D! Pirates, Permainan Anime Mengenai Pirate Fighting Kini Boleh Bermain!

Suka siri One Piece Anime? Kini anda boleh memainkan permainan One Piece terbaru bernama D! Lanun secara percuma.

D! Pirates adalah permainan RPG dalam talian / web berasaskan penyemak imbas yang menarik kisah Anime dan Manga yang terkenal dari Jepun. Oleh kerana permainan ini berasaskan penyemak imbas, maka anda tidak perlu bersusah payah melakukan pemasangan yang rumit, hanya memerlukan penyemak imbas di PC anda dan bermain dengan segera, mudah bukan?

Siapa yang tidak tahu mengenai budak lelaki bernama Monkey D. Luffy ? Dia mempunyai impian untuk menjadi Raja Bajak Laut masa depan. D! Pirates menjemput anda ke petualangan hebat di era lanun bersama Luffy dan rakan-rakan. Dalam permainan ini kumpulan lanun terkuat akan bertahan. Kumpulkan rakan kru lanun anda, kalahkan setiap musuh dan jadilah Pirate King seterusnya di D! Pirates.

BACA JUGA
  • 10 Permainan One Piece Terbaik pada tahun 2018 (Android, PC & PS2)
  • BBM Mod One Piece: Aplikasi Android BBM dengan Tema ONE PIECE

Permainan D Anime Terkini! Lanun

Terdapat banyak ciri-ciri permainan yang menarik yang anda boleh bermain dalam permainan ini, termasuk Recruitment Partner sistem , Pembaharuan / Evolution Partner , Dunia Boss , mendorong Down Dungeon , 6-Power Naik taraf , dan banyak ciri-ciri lain yang menarik. Dari sekian banyak ciri yang boleh anda mainkan, ada satu ciri yang sangat menarik untuk dicuba, iaitu Merekrut Rakan Kongsi di Bar.

Merekrut Rakan Kongsi (Bar)

Di Bar anda boleh merekrut banyak lanun terkenal yang sangat kuat. Anda boleh merekrut rakan berdasarkan tahap watak utama. Selain rakan kongsi di Bar, anda juga dapat merekrut watak khas di Mystic Bar . Semua watak di Mystic Bar adalah lanun hebat dari seluruh pelosok dunia, merekrut mereka untuk menjadi kru lanun anda adalah pilihan yang tepat. Untuk Bar Mystic Level 1 - 80 anda boleh merekrut Jinbe , Tragalgar Law , Boa Hancock , Sanji , dan Nico Robin .

Rakan Reformasi

Ciri lain yang tidak kurang menarik daripada Bar ialah Reform Partner . Dengan melakukan Reform Partner, anda dapat meningkatkan status rakan lanun anda melalui evolusi ke tahap yang lebih tinggi.

Selain penampilan watak pasangan yang berubah, status pertempuran dan kekuatan pasangan juga akan meningkat secara mendadak. Seperti yang ditunjukkan di bawah ini, ketika watak Usopp diubah menjadi Soge King Usopp.

Tangkapan skrin permainan D! Lanun

6 Kuasa

Arena

Pertempuran Boa

Pertempuran Jinbe

Undang-undang Pertempuran

Sistem Pengiring

Sistem Levi

Kedai Laut

Bos Dunia

Bagaimana untuk Itu hanya sebahagian kecil dari banyak ciri menarik yang terdapat di D! Pirates . Sangat menarik bukan? Ayuh, ajak rakan anda bermain D! Pirates bersama. Jangan lewatkan acara menarik yang ditawarkan oleh permainan ini, petualangan menarik, dan jayakan impian anda untuk menjadi Pirate King di D! Pirates.

  • Anda boleh mendapatkan maklumat lengkap mengenai permainan D! Pirates di bawah; Halaman Fans Facebook: //www.facebook.com/dpirates.maingames
  • Untuk memainkan permainan terbaru ini, anda boleh melayari pautan berikut: D! Lanun

Artikel Berkaitan