ada di gelanggang SmackDown dan gaya bertarung dalam gusti profesional, tetapi dimodifikasi seperti permainan pertarungan seperti Street Fighter atau Tekken. Dia berseru, setiap superstar akan mempunyai supermove aka gaya utama untuk menyelesaikan darah lawan dan memenangi pertarungan.

Warner Bros. Arcade Games MUAT TURUN

3. WWE Champions - Permainan RPG Teka-teki Percuma

Sesuai dengan nama permainan, kali ini adalah permainan aksi RPG bertemakan SmackDown yang dapat anda pilih. Dalam permainan ini, anda tidak akan bertarung langsung tetapi anda hanya perlu mengatur teka-teki yang ada. Langkah anda kemudian akan menggerakkan superstar yang anda pilih untuk mengalahkan musuh.

Dengan konsep yang berbeza, permainan yang dibuat oleh Scopely ini berjaya menjadi salah satu yang paling popular. Dibuktikan dengan jumlah pengguna Android yang telah memuat turun WWE Champions - Permainan Puzzle RPG Percuma mencecah lebih dari sepuluh juta. Peringkat yang diperoleh juga cukup tinggi, iaitu 4.3.

Muat turun: WWE Champions - Permainan RPG Teka-teki Percuma

4. Revolusi Gulat 3D

Wrestling Revolution 3D dibuat dengan konsep yang sama persis seperti di WWE. Anda boleh bermain pertempuran satu perlawanan atau mengambil bahagian dalam pelbagai acara seperti Tag Team Championship, Royal Rumble to Cage Mode mengikut keinginan anda.

Walaupun dari segi grafiknya tidak semewah permainan sebelumnya, permainan yang dibuat oleh MDickie ini juga cukup popular kerana telah dimuat turun lebih dari lima puluh juta pengguna Android. Adakah anda salah seorang dari mereka?

Muat turun: Revolusi Gulat 3D

LIHAT ARTIKEL

5. WWE 2K

WWE 2K diiktiraf sebagai salah satu permainan Android SmackDown paling sahih dengan watak yang serupa dengan superstar WWE yang asal. Bukan hanya menggunakan watak yang ada, anda juga boleh mencipta watak superstar anda sendiri dalam permainan ini.

2K, Inc. sebagai pembangun yang membuat permainan ini juga menyediakan mod kerjaya yang membolehkan superstar anda memulakan karier dari debut untuk memenangi pelbagai gelaran dan memasuki barisan Hall of Fame.

Muat turun: WWE 2K

6. WWE Ketik Mania

Permainan dengan tajuk asal WWE Tap Mania: Get in the Ring di Idle Tapper ini juga membawa konsep yang sedikit berbeza daripada yang lain. Cara bermain lebih mudah dengan hanya mengetuk atau mengetuk seberapa banyak yang mungkin untuk mengawal superstar pilihan anda.

Walaupun ringkas, grafik yang dibuat oleh SEGA sebenarnya masih dalam kualiti terbaik. Sebenarnya, watak yang dibuat seperti watak dalam kartun menjadikan superstar WWE lebih lucu dan menyeronokkan untuk dimainkan. Berminat untuk menyertai lebih daripada satu juta pengguna Android yang sudah bermain permainan ini?

Muat turun: WWE Tap Mania

7. Gusti Superstar Terunggul

Yang terakhir adalah Ultimate Superstar Wrestling yang merupakan permainan yang dibuat oleh Open Sky Studio. Permainan ini menyediakan pelbagai mod yang sama persis dengan yang terdapat di WWE di dunia nyata. Anda boleh memainkan watak-watak terkini atau bahkan legenda WWE.

Walaupun sehingga artikel ini dibuat, permainan ini baru sahaja dimuat seratus ribu pengguna telefon pintar Android, permainan ini telah menjadi salah satu pilihan paling popular bagi anda yang sedang mencari permainan dengan tema SmackDown terbaik .

Muat turun: Wrestling Superstar Ultimate

Itulah cadangan tujuh permainan Android SmackDown terbaik untuk anda mainkan pada tahun 2018. Manakah antara tujuh permainan di atas yang anda mahu mainkan dahulu? Atau adakah anda mempunyai cadangan untuk permainan lain yang tidak kurang menarik daripada tujuh permainan di atas? Jangan ragu untuk menyatakan di ruangan komen.

Baca juga artikel mengenai Permainan atau artikel menarik lain dari Reynaldi Manasse .

Artikel Berkaitan