7 Permainan Android Paling Mudah Dimainkan, Boleh Bermain dengan Mata Anda Tertutup

Tidak semua permainan Android sukar, berikut adalah senarai permainan Android termudah untuk dimainkan. Walaupun begitu mudah, anda boleh memainkannya sambil memejamkan mata!

Bukan sesuatu yang luar biasa bagi seseorang untuk menganggap bahawa permainan ini hanya membuang masa kita yang berharga, dan yang paling buruk ialah ia sering membuat emosi kita tidak terkawal . Itu juga benar, kerana kadangkala permainan yang mereka mainkan membawa misi yang sukar.

Tetapi tentu saja tidak semua permainan sukar dimainkan . Kerana ada juga permainan yang boleh anda mainkan dengan sangat mudah, walaupun begitu mudah anda boleh tetapi sambil menutup mata!

Pasti ingin tahu, apakah permainan Android yang paling mudah? Untuk mengetahui dengan lebih jelas, anda dapat melihat ulasan Jaka berikut!

BACA JUGA
  • Cara mendapatkan wang dengan Smartphone modal
  • Mesti Kaya! Ini 6 Cara Mendapatkan Wang dengan Internet
  • Cepat kaya! 5 Aplikasi Android Ini Dapat Membuat Anda Mendapat Jutaan Wang

Permainan Xylophone Paling Banyak di Android

1. Bekas yang dihormati

Boleh tahan! Kerana jujur ​​permainan ini sesuai untuk anda yang masih gagal meneruskannya , melihat dari tajuk permainan sahaja sangat aneh. Bekas yang dikasihi dapat dikategorikan sebagai permainan termudah dalam sejarah .

Anda hanya perlu berusaha agar anda dapat wang yang berguna untuk membuktikan kepada ibu bapa yang telah memutuskan hubungan anda dengan teman wanita anda. Sangat mudah walaupun anda boleh bermain dengan mata tertutup.

2. Burung Marah

Permainan termudah di Android seterusnya ialah Angry Birds. Angry Birds sememangnya terkenal, tidak hairanlah bahawa permainan ini menjadi andalan anak kecil kerana misinya sangat mudah dan super mudah .

Kita hanya perlu menarik katapel untuk membunuh babi , bahkan ketika menarik katapel kita tidak perlu melihat apa-apa yang pasti memukul babi dengan mudah.

Oleh itu anda boleh bermain permainan Angry Birds hanya dengan mata tertutup.

3. Pengeklik Kuki

Sangat mudah sehingga anda tidak boleh bermain sambil memejamkan mata! Kerana sangat mudah anda bahkan boleh bermain permainan ini sambil terbalik, tugas anda dalam permainan Cookie Clickers tidak rumit. Anda hanya perlu mengklik cookie yang muncul di skrin telefon pintar sebanyak mungkin untuk mendapatkan seberapa banyak mata (itu sahaja) .

4. Subway Surfers

Tidak terlalu rumit, permainan Subways Surfers hanya akan memberi anda tugas untuk menjalankan dan menghindarinya . Permainan ini juga sering dimainkan oleh kanak-kanak, anda hanya perlu berlari secepat mungkin di trek kereta api dan melompat ke garisan penamat . Permainan ini juga sangat mudah dikumpulkan semasa dimainkan.

5. Lompat Doodle

Selain sangat mudah dan dapat dimainkan sambil memejamkan mata, permainan Doodle Jump juga menghadirkan permainan yang unik dan berbeza dengan yang lain, seperti menggoyangkan telefon pintar untuk menjalankan watak. Cara kerjanya sangat mudah, anda hanya perlu menggoyangkan telefon pintar untuk memenangi permainan .

6. Jetpack Joyride

Sangat mudah! Jetpack Joyride adalah permainan yang dibuat oleh pengembang Halfbrick yang juga merupakan permainan pelari tanpa henti yang paling ketagihan, kerana melihat dari misi yang sangat mudah untuk mengendalikan permainan ini yang sangat selesa dan mudah , seperti ketuk pada layar untuk bergerak ke atas, kemudian lepaskan untuk menunjuk ke bawah atau ke bawah. Bagaimanapun anda boleh bermain permainan ini tanpa melihat skrin .

7. Ninja Buah

Yang terakhir adalah Fruit Ninja yang merupakan salah satu permainan Android sekolah lama. Permainan ini hanya akan memberi anda tugas untuk menghancurkan buah sebanyak mungkin, tidak seperti permainan teka-teki, Fruit Ninja sangat mudah bahkan anda dapat memainkannya dengan satu tangan. Cara kerjanya cukup sederhana untuk memusnahkan buah-buahan untuk mendapatkan skor tertinggi .

Itulah 7 permainan Android termudah yang boleh dimainkan dengan mata tertutup . Menjamu diri tidak perlu bermain permainan yang mencabar kerana akhirnya hanya akan membuat anda beremosi, hanya bermain permainan sederhana untuk hanya menghiburkan diri apabila bosan.

Artikel Berkaitan