7 Aplikasi Penambahbaik Instagram (IG) Terbaik & Terbaik untuk 2020!

Adakah anda ingin tahu bagaimana mengembangkan pengikut Instagram dengan cepat? Di sini, Jaka, berikan cadangan aplikasi penambah pengikut (IG) Instagram percuma dan terbaik untuk tahun 2020.

Kerana anda tidak mempunyai banyak pengikut, alias pengikut di media sosial? Sesungguhnya, dalam dunia media sosial kadang-kadang jumlah pengikut menjadi parameter populariti seseorang.

Dari sekian banyak media sosial yang ada sekarang, Instagram adalah yang paling popular kerana kandungannya yang agak interaktif, kumpulan itu.

Nah, adakah anda ingin tahu bagaimana meningkatkan pengikut Instagram dengan aplikasi yang boleh anda lakukan dengan mudah dan percuma?

Oleh itu, dalam artikel ini Jaka akan mengkaji cadangan untuk menambahkan pengikut Instagram di telefon bimbit Android anda yang boleh anda cuba!

 • Pengikut - Tidak mengikuti
 • Promo Pengikut Sebenar (APK Penambahbaikan Promosi Akaun IG)
 • Aplikasi Penambah Pengikut IG lain ...
 • Koleksi Aplikasi Penambah Pengikut Instagram Tercepat & Terbaik 2020

  Sebelum anda menggunakan beberapa aplikasi penambah IG di bawah, Jaka mengingatkan anda untuk berhati-hati dengan akaun Instagram anda.

  Pastikan tidak ada kaedah yang mencurigakan, misalnya memasukkan alamat e-mel dan kata laluan yang mungkin berisiko berlaku peretasan di akaun Instagram, Anda tahu.

  Daripada berlama-lama, lihat saja tinjauan penuh pengikut Instagram seperti berikut, geng.

  1. Pengikut Insight untuk Instagram

  Sumber foto: play.google.com

  Aplikasi pertama yang disyorkan oleh Jaka adalah Followers Insight untuk Instagram . Sesungguhnya, aplikasi ini tidak akan menambahkan jumlah pengikut akaun IG anda, kumpulan.

  Tetapi jika anda menggunakannya dan menganalisisnya dengan betul, pengikut anda dijamin akan dipercepat dalam masa yang singkat jika anda menggabungkannya dengan kapsyen Instagram yang menarik, anda tahu!

  Pengikut Pengikut untuk Instagram akan memaparkan pandangan dari akaun anda, misalnya pertumbuhan jumlah pengikut, penglibatan, dan sebagainya.

  Uniknya, aplikasi ini yang menambahkan pengikut Instagram membolehkan anda memasukkan lebih dari satu akaun IG untuk anda analisis bersama.

  PerincianPengikut Wawasan untuk Instagram
  Pemaju Mozek Mono
  OS minimum Android 4.0 ke atas
  Saiz 6.1MB
  Muat turunnya 10,000,000 dan ke atas
  Penarafan 2.7 / 5 (Google Play)

  Muat turun Pengikut Insight untuk Instagram di sini:

  Insight Followers untuk Instagram melalui Google Play Store

  2. Pengikut - Tidak mengikuti

  Sumber foto: play.google.com

  Salah satu cara untuk meningkatkan pengikut Instagram dengan cara organik adalah dengan mengikuti orang lain yang mempunyai minat yang sama, seperti catatan mereka, dan berharap dapat diikuti kembali.

  Sekiranya pada akhirnya anda tidak dibalas, sudah tentu anda akan berhenti mengikuti akaun Instagram.

  Untuk mempermudahnya, anda boleh menggunakan aplikasi bernama Followers - Unfollowers untuk mengetahui siapa yang tidak mengikuti akaun anda.

  Oh ya, dalam melakukan proses berhenti mengikuti, Jaka mengesyorkan maksimum 100 orang setiap hari. Ini bertujuan, supaya akaun Instagram anda tidak dianggap sebagai bot, ya.

  PerincianPengikut - Tidak mengikuti
  Pemaju pengikut-pengikut
  OS minimum Android 4.1 dan lebih tinggi
  Saiz 10MB
  Muat turunnya 10,000,000 dan ke atas
  Penarafan 3.7 / 5 (Google Play)

  Muat turun Pengikut - Berhenti mengikuti di sini:

  MUAT TURUN Apl

  3. Promo Pengikut Sebenar (APK untuk Mempromosikan Pengikut Akaun IG)

  Sumber gambar: apkplz.net

  Sekiranya anda ingin mencari rakan di ruang siber yang mempunyai minat dan minat yang sama, maka aplikasi penambah pengikut Instagram yang disebut Real Followers Promo adalah suatu keharusan untuk anda mencuba.

  Pengikut APK meningkatkan pengikut memang boleh dimuat turun secara percuma, tetapi dalam penggunaannya, anda memerlukan duit syiling untuk melakukan pelbagai perkara.

  Termasuk dalam meningkatkan pengikut anda! Nah, dalam menggunakan Promo Pengikut Sebenar, Anda juga harus waspada, kerana akaun yang dapat mengikuti Anda mungkin hanya bot, geng.

  PerincianPromo Pengikut Sebenar
  Pemaju Manusia Pesawat
  OS minimum Android 4.4 dan lebih tinggi
  Saiz 19.61MB

  Muat turun Promo Pengikut Sebenar di sini:

  Promo Pengikut Sebenar melalui Apkplz.net

  Aplikasi Penambah Pengikut IG lain ...

  4. BoostFollowers

  Sumber foto: apkpure.com (Aplikasi ini ditambahkan oleh pengikut IG akan memberi kami cadangan hashtag yang dikerumuni oleh pengguna.)

  Salah satu helah Instagram agar siaran dilihat oleh orang lain adalah dengan menggunakan hashtag. Jadi jangan terkejut, bagaimana untuk menambahkan pengikut IG yang satu ini cukup berjaya, geng.

  Bagi anda yang tidak mahu bersusah payah memilih hashtag yang sibuk mencari banyak orang, anda boleh menggunakan aplikasi bernama BoostFollowers .

  Untuk mendapatkan cadangan hashtag Instagram, anda hanya perlu bermain permainan mini di dalamnya. Maka anda hanya perlu menyalin-menampal hashtag ke siaran anda, deh!

  Oh ya, setiap kali aplikasi BoostFollowers memberikan cadangan hashtag, ada juga pengikut yang berpotensi untuk anda dapatkan.

  PerincianBoostFollowers: Dapatkan Lebih Banyak Pengikut menggunakan Hashtag
  Pemaju Pro Pengikut Percuma
  OS minimum Android 4.0.3 ke atas
  Saiz 6.9MB

  Muat turun BoostFollowers di sini:

  BoostFollowers melaluiApp.com

  5. Penganalisis Pengikut untuk Instagram (Aplikasi untuk Menambah Pengikut IG Melalui Insight)

  Sumber foto: play.google.com

  Adakah anda ingin mengetahui rahsia rakan anda yang berjaya menjadi pelajar? Anda juga boleh mengikuti langkah-langkah menggunakan aplikasi Follower Analyzer untuk Instagram .

  Aplikasi ini bukan sahaja memberikan pandangan untuk akaun IG anda, tetapi juga dapat menganalisis akaun Instagram orang lain untuk mengetahui "rahsia" mereka.

  Di sini anda dapat mengetahui catatan foto atau video mana yang paling disukai oleh pengguna Instagram. Atau lihat profil untuk melihat bio Instagram keren yang mereka gunakan.

  Dengan cara ini, anda pasti dapat membuat kandungan yang tepat sehingga pengikut Instagram meningkat dengan pantas!

  PerincianPenganalisis Pengikut untuk Instagram
  Pemaju Makmal Maximo
  OS minimum Android 5.0 dan lebih tinggi
  Saiz 5.9MB
  Muat turunnya 5,000,000 ke atas
  Penarafan 4.1 / 5 (Google Play)

  Muat turun Follower Analyzer untuk Instagram di sini:

  MUAT TURUN Apl

  6. Angkat Kipas

  Sumber gambar: apkpure.com

  Sama seperti BoostFollowers, aplikasi peningkatan pengikut Instagram ini juga akan mengesyorkan hashtag popular yang sedang dikerumuni untuk mendapatkan lebih banyak pengikut.

  Mungkin anda ingin tahu, bagaimana hashtag dapat menjangkau begitu banyak pengguna di Instagram?

  Apa yang jelas, kerana banyak orang mencari menggunakan hashtag yang membolehkan siaran anda dilihat oleh orang lain.

  Terutama pada masa ini anda juga dapat mengikuti hashtag yang sesuai dengan minat anda, misalnya, minat dalam dunia penyuntingan video, fotografi, dll., Geng.

  PerincianAngkat kipas
  Pemaju Angkat kipas
  OS minimum Android 4.1 dan lebih tinggi
  Saiz 4.3MB

  Muat turun Angkat Kipas di sini:

  MUAT TURUN Apl

  7. Ana.ly - Penganalisis Pengikut untuk Instagram

  Sumber foto: play.google.com (Aplikasi peningkatan pengikut ini boleh dipercayai dengan penilaian yang baik di Google Play Store.)

  Aplikasi penambahan IG terakhir yang disyorkan oleh Jaka adalah Ana.ly - Analisis Pengikut untuk Instagram yang mempunyai banyak fungsi, geng.

  Selain dapat melihat maklumat untuk akaun Instagram peribadi dan pesaing, anda juga akan disajikan dengan pelbagai ciri unik untuk menganalisis pengikut anda.

  Contohnya, dalam mencari pengikut hantu atau hantu, iaitu pengikut akaun Instagram yang tidak pernah memberi komen atau menyukai catatan anda. Seperti kata hanya pembaca senyap.

  PerincianAna.ly - Penganalisis Pengikut untuk Instagram
  Pemaju Meepo Dev
  OS minimum Android 5.0 dan lebih tinggi
  Saiz 11MB
  Muat turunnya 1,000,000 ke atas
  Penarafan 4.5 / 5 (Google Play)

  Muat turun Ana.ly - Analisis Pengikut untuk Instagram di sini:

  Ana.ly - Analisis Pengikut untuk Instagram melalui Google Play Store

  Nah, itulah aplikasi penambah Instagram 2020 yang terpantas dan terbaik, geng. Di samping itu, anda juga dapat memanfaatkan fitur pandangan semula jadi melalui Perniagaan Instagram.

  Tetapi apa yang Jaka pastikan, lebih baik anda tidak menggunakan perkhidmatan menjual pengikut kerana pada umumnya hanya dalam bentuk bot yang akan memberikan penglibatan yang buruk pada akaun anda, anda tahu.

  Kaedah mana yang lebih baik anda gunakan? Ayuh, tulis pendapat anda di ruangan komen di bawah. Semoga berjaya dan semoga bermanfaat, ya!

  Baca juga artikel mengenai Instagram atau artikel menarik lain dari JalanTikus .

  Artikel Berkaitan