7 Permainan HD Ini Anda Boleh Main dengan lancar pada PC RAM 512MB

Permainan HD juga menyokong permainan dan grafik yang tinggi, jadi mustahil bagi anda untuk bermain permainan HD dengan PC dengan spesifikasi rendah, seperti RAM 512MB.

Permainan HD biasanya sinonim dengan kualiti grafik yang menarik perhatian pemain ketika bermain. Sebilangan besar permainan HD yang tersebar hari ini memerlukan PC dengan spesifikasi tinggi untuk dapat memainkannya. Oleh kerana permainan HD ini juga menyokong permainan dan grafik yang tinggi, mustahil bagi anda untuk bermain permainan HD dengan PC dengan spesifikasi rendah, seperti RAM 512MB.

Tetapi anda tidak perlu risau, kerana banyak permainan HD berat masih ada permainan HD ringan untuk dimainkan. Bagaimana untuk tidak mencubanya, permainan HD ringan ini boleh dimainkan dengan RAM 512MB. Bolehkah anda mempercayainya? Berikut adalah 7 permainan pc HD yang boleh dimainkan dengan RAM 512MB sahaja.

BACA JUGA
  • 5 Permainan Android HD Di Bawah 100MB
  • 7 Permainan Android Super HD dengan Saiz Kurang Dari 50MB
  • 15 grafik PC terbaik dengan grafik HD pada tahun 2017

7 Permainan PC HD Ini Anda Boleh Main dengan lancar pada PC RAM 512MB

1. GTA: San Andreas

Sumber gambar: Video: ThirstyHyena

GTA: San Andreas adalah permainan Dunia Terbuka yang mengisahkan Carl Jonhson sebagai watak utama. Dengan bermain sebagai gangster, anda akan berpetualang dengan rakan anda seperti Big Smoke, Ryder, dan lain-lain untuk mencari keseronokan hidup. Dengan grafik 3D dan HD dan peta yang sangat luas, permainan yang dikeluarkan pada tahun 2005 sangat sesuai untuk dimainkan bagi anda yang mempunyai spesifikasi biasa-biasa saja.

GTA: San Andreas sendiri hanya memerlukan 256MB RAM untuk dapat bermain dengan lancar.

2. Memerlukan Kepantasan: Paling Dikehendaki

Sumber gambar: Video: Reiji

Bertembung dalam arena perlumbaan liar yang mendebarkan, anda akan mencabar semua pelumba liar yang mendebarkan. Dalam permainan ini yang dikeluarkan pada tahun 2005, anda dapat memainkannya dengan lancar walaupun hanya mempunyai RAM 256MB . Nah, adakah anda berminat untuk memainkannya?

3. Iblis Boleh Menangis 3

Sumber gambar: Video: Fry

Bertahan dalam dunia hack dan slash, anda akan dicabar untuk menjadi Dante watak utama permainan ini. Dalam permainan satu ini, anda akan melawan ratusan monster berbahaya dan bersedia untuk mencabar kemahiran anda. Sekiranya tidak cepat, "anda mesti mati". Dengan grafik HD permainan yang satu ini hanya memerlukan sistem operasi dengan RAM 256MB.

4. Pahlawan Dinasti 6

Sumber gambar: Video: Rockman9x

Walaupun hampir serupa dari segi permainan dengan Devil May Cry, permainan Dynasty Warrior ini akan menampilkan jalan cerita yang berbeza. Masih membawa genre permainan hack dan slash, yang satu ini akan mencabar anda untuk bertahan dalam era Cina kuno yang menarik. Lebih-lebih lagi, permainan ini lebih menarik dengan sistem cadangan ringan, yang hanya RAM 512 MB untuk anda yang ingin memainkannya.

5. Counter Strike: Extreme

Sumber gambar: Video: Devilterror

Siapa yang tidak kenal CS: Extreme ? Permainan satu yang malang melintasi permainan nombor 1 untuk FPS. Walaupun permainan ini hanya meminta RAM 512 MB untuk anda dapat memainkannya dengan lancar, permainan yang satu ini tidak akan mengecewakan. Bolehkah anda mempercayainya? cubalah lihat video di atas.

6. Memerlukan Kelajuan: Karbon

Sumber gambar: Video: notReiji

Masih dari siri Need For Speed, EA Sport kali ini menghadirkan siri NFS: Carbon yang merupakan langkah yang dikeluarkan sebelum Most Wanted. Tetapi, yang menarik ialah walaupun menampilkan grafik dan jalan cerita yang lebih baru dan segar, EA hanya menawarkan 512MB untuk anda bermain dengan lancar.

7. [Hilang Saga Gemscool

] (// lostsaga.gemscool.com/)

Sumber gambar: Video: Daniel Wij

Lost Saga adalah permainan yang diterbitkan oleh genre Casual Gemscool. Permainan ini sendiri akan membawa anda ke pertempuran pahlawan yang sangat hebat dan hebat. Dengan membawa grafik HD dan permainan dalam talian , mungkin ramai di antara anda berprasangka bahawa permainan ini sangat berat untuk dimainkan.

Tetapi pada hakikatnya permainan yang satu ini hanya memerlukan 512 RAM dan rangkaian HSDPA untuk dimainkan.

Baiklah, mungkin itu 7 permainan PC HD yang boleh dimainkan dengan RAM 512MB . Adakah anda berminat untuk bermain permainan HD ringan di atas ? , jangan lupa tinggalkan pendapat di ruangan komen, ok?

Artikel Berkaitan