Ini adalah 6 Permainan MMORPG Terbaik untuk PC Februari 2016

Dari beribu-ribu permainan MMORPG yang ada, mana yang sesuai dan layak dimainkan? Oleh itu, melalui artikel berikut, kami telah mengumpulkan 10 Permainan MMORPG Terbaik di PC pada bulan Februari 2016.

Bagi anda yang sangat biasa dengan dunia permainan dalam talian, pastinya anda sudah biasa dengan permainan dengan genre MMORPG . Permainan Bermain Peranan MMORPG atau Multiplayer Online secara besar - besaran adalah sejenis permainan yang menggabungkan RPG atau Roll-Playing Games dengan dunia yang luas, ditambah dengan interaksi besar antara satu pemain dan pemain lain dalam satu masa.

Permainan MMORPG sangat popular kerana permainannya yang ketagihan dan sukar ditinggalkan kerana interaksi yang sangat sengit. Inilah yang menyebabkan permainan jenis ini muncul seperti cendawan pada musim hujan. Kemudian dari beribu-ribu permainan MMORPG yang ada, mana yang sesuai dan layak dimainkan? Oleh itu, melalui artikel berikut, kami telah mengumpulkan 6 Permainan MMORPG Terbaik di PC pada bulan Februari 2016 .

BACA JUGA
  • 12 Permainan Membuat Wang Percuma Tanpa Modal pada tahun 2020 | Jaminan Segera Cecair!
  • 10 Permainan Android Terbaik Tanpa Henti Februari 2016

6 Permainan MMORPG PC Terbaik pada Februari 2016

1. World of Warcraft

Walaupun sudah lama, permainan ini tidak boleh dilupakan oleh anda semua yang dahagakan permainan MMORPG. Mengangkat gaya dunia Warcraft yang khas, WoW masih dapat menawan hati jutaan pemain di seluruh dunia melalui dunia fantasi yang penuh dengan rintangan. Walaupun sudah lama wujud, pasukan dari Blizzard terus melengkapkan permainan kegemarannya dengan pelbagai sokongan dan kemas kini terbaru untuk membuat penggunanya merasa nyaman. Bermula dari patch, sehingga permainan mini baru terus dipersembahkan untuk meningkatkan tahap ketagihan pengguna.

2. Skrol Penatua Dalam Talian: Tamriel Tanpa Had

Permainan seterusnya adalah Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited . Hanya dengan melihat grafiknya sekarang, tahu aspek apa yang menjadi tunjang permainan ini. Selain itu, Elder Scrolls juga dilengkapi dengan banyak pencarian dan meratakan. Oleh itu, anda dijamin tidak akan bosan memainkannya. Plus juga bernilai diberikan kepada sistem kawalan yang dimiliki oleh permainan ini. Dia sangat serasi dengan pelbagai kawalan termasuk joystick agar aktiviti bermain dapat terus dimaksimumkan.

3. Perang Persekutuan 2

Guild Wars 2 adalah salah satu permainan yang sangat sedikit yang menawarkan perkhidmatan pembayaran sekali sahaja. Tetapi itu tidak bermaksud permainan yang mereka tunjukkan tidak berkualiti. Guild Wars 2 adalah contoh permainan yang bagus yang menawarkan pencarian interaktif dan tidak berulang. Melalui dunia dunia yang luas dan nyata, anda akan dijemput untuk bertualang dalam sensasi yang menyenangkan dan mengasyikkan.

4. Tera

Tera sudah dikenali sebagai salah satu permainan MMORPG dengan grafik yang menawan. Melalui pelbagai persekitaran dan watak, permainan ini memberikan sensasi dan perincian yang luar biasa mengikuti permainan yang juga tidak lucu. Tera mempunyai pertempuran pantas dan dramatik, bersama dengan teknik pertarungan responsif untuk meningkatkan adrenalin pemain. Permainan ini juga mempunyai ciri-ciri keren di mana pengguna dapat menggabungkan pelbagai jenis perlumbaan untuk mewujudkan watak yang unik dan berbeza antara satu sama lain.

5. Star Wars: Republik Lama

Permainan yang mengambil kisah salah satu filem dengan peminat paling banyak di dunia juga patut dibincangkan. Star Wars: The Old Republic mempunyai permainan yang menarik, memberikan pengguna fleksibiliti untuk memilih berpihak pada pihak tertentu seperti Jedi, Sith, penyeludup, hingga pemburu hadiah. Permainan ini dibuat oleh Bioware dan tentu saja, bagi anda yang veteran dalam bermain permainan, pastinya anda tahu bahawa Bioware telah terbukti dalam menyajikan permainan dengan kisah mendalam.

6. Sarang Naga

Sekiranya anda menyukai permainan MMORPG yang penuh dengan aksi pantas dan pertempuran point-and-click , maka Dragon's Nest adalah tempat yang sempurna di komputer anda. Melalui dunia yang indah dan watak yang menarik untuk diperhatikan, Dragon's Nest selalu menjadi pilihan alternatif oleh banyak orang dari pelbagai peringkat usia. Pertarungan dan kombo yang berlaku boleh dikatakan hebat kerana ia tidak hanya bergantung pada kepantasan, tetapi juga kedudukan dan strategi.

Adakah senarai kami masih kurang? Atau pada pendapat anda, adakah permainan MMORPG kegemaran anda yang kami ketinggalan di sini? Jangan lupa memberikan pendapat anda dalam komen di bawah.

Alat Pembangun Aplikasi xmodgames MUAT TURUN

Artikel Berkaitan