15 Aplikasi Alat Hack untuk Permainan dan Aplikasi Android 2018

Di sini Jaka memberikan ulasan mengenai beberapa aplikasi alat hack Android untuk permainan yang cukup popular di masyarakat ..

Alat Hack untuk aplikasi dan permainan Android telah banyak beredar di dunia maya. Dengan alat peretasan ini, anda boleh membuat permainan yang menarik dan bahkan membuat aplikasi yang dijalankan lebih menyeronokkan dan kurang membosankan daripada biasa.

Di sini JalanTikus mempunyai koleksi aplikasi _hack Tools_Android yang paling popular yang digunakan untuk memanipulasi data permainan atau aplikasi. Di sini Jaka memberikan ulasan tentang beberapa aplikasi alat hack Android untuk permainan yang cukup popular di masyarakat.

BACA JUGA
 • 7 Laman Pembelajaran Penggodaman Percuma
 • Cara Mencegah Peretas Mengintip Melalui Kamera Web Laptop Anda
 • 7 Cara Untuk Mengelak Daripada Peretasan Semasa Internet

Aplikasi Hack Alat Android Untuk Permainan

Aplikasi alat hack ini semestinya memerlukan akses root dalam penggunaannya. Sekiranya telefon pintar Android anda belum di-root, anda boleh menggunakan kaedah berikut:

 • Cara Mudah untuk Root Semua Jenis Android Tanpa PC dengan Framaroot
 • Cara Root Semua Jenis Android dengan Towelroot
 • Cara Mudah untuk Root Semua Jenis Android dengan KingoApp
 • Cara Mudah untuk Root Android Lollipop 5.1 Tanpa PC
 • Cari di Google dengan kata kunci: "Cara Root xxxx"

1. Permainan Peretas

Bagi mereka yang biasa dengan Cheat Engine, pastinya tidak terlalu sukar untuk menggunakan aplikasi ini. Game Hacker adalah versi Android Cheat Engine. Anda boleh mengimbas dan mengubah nilai hasil imbasan.

Apps Utilities SB Tools DOWNLOAD

2. Kebebasan

Google Play melaksanakan sistem Pembelian Dalam Aplikasi supaya transaksi dapat dilakukan dengan selamat. Namun, ada beberapa aplikasi yang masih mempunyai kelemahan dalam Pembelian Dalam Aplikasi miliknya. Kebebasan berjalan dengan memanfaatkan jurang dan membuat Pembelian Dalam Aplikasi tersedia untuk pembelian tanpa perlu menggunakan kad kredit.

Contoh Cara Menggunakan Kebebasan

 • Cara Mendapatkan Permata Percuma di Ninja Clumsy
 • Cara Mendapatkan Syiling atau Permata dalam Permainan Percuma tanpa Kad Kredit
 • Cheat Dragons: Rise of Berk Unlimited Runes
DOWNLOAD Aplikasi Kebebasan Produktiviti

3. Lucky Patcher

Menghadapi masalah dengan lesen pengesahan? Lucky Patcher adalah penyelesaian terbaik. Dengan Lucky Patcher, sistem pengesahan lesen dalam aplikasi diubah sehingga anda dapat menggunakan aplikasi tersebut tanpa gangguan pelesenan.

MUAT TURUN Aplikasi Lucky Patcher Utilities

4. xxzhushou

xxzhushou atau apk Cina adalah aplikasi Android yang berguna untuk menambahkan MOD ke beberapa permainan Android. Aplikasi ini berjalan dengan baik dan selalu dikemas kini mengikut versi permainan.

Contoh Cara Menggunakan xxzhushou

 • Mod SandBox di Pantai Boom
 • Bagaimana Mendapat Rampasan Besar dalam Clash of Clans
Alat Pembangun Aplikasi xxzhushou MUAT TURUN

5. Permainan Pembunuh

Tidak jauh berbeza dengan SB Game Hacker, Game Killer berguna untuk memanipulasi data permainan atau aplikasi Android.

Aplikasi Produktiviti ZNTX DOWNLOAD

6. Penjaga Permainan

Game Guardian juga merupakan versi Android Cheat Engine. Game Guardian digunakan untuk mengimbas data dari aplikasi dan mengubah nilainya.

Alat Pembangun Aplikasi Game Guardian DOWNLOAD

7. Permainan Xmodg

Tidak jauh berbeza dengan xxzhushou sebelumnya, perbezaannya ialah Xmodgames menggunakan bahasa Inggeris untuk antaramuka. Jadi, untuk pengguna baru tidak akan ada kesukaran untuk menggunakan Xmodgames ini. Untuk fungsinya, Xmodgames tetap sama dengan xxzhushou.

Contoh Cara Menggunakan Xmodgames

 • Cara menggunakan Xmodgames untuk versi terbaru Clash of Clans
 • Cara Simulasi Serangan pada Clash of Clans dengan Xmodgames
 • MOD Clash of Kings Terkini di Android dengan Xmodgames
 • Cheat Candy Crush Saga di Android dengan Xmodgames
 • dan banyak lagi
Produktiviti Aplikasi XModGames MUAT TURUN

8. DaxAttack

DaxAttack adalah aplikasi alat hack yang mempunyai fungsi yang sama dengan Cheat Engine. DaxAttack adalah alat yang jarang digunakan oleh orang. Jadi, DaxAttack masih tidak dikesan oleh banyak aplikasi atau permainan.

DOWNLOAD Aplikasi Produktiviti Pembangun Android

9. Hack Aplikasi Data

Hack App Data adalah aplikasi Android yang berguna untuk mengedit data yang tersimpan pada aplikasi dan permainan Android. Data yang telah disimpan anda boleh edit mengikut kehendak anda dengan aplikasi ini.

DOWNLOAD Aplikasi Produktiviti SteelWorks

10. Penyunting Hex

Hex Editor adalah aplikasi Android yang berguna untuk mengedit data dari aplikasi atau permainan dalam bentuk Hex.

DOWNLOAD Aplikasi Produktiviti GoAndroid

11. Menipu Droid

Cheat Droid adalah aplikasi alat hack Android yang dibuat oleh FLX Apps yang berfungsi untuk mengedit beberapa data permainan yang tersimpan dalam aplikasi atau permainan tertentu. Anda dapat melihat, mengedit atau menambah beberapa perkara dengan mudah. Sebelum menggunakan aplikasi alat hack Android Cheat Droid, pastikan anda telah meng-rooting telefon pintar Android anda. Produktiviti Aplikasi FLX DOWNLOAD

12. Op Aplikasi

App Ops adalah aplikasi Android yang dibuat oleh Droid Mate untuk menguruskan ciri-ciri setiap aplikasi. Dengan aplikasi App Ops, Anda dapat mengatur semua fitur yang dapat digunakan dalam aplikasi tertentu. Bagi anda pengguna Android Marshmallow, pastinya anda sudah biasa dengan ciri-ciri berikut. MUAT TURUN Aplikasi Produktiviti nowsky

13. CheatEngine

CheatEngine adalah salah satu aplikasi alat penggodam terbaik yang dapat digunakan pada Android. Aplikasi ini dapat melakukan imbasan dan mengubah nilai mengikut kehendak anda. Hampir semua fungsi Cheat Engine pada PC terdapat dalam Cheat Engine versi Android. Bagi anda yang ingin mencuba aplikasi alat hack Android Cheat Engine, anda boleh memuat turunnya di pautan di bawah. Alat Pembangun Aplikasi Cheat Engine DOWNLOAD

14. Slash Game Buster

Fungsi yang serupa dengan CheatEngine, aplikasi Slash Game Buster sesuai untuk anda yang ingin menukar data permainan secara langsung. Anda boleh menambah atau mengurangkan pelbagai data dengan mudah dan cepat. Jangan lupa root Android anda terlebih dahulu sebelum menggunakan aplikasi ini. Anda boleh memuat turun Slash Game Buster pada pautan di bawah.

MUAT TURUN Aplikasi Produktiviti Naga Hitam

15. Root Explorer

Root Explorer adalah sebuah aplikasi Android dicipta oleh JRummy Apps Inc . Dengan aplikasi ini, setiap pengguna dapat mengakses fail sistem dengan mudah. Pengguna dapat mengedit, menghapus dan menambahkan sistem fail di Android dengan cepat.

Alat Pembangun Aplikasi Moof Games Limited DOWNLOAD

Itu adalah beberapa aplikasi alat hack Android untuk permainan Android dan aplikasi yang dapat digunakan. Gunakan mengikut keperluan. Anda boleh memuat turun semua aplikasi ini secara percuma, terus dari JalanTikus. Semoga berjaya!

Tag Berkaitan:

perisian

Artikel Berkaitan