Tonton Filem Baywatch (2017) | Pengawal Pantai yang menggembirakan!

Berminat dengan kelucuan dalam tindakan pengawal pantai yang ikonik? Ayuh, tonton filem Baywatch (2017) dengan Indo sub di sini!

Bagi anda yang melalui masa akil baligh pada tahun 90-an, anda semestinya secara diam-diam menonton siri televisyen Baywatch ikonik yang ditayangkan di stesen tempatan.

Siri ini sudah terkenal kerana mempamerkan kecantikan tubuh pelakon, terutama bekas model Playboy , Pamela Anderson .

Nah, beberapa tahun yang lalu, siri ini dihidupkan semula dalam bentuk filem dengan tajuk dan tentu saja jumlah kemaluan penampilan yang sama, geng!

Tertanya-tanya bagaimana hasil Baywatch telah diperbaiki pada abad ke-21? Anda bernasib baik kerana Jaka telah menyiapkan sinopsis di sini.

Sinopsis Baywatch Films

Leftenan Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) adalah pengawal pantai yang bertanggungjawab menjaga keselamatan pantai Emerald Bay .

Bersama rakan sekerjanya, CJ Parker (Kelly Rohrbach) dan Stephanie Holden (Ilfenesh Hadera) , Mitch menyertai pasukan elit Baywatch.

Pasukan Baywatch baru saja membuka kekosongan untuk ahli baru dan kedatangan 3 pemula Ronnie (Jon Bass) , Summer (Alexandra Daddario) , dan Matt (Zac Efron) .

Kesal dengan keperibadian Matt yang sombong kerana statusnya sebagai atlet Olimpik , Mitch segera terlibat dalam konflik dengan anggota Baywatch yang baru.

Namun, Mitch terpaksa melupakan perbezaan mereka setelah Mitch menemui ubat flakka berhampiran lokasi Huntley Club .

Mencurigakan tindakan pengusaha wanita Victoria (Priyanka Chopra) yang merupakan pemilik kelab, Mitch dan semua pasukan Baywatch yang lain mula menyiasat Victoria.

Malangnya, tindakan Mitch mengundang kemarahan bosnya Thorpe (Rob Huebel) yang mengancam akan memecat Mitch jika dia bertindak di luar kedudukannya lagi.

Bolehkah Mitch dan semua anggota pasukan Baywatch menemui kenyataan di sebalik kes dadah yang muncul di Emerald Bay?

Filem Baywatch Fakta Menarik

Masih tidak berpuas hati dengan semua ketelanjangan yang ditunjukkan dalam filem ini? Nah, Jaka mempunyai beberapa fakta menarik tambahan yang dapat membantu anda, geng!

  • Berlainan dengan siri asalnya, yang lebih kepada genre drama, penyesuaian layar besar ini penuh dengan unsur komedi.

  • Watak Mitch Buchannon , Summer Quinn , Matt Brody , CJ Parker , dan Stephanie Holden semuanya berasal dari siri televisyen Baywatch.

  • Pelakon David Hasselhoff dan pelakon Pamela Anderson yang memerankan Mitch dan CJ dalam siri asal muncul sebagai koma dalam filem ini.

  • Salah satu ejekan Mitch untuk Matt dalam filem ini ialah High School Musical , nama siri filem yang memulakan karier pelakon Zac Efron .

  • Sebagai tambahan, dilaporkan bahawa Efron mencadangkan semua nama tiruan yang digunakan oleh Mitch untuk memanggil Matt.

  • Pada mulanya, watak Victoria ditulis sebagai lelaki tetapi pengarah Seth Gordon mengubahnya menjadi wanita setelah bertemu dengan pelakon Priyanka Chopra .

  • Setelah filem itu dihina oleh pengkritik, pelakon utama Dwayne Johnson berpendapat melalui Twitter bahawa filem itu dibuat untuk peminat.

  • Menariknya, siri televisyen Baywatch juga mengundang banyak ahli gusti sebagai bintang tamu dan tradisi ini diteruskan oleh Johnson yang juga bekas ahli gusti.

  • YouTuber Logan Paul yang kontroversial menyatakan bahawa dia muncul sebentar dalam filem ini tetapi akhirnya dilaporkan bahawa adegan Paul telah dipotong dari filem ini.

Tonton Filem Baywatch

TajukBaywatch
Menayangkan 25 Mei 2017
Jangka masa 1 jam 56 minit
Pengeluaran Paramount Pictures, Contrafilm, Syarikat Gambar Montecito
Pengarah Seth Gordon
Pelakon Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, et al
Genre Aksi, Komedi, Jenayah
Penarafan 18% (RottenTomatoes.com)


5.5 / 10 (IMDb.com)

Bagi anda yang sudah berminat dengan aksi lucu pengawal pantai ini, anda boleh menonton filem Baywatch melalui pautan di bawah, geng!

>>> Tonton Filem Baywatch <<<

Anda boleh katakan bahawa kita sekarang telah memasuki era nostalgia di mana banyak peninggalan dari tahun 90an mula dibangkitkan.

Oleh itu Jaka tidak terkejut bahawa Baywatch tiba-tiba muncul lagi seperti filem animasi klasik Disney, yang semakin mendapat pembuatan semula aksi langsung.

Apa pendapat anda mengenai pembuatan semula filem Baywatch? Adakah anda fikir anda tidak boleh dibangkitkan semula? Kongsi di ruangan komen!

Baca juga artikel mengenai filem atau artikel menarik lain dari Fikri Harish

Artikel Berkaitan