7 Aplikasi Kamera Lutsinar untuk Android, Bolehkah Anda Betul?

Adakah terdapat aplikasi kamera lutsinar yang sebenar? Oleh itu, Jaka menyemak senarai aplikasi kamera lutsinar terbaik untuk Android (kemas kini 2020).

Aplikasi kamera lut boleh dibilang merupakan salah satu aplikasi Android unik yang masih menjadi yang paling diminati ramai orang hari ini, kumpulan itu.

Anda boleh menggunakan aplikasi ini untuk memanfaatkan ciri kamera lut sinar atau kamera lut sinar dan kamera lut sinar-X.

Tetapi pertanyaannya juga adalah, "Apakah benar-benar aplikasi kamera transparan untuk Android?" . Atau hanya ejekan dan tipuan?

Baiklah, untuk menjawab soalan anda di bawah, Jaka telah mengkaji koleksi aplikasi kamera lutsinar terbaik untuk Android seperti di bawah.

 • Prank Badan Penuh X-Ray
 • Prank Pengimbas Badan
 • Aplikasi Kamera Lutut yang lain ...
 • Intermezzo: Adakah benar-benar aplikasi kamera lutsinar yang sebenar?
 • Video: Ini terlalu banyak! Inilah Aplikasi Prank Android Yang Boleh Mengalami Rambut Segera
 • Koleksi Aplikasi Kamera Lutsinar Terbaik untuk Android, Benarkah Asal?

  Bersenjata dengan kamera lutsinar anda dapat membuat foto dan mengedit video unik dengan objek yang tidak kelihatan pada pakaian, organ manusia, haiwan, atau objek lain.

  Banyak yang dicari oleh pengguna pemula, ada juga beberapa aplikasi kamera lutsinar yang dilarang dan tidak tersedia di Google Play Store. Bagi anda yang ingin tahu, mari lihat!

  1. Moosejaw X-Ray (Baju Tembus Terbaik untuk Android)

  Sumber foto: play.google.com

  Mooseejaw X-Ray adalah aplikasi kamera pakaian lutsinar terbaik untuk Android untuk melihat seluar dalam wanita dan lelaki.

  Nah, aplikasi Moosejaw X-Ray itu sendiri hanya dapat digunakan jika anda mempunyai majalah Moosejaw, versi cetak dan digital, geng.

  Hanya dengan mengarahkan kamera ke salah satu katalog atau majalah yang dibuat oleh Moosejaw, anda dapat dengan segera melihat seluar dalam apa yang dipakai model tersebut.

  PerincianX-Ray Moosejaw
  Pemaju UkAPPSCITY
  OS minimum Android 4.1 dan lebih tinggi
  Saiz 4.8MB
  Penarafan 3.5 / 5 (Google Play)

  Muat turun Moosejaw X-Ray di sini:

  Marxent Labs MUAT TURUN Aplikasi Foto & Pengimejan

  2. Prank Badan Penuh X-Ray

  Sumber foto: play.google.com

  Sekiranya aplikasi lain hanya dapat mengimbas bahagian badan tertentu, X-Ray Full Body Prank akan memaparkan seluruh badan orang yang anda bekerja, anda tahu.

  Pengimbas sinar-X ini akan menunjukkan organ dalaman orang sasaran anda dalam bentuk tengkorak, dari kepala hingga kaki.

  Cara kerjanya agak mudah. Yang harus anda buat hanyalah memilih templat yang sesuai dengan rakan anda dan mengimbas kerangka. Ia mudah?

  PerincianPrank Badan Penuh X-Ray
  Pemaju BintangApps7
  OS minimum Android 2.3 dan lebih tinggi
  Saiz 26MB
  Penarafan 3.2 / 5 (Google Play)

  Muat turun X-Ray Full Body Prank di sini:

  X-Ray Full Body Prank melalui Google Play Store

  3. Prank Pengimbas Badan

  Sumber foto: play.google.com (Muat turun aplikasi kamera lutsinar asli untuk Android di sini!)

  Body Scanner Prank adalah aplikasi kamera lutsinar yang dapat memaparkan semua kerangka di dalam badan, termasuk organ seperti jantung, paru-paru, dan lain-lain.

  Dengan aplikasi Body Scanner Prank ini, anda boleh mengusahakan rakan anda dengan dapat melihat apa yang ada di badan mereka, anda tahu.

  Oh ya, Body Scanner Prank adalah salah satu aplikasi kamera lutsinar yang dilarang di Google Play. Walau bagaimanapun, anda masih boleh memuat turun melalui pautan di bawah. Sangat unik kan?

  PerincianPrank Pengimbas Badan
  Pemaju Permainan berbilang pemain secara langsung
  OS minimum Android 3.0 dan lebih tinggi
  Saiz 3.4MB
  Penarafan 3.0 / 5 (Google Play)

  Muat turun Body Scanner Prank di sini:

  Porrassoft MUAT TURUN Aplikasi Foto & Pengimejan

  Aplikasi Kamera Lutut yang lain ...

  4. Kesan Kamera Pengimbas Xray

  Sumber foto: play.google.com

  Bagi anda yang ingin membuat foto dengan kesan sinar-X, ada juga aplikasi bernama Xray Scanner Camera Effect yang mempunyai hasil yang kecil.

  Di sini tidak mungkin untuk mengimbas pakaian atau organ. Tetapi anda masih boleh membuat kesan hitam-biru seperti hasil foto sinar-X.

  Sekiranya anda berminat mencubanya, anda boleh memuat turun kamera lutsinar terbaik untuk Android melalui pautan berikut, geng.

  PerincianKesan Kamera Pengimbas Xray
  Pemaju Tuan Borken
  OS minimum Android 4.0.3 ke atas
  Saiz 2.6MB
  Penarafan 3.4 / 5 (Google Play)

  Muat turun Xray Scanner Camera Effect di sini:

  Kesan Kamera Pengimbas Xray melalui Google Play Store

  5. Prank Pengimbas Xray

  Sumber foto: play.google.com (Hasil kamera lut sinar telefon Android sesuai untuk mengolok-olok rakan anda.)

  Xray Scanner Prank adalah aplikasi kamera lutsinar yang dapat memaparkan organ dalam badan. Cara menggunakan Xray Scanner Prank juga tidak sukar, geng!

  Caranya ialah anda boleh meletakkan Android di tangan kiri anda, kemudian membuka Xray Scanner Prank dan kemudian memiringkan telefon Android anda mengikut keinginan anda.

  Sesuaikan kedudukan kamera dan tangan anda sehingga kedudukannya seperti yang ditunjukkan di skrin. Xray Scanner Prank pastinya boleh menjadi jenaka yang menggembirakan dengan rakan anda.

  PerincianPrank Pengimbas Xray
  Pemaju porrasoft
  OS minimum Android 2.3 dan lebih tinggi
  Saiz 3.7MB
  Penarafan 3.3 / 5 (Google Play)

  Muat turun Xray Scanner Prank di sini:

  Porrassoft MUAT TURUN Aplikasi Foto & Pengimejan

  6. Kamera Pengimbas Xray (Aplikasi Kamera Tenggelam dilarang oleh Play Store)

  Sumber foto: play.google.com

  Tidak jauh berbeza dengan Xray Scanner Prank, Kamera Pengimbas Xray yang telus ini juga boleh digunakan untuk mengimbas organ di badan anda.

  Bermula dari bahagian badan seperti, kaki, dada, kepala, dan banyak lagi yang boleh anda sendiri meneroka. Ingin mencuba?

  Sudah tentu tidak ada salahnya anda memuat turun APK kamera lutsinar Android yang tidak ada di Google Play Store di pautan di bawah, geng!

  PerincianKamera Pengimbas Xray
  Pemaju ForU Navenn
  OS minimum Android 2.3 dan lebih tinggi
  Saiz 4MB
  Penarafan 3.3 / 5 (Google Play)

  Muat turun Kamera Pengimbas Xray di sini:

  Aplikasi Foto & Pengimejan ForU Naveen MUAT TURUN

  7. Haiwan Pengimbas Xray

  Sumber foto: play.google.com

  Adakah anda tidak berpuas hati dengan pilihan aplikasi kamera yang dapat membuat anda melihatnya? Cuba Xray Scanner Animals, geng!

  Selain objek tubuh manusia, anda juga dapat menggunakan aplikasi Xray Scanner Animals untuk mengetahui kerangka binatang di sekitar anda.

  Aplikasi kamera unik ini secara khusus akan memperlihatkan tulang binatang, seperti kucing atau anjing, geng anda. Cukup menarik, bukan?

  PerincianHaiwan Pengimbas Xray
  Pemaju Pranks dan Permainan Android
  OS minimum Android 4.0.3 ke atas
  Saiz 3.1MB
  Penarafan 2.4 / 5 (Google Play)

  Muat turun Haiwan Pengimbas Xray di sini:

  Xray Scanner Animals melalui Google Play Store

  Intermezzo: Adakah benar-benar aplikasi kamera lutsinar yang sebenar?

  Anda yang membaca artikel ini mungkin bertanya, "Benarkah ada aplikasi kamera yang telus?" atau "Adakah aplikasi kamera lut sinar asli untuk Android?" .

  Sekiranya anda ingin mengetahui jawapan sebenar dengan jelas TIDAK , geng. Dan walaupun sudah tentu pelaksanaan ciri ini memerlukan kos dan peralatan yang cukup mahal.

  Sumber foto: xiaomitoday.com (Akhirnya dijawab jika tidak ada aplikasi kamera lutsinar untuk telefon Android, bukan?)

  Seperti yang dilaporkan Jaka melalui halaman Quora, yang menjelaskan bahawa walaupun telefon bimbit terbaik dengan kamera hari ini tidak dilengkapi dengan perkakasan yang mampu merakam sinar ultraviolet dan bahkan sinar-X.

  Sebenarnya, untuk merakam spektrum inframerah, anda memerlukan telefon bimbit khas seperti CAT S60 yang dilengkapi dengan ciri kamera pencitraan terma FLIR .

  Yang mana untuk menikmati telefon bimbit dengan ciri ini, anda boleh mendapatkannya dengan harga bermula dari IDR 8-12 juta, geng.

  Jadi, garis aplikasi kamera yang tidak kelihatan yang anda lihat di atas juga merupakan hiburan atau aplikasi gurauan semata-mata yang dibuat agar anda dapat mengusahakan rakan anda. Beritahu?

  Video: Ini terlalu banyak! Inilah Aplikasi Prank Android Yang Boleh Mengalami Rambut Segera

  Itulah beberapa aplikasi kamera lutsinar terbaik untuk Android HP yang boleh anda cuba gunakan untuk rakan anda.

  Oleh itu, ingat, rangkaian aplikasi di atas hanyalah hiburan semata-mata. Bagi anda yang telah berfikir "pelik" sejak awal, lebih baik anda cepat dan berubah fikiran! Semoga berjaya.

  Baca juga artikel mengenai Aplikasi Kamera atau artikel menarik lain dari Satria Aji Purwoko .

  Artikel Berkaitan