Bagaimana melihat Instagram secara peribadi tanpa diikuti, dijamin selamat!

Adakah anda mahukan bekas Instagram atau tarikh tetapi kunci anda dikunci? Psst, cuba lihat Instagram yang bersifat peribadi di bawah. Dijamin dapat melihat kandungannya!

Pada masa ini, terdapat pelbagai media sosial yang boleh anda gunakan, seperti Facebook dan Twitter. Tetapi, salah satu media sosial yang paling banyak digunakan adalah Instagram

Aplikasi ini mempunyai ciri untuk alias peribadi melindungi akaun. Sekiranya ciri ini diaktifkan, catatan di akaun tersebut hanya dapat dilihat oleh pengikutnya.

Oleh kerana ciri ini, mungkin anda menghadapi kesukaran ketika ingin melihat-lihat akaun gebetan peribadi. Anda juga tidak mahu mengikuti akaun.

Tetapi, tenang! Anda boleh menambahkan kata laluan terkunci tanpa mengikutnya dengan geng akaun anda. Akibatnya, dia tidak akan tahu jika anda sering mengintip IGnya.

Biar saya tidak ingin tahu, lihat saja tutorial cara melihat Instagram yang bersifat peribadi di bawah, geng!

 • Pinjam Akaun IG Lain
 • Cara melihat Instagram yang dikunci lain ...
 • Cara melihat Instagram yang terkunci

  Adakah anda ingin mengetahui bekas atau akaun peribadi anda? Sekiranya demikian, anda harus mencuba beberapa kaedah di bawah.

  Dengan melihat akaun Instagram peribadi , anda boleh melihat pelbagai catatan di dalamnya dengan bebas.

  Tidak perlu berlama-lama, ikuti setiap kaedah yang dijelaskan oleh Jaka di bawah!

  1. Buat Akaun Palsu

  Sekiranya anda benar-benar ingin melihat akaun profil Instagram yang terkunci, sama ada kekasih, bekas, atau bahkan teman lelaki bekas kekasih, anda boleh membuat akaun palsu .

  Akaun palsu adalah alternatif kepada IG orang lain yang dikunci ke akaun terkunci tanpa mengikuti akaun menggunakan akaun peribadi anda, geng.

  Dengan mencuba melihat foto Instagram orang yang bersifat peribadi tanpa mengikuti ini, anda boleh membebaskan sesiapa sahaja yang mahu dan pada bila-bila masa.

  Buat akaun palsu menggunakan nama dan foto lain yang tidak menggambarkan anda. Nama yang dipilih juga mestilah tidak pelik sehingga orang lain tidak curiga.

  2. Pinjam Akaun IG Lain

  Betul, ini adalah salah satu kaedah termudah berbanding di atas. Anda boleh meminjam telefon bimbit rakan untuk menjadi pengikut Instagram anda.

  Tetapi, akan lebih mudah jika anda meminjam telefon bimbit rakan yang telah mengikuti akaun IG sasaran anda, geng.

  Dengan cara ini, anda juga tidak perlu menggunakan akaun anda untuk mengikuti akaun yang ingin anda lihat. Sangat selamat, bukan?

  Selain selamat, cara ini untuk mengetahui foto Instagram mana yang terkunci juga dapat menjimatkan kuota anda. Tetapi sebelum mencuba kaedah ini, pastikan anda telah meminta kebenaran kepada rakan anda.

  Cara melihat Instagram yang dikunci lain ...

  3. Manfaatkan Laman PrivateInstaViewer.com

  Anda juga dapat melihat Instagram yang terkunci tanpa mengikuti laman web yang disebut PrivateInstaViewer.com .

  Kemudian, anda akan diminta memasukkan nama pengguna akaun yang ingin anda lihat. Selepas itu, anda dapat melihat jumlah catatan, pengikut, dan juga yang berikut.

  Tetapi, kaedahnya tidak semudah itu! Sebelum anda dapat melihat kandungan akaun, anda mesti mengisi beberapa soalan tinjauan terlebih dahulu, geng.

  Perkara yang dirisaukan Jaka ialah laman web ini akan meminta anda mengisi data privasi, seperti nama, nombor telefon bimbit, alamat rumah dan e-mel anda.

  4. Lawati Laman Web Installooker.com

  Cara melihat catatan Instagram yang terkunci tanpa mengikuti anda juga boleh lakukan di laman Installooker.com , geng.

  Laman web ini membolehkan anda melihat kandungan dan catatan di akaun Instagram yang terkunci. Malah, anda juga boleh memuat turun foto dan video Instagram di dalamnya.

  Untuk mengaksesnya, masukkan nama pengguna dari akaun IG yang terkunci. Pastikan anda menaipnya dengan betul supaya akaun yang anda rujuk dapat dijumpai dengan segera.

  Selanjutnya, seperti laman web sebelumnya, anda mesti mengisi tinjauan atau memuat turun aplikasi untuk meneruskan ke tahap pembongkaran akaun sasaran anda.

  5. Gunakan aplikasi Instagram +

  Sekiranya anda gagal melihat Instagram secara peribadi melalui laman web ini, anda boleh mencuba menggunakan aplikasi Instagram +

  Aplikasi MOD Instagram ini membolehkan anda melihat foto atau video dari akaun IG yang terkunci. Anda hanya perlu log masuk ke akaun Instagram anda melalui aplikasi ini.

  Selepas itu, anda boleh segera mencari akaun IG yang ingin anda lihat. Tada !! Anda boleh melihat semua catatan di dalamnya, geng!

  Malangnya, Instagram + tidak terdapat di Google Play Store. Tetapi, tenang sahaja! Anda boleh memuat turun Instagram + melalui pautan di bawah.

  MUAT TURUN Aplikasi Foto & Pengimejan

  Sekarang, itulah cara untuk melihat Instagram secara peribadi tanpa mengikuti akaun menggunakan akaun peribadi anda. Sangat mudah, bukan?

  Setelah berjaya melihat cara melihat akaun Instagram yang terkunci, anda boleh melihat semua catatan di dalamnya dengan bebas.

  Baca juga artikel mengenai Tech Hack atau artikel menarik lain dari Tia Reisha .

  Artikel Berkaitan